Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 22
felicia74 spune:
PS: si noi suntem tot la 4 mese, ca ginerica![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
tania-z spune:
FELI, m-ai binedispus pt toata ziua!

de unde stiai ca am atata nevoie??
PS. Intram si noi in clubul FITZELOR LA MASA DE LEGUME, inclusiv din borcanel. Azi a fost horror, mai ales ca s-a adaugat si cicaleale permanenta a soacrei, care a corcodacit in jurul meu pe toata perioada mesei lui Stefan si, la sfarsit, cand eram plina de draci, m-a intrebat languros: "a papaaaat?"
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
anda77 spune:
noki. coreeect!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda,fuseram la Poiana Tapului ,nu ne-am incumetat sa merem mai departe pentru ca baiatu s-a foit tot drumu ,a marait ..
Am stat la o cabana chiar la poalele muntilor ,a fost frumos dar cam greu cu mincarica ..
Cu intilnirea la munte nu stiu ce sa zic ,acum nu ma pot pronunta ,as vrea sa merg dar nu promit ,vom vedea !Oricum daca e prea frig e tare nasol cu bb ,sa treaca brusc de la o temperatura la alta ,chiar si acum mi-a facut bronsita sau asa ceva ,nu e grav ca nici antibiotic nu mi-a dat,am fost ieri la dr. si mi-a zis ca poate fi de la aerul foarte tare si rece .Mi-a facut o criza de plins acolo de vreo ora si a varsat ce mincase de am ajuns cu el la Spital in Sinaia ,acolo numai prosti ,i-au facut 2 injectii,pentru ca respira ciudat tare si se inneca !
Azi la prinz a mincat ciorba de pui baiatu in care i-am pus citeva frunze de spanac ,credeti ca are ceva???I-a placut tare mult by the way :)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
Madutza10 spune:
Avem 9600 kg si 74 cm ,ne-am masurat si cintarit ieri cu prilejul consultatiei!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE DE LA MUNTE
dordia2000 spune:
Fetelor daca vreti ceva in zona BV pot sa o intreb pe sor'mea de locuri de cazare ceva zone... ca locuieste in BV si...ne-ar ajuta.
Da mai noi suntem la 4 mese si ce??? K nu mai dau cantitati dar ce voiam sa subliniez era ca si noi am inceput sa papam mai putzin decat innainte si....asta probabil din cauza dintzilor sau pur si simplu o toana!
Hai va pup si mai intru diseara ca ma duc sa gatesc cate ceva!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
maria_alexia spune:
Interesante oricum opiniile privind contactele copiilor - eu una am invatat din ele sa adopt o abordare mai distanta a copiilor din parc, in caz ca mamicile vor sa pastreze distanta. Bine, asta nu inseamna ca pana acum saream pe ei, no way sa facem asta, dar pe viitor o sa fiu mai atenta la semnalele de apropiere/distantare si sa nu le confund cu simpatii/antipatii...
Cu mega-intalnirea mi-e greu sa ma pronunt. Mi-ar placea tare mult sa va intalnesc, dar logistica e o problema, alta ar fi piticul nostru urlator la drumuri lungi, alta sotul care trebuie convins
. Noi inca n-am iesit pe o raza prea mare.
.
N-o sa fiu asa de egoista sa sugerez locuri din judetz - nu ca nu s-ar gasi un Sibiel, Rasinari sau alte chestii tentante ![]()
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
pischi2003 spune:
Hello, hello
Noi suntem de acord cu megaintalneala inter-/nationala.
Referitor la contactul cu alti copii, si a mea se lumineaza toata la fatza cand ii vede, asa ca nu-i pot interzice. De regula am grija sa nu-si scoata ochii si sa nu-si linga degetele, ceva, dar altfel.... chiar o incurajez. Pai acum cateva zile a venit fina noastra la noi(are 1 an si 5 luni), careia ii curgea nasucul, am incercat sa pastrez oaresice distanta intre ele, dar la un moment dat tot s-au atins.... N-are nik Alex. Sunasem doctorita in prealabil, ca eram si dupa vaccinul AR si mi-a zis sa am grija la atingeri, sa nu stea pe aceeasi patura.... ei, cata grija am avut tot au facut din astea. Bine ca e ok.
Si noi am primit carteluta pt. lapte praf luna asta.
Heee, Gandacel, am o colega de serviciu care are bb cu o luna mai mare ca a mea si are deja 3 luni de sarcina. Cica sa scape acu repede.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
miha2006 spune:
Helloooooo luuuuuumeeeee....
sper ca v-a fost dor de noi, ca noua ne-a fost tare dor de voi.
nu am apucat sa citesc nimic din urma, adica tot ce ati scris in 2 luni, asa ca sper sa fiti cu totii sanatosi si voiosi.
noi am avut calculiciu stricat, a tunat si s-a ars ceva, habar-n-am ce, apoi am fost in concediu, am avut santier in casa, curatenia de dupa, asa ca numai zilele astea i-a venit randul si la calculator
noi suntem bine si sanatoase iulia a progresat ffff mult in 2 luni dar fitele la mancare si le-a pastrat.astazi vrem sa mergem si la dr. ca nici la ea n-am ajuns de 2 luni.
acu tr. sa mergem sa papam
ne "reauscriem" curad
PS NOKIIII vreau sa stiu daca Sarah merge singurica
va puuuuuuuuup pe toti mai ales pe SPIRIDUSII MICI
MIHA SI IULIA BUBULINA
felicia74 spune:
Normal, acum ca a venit taica-su e cuminte!
Miha bine ai revenit!
Vreau sa va intreb ceva: ati vazut in vreun magazin (exclus online) www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=768" target="_blank">aparatoare de cap pentru baie?
Madau la intalnire am vazut ca aveai o papusa ce se baga pe mana. De unde ai luat-o?
Si, stirea stirilor - iar nu mai e Nan2 in Cora Lujerului. Noroc, ca mai am 3 cutii. Poate o veni.... poate nu. M-am saturat![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)