Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 21
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!!
Eu o inteleg pe Feli ca si noi papam in jur de 300-400 gr la o masa. Dar de vreo saptamana...la pranz mananca mai putzin dar...nu am disperat ca el e rotofei si am pus-o pe seama unui dintzos care vrea sa iasa. Azi a papat fara pb 220 gr de sufleu de dovlecel dupa care a inceput cu foiala in scaun si cu joaca asa ca...am mai percutat cateva linguritze dupa care nu l-am mai fortzat. Si mancase 300 gr. Asa ca....asta e. Oricum la masa de la 17-18.00 mananca intotdeauna tot!
Eu i-am dat Stefanului antibiotic la o raceala fara febra, din cauza tusei. Si i-a trecut pana la urma.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
ancaloredana, nu te-am uitat:))
dordia , dar al tau are 4 mese, nu cinci, nu ne mai arunca in corzi cu cantitatile astea...ca ne dai emotii
dupa cum vedeti, am avut dreptate
. o eventuala intalnire in toamna este prea din scurt pentru o adunare nationala. sunt oameni care n-au prevazut asta in buget (nici eu:)) si mai sunt 1000 de alte probleme de organizare, pe care acum nu dati doi bani, dar o sa vedeti ca nu o sa fie asa usor de ales locatia potrivita.
addya, cu privire la comfortul bebeului in excursie:
pe de o parte as propune 3 zile, vineri-sambata-duminica ca lumea sa-si ia doar o zi de concediu pentru acest eveniment, nu trebuie sa ne stricam alte planuri si nici sa coste o avere treaba ca nu ne adunam sa ne petrecem concediul impreuna, sa fim seriosi:))
pe de alta parte nu sunt de acord si ma voi opune cu toata forta unei intalniri pe valea prahovei sau p-acolo. De ce? pentru ca asta se poate face la picnic, fetele din bucuresti se pot aduna oricand cate 2-3 familii sa mearga la sinaia de dimineat pana seara s.a.m.d. Eu vreau sa vina si fetele din restul tarii, cu bebelusii lor, nu este o intalnire a bucurestencelor. de aceea eu voi cauta si voi propune spre aprobarea voastra, la momentul respectiv, cateva locatii exact in centrul tarii: un brasov, un fagaras (localitatea) sau zone turistice din imprejurimi de fapt
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Fetele merci de raspunsuri.
Lavi, este vorba de prof. Gherghina sef de sectie la Emilia Irza, de pe Lacul tei.
Mie sincer nu mi-a inspirat incredere cu atat mai mult cu cat nu mi-a zis ca ar avea rosu in gat nici ca se aude ceva la plamani.
Sunt in mare dilema.
Cred ca mai astept putin si poate vine doctorita mea sau o chem pe doctorita pe care mi-a recomandat-o Roxana.
Eu am o problema cu doctorii in varsta si acesta era chiar foarte in varsta. Il tratase pe copilul bonei mele, la un an,copil care acum are 35 de ani.....
, deci.......
In orice caz va multumesc de sfaturi, daca mai aveti le astept cu mare drag, daca nu asta este, ma bazez pe instinctul meu de "mama cu experienta"![]()
Va pup,
Mihaela si Mihai
lavi02 spune:
Mihaelutat n-am auzit de el, nici-nici.
Eu in locul tau nu i-as da, clar.
Si miha de la Deva era f dornica de intalnire. N-a mai intrat de mult.
roxisialexia spune:
buna ziua!
Si eu ma inscriu pe lista pentru intalnire, eu propun moeciu, e o zona super frumoasa si gasim cazare foarte buna.
Daca e anul acesta ar fi super, daca nu la fel...insa cred ca pina in iunie...ca dupa de lasa cu alte concedii si vacante.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
Gandacel spune:
Intrebare: voi luati lapte gratuit? Ca mie nu a mai vrut doctora sa-mi dea luna asta si mi-a zis doar ca "nu se mai da", insa se uita la mine intr-un fel anume... Asa ca n-am crezut-o. Nu s-a schimbat nimic in legislatie, nu? Am sunat la astia care dau laptele si inca il dau, daca doctorul prescrie... Ca cica e responsabilitatea doctorului sa dea la cine scrie in lege! Deci, voi mai luati?
Intalnire la munte, in centrul tarii: am putea foarte bine sa organizam doua, una in octombrie, alta la primavara. Merge cine poate. La una ori ambele. Doar nu e cu prezenta obligatorie. Cine are cunostinte ori relatii, poate sa aranjeze undeva fara mari discutii. Ne anunta cand a aranjat si gata! Cu promisiunea din partea noastra sa anuntam cu doua saptamani inainte cine merge, pentru a putea face rezervarea la timp. Dar asta numai DUPA ce se stabileste data. Nu cred ca e asa de complicat, mai ales ca inteleg ca sunt destule dintre voi care ies destul de frecvent, ori chiar unele care stau in zona si ar putea organiza...
Asa nu mai ies nici vesnicele discutii si "negocieri". Data si locatia sa fie clare inca de la inceput si sa nu se schimbe, iar inscrierile se fac ulterior. Parerea mea!
Gata, citesc maine ce ati hotarat, ca azi mai am muuuuulta treaba prin casa!
Pupici!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
addya spune:
eu azi am un fix cu termopanu (lavi cred k ma intelege cel mai bine, apropos de ghiveta)
au venit animalele la ora 15 (trebuiau sa vina la 11). I-am lasat sa care in casa tot:usi, geamuri, scule etc, si cand sa se apuce zic eu pas! copchilu doarme...veniti dupa ora 17 !
Moama ce fete au facut! Sigur or sa vina, ca usile sunt la mine si mai au de incasat 10 mil ![]()
Gandacel, chiar m-ai facut curioasa cu laptele, am sunat si m-a zis drita mea ca se da in continuare.Dar eu nu sunt la CNSAS ci la OBSNAJ.
si tot Gandacelul are dreptate: hai sa vedem o propunere concreta :data, loc, durata, scoruri si apoi deschidem lista. Hai sa fim realiste, niciodata nu va putea veni toata lumea, si doamne-fereste, zici sigur ca vii si se intampla vreo chestie..DF !
Adina si BB Razvan
Razvan-Nazdravan
Razvan la mare
felicia74 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=8is3yk1XQuw
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Eheheh, fetelor dragi, bine zicea Feli ca nu e o zi buna!
Azi de dim, cand sa ii fac a doua poza saralynei cu noul aparat, stupoare: nu se deschidea! An crezut ca mooor. Ma duc jos, iau baterii, sperand ca aia era buba, dar nu! Pur si simplu nu se mai deschidea! Sun la Emag, caci de la ei l-am luat si imizic sa meg la service-ul lor. Zis si facut: acolo am fau 2 ture: mag d eprezentare-service, iar mag d eprezentare-ir service. dupa o ora jumate si o incecare a unui nenea de acolo de a-mi da un aparat cu certificatul de garantie de la sf lui august - probabil si ala returnat, in cele din urma mi l-au schimbat cu altul nou, asta ca era in urmatoarele 24 de ore de la data cumpararii. Altfel, la service cu el!![]()
![]()
Cu intalneala, am mai multe chestii de zis:
- io in octombrie nu pot - ma facultate si n-am bani, deci pentru mine merge doar la anul
- mai-iunie 2007 ar fi super si datorita fapytului ca ziua e deja mai lunga, a mai mult timp de stat pe afara, etc
- locatia trebe sa tina cont de: curte mare sa aiba plozii unde sa se joace, numar de camere suficient, loc de servit masa super-incapator....apropo, cum facem cu masa? Asta va fi cm naspa faza a zile: la varsta aia nu stiu cati dintre copilasi vor manca mancare de restaurant
, mi-e greu sa cred ca se va putea gati separat pentru ei...desi asta ar fio idee. Borcanase, iarasi...cam greu de digerat timp de 2-3 zile
- vinerea mi se pare greu de realizat pentru toata lumea sa vina - al meu sotz de exemplu, nu va concepe sub nici o forma sa-si ia liber
- apropo de acest subiect fierbinte: sotzii! Ati discutat de asa ceva, dar noi facem aicea planuri si ei nici nu ar concepe un astfel de mod de a-si petrece timpul.
- nu se compara o intalneala de pe un forum de masini, unde vin sotii cu sotiile, care nu au cum sa nu gaseasca subiecte de dicutii, cu o intalneala cu plozi...multi.![]()
Tragand linie...mie deja mi se face frica sa ma gandesc de ce logistica e nevoie...![]()
Iar pentru o intalneala in mai-iunie la anul, sincer mie una mi se pare prematur sa incepem organizarea.
Cam asta mi-a venit in minte. Nu dati cu rosii!
Sa mai raspund fulger:
- lapte praf nu am mai luat, ca nu am mai fost de la vaccinul de 6 luni la dr de familie
- ananas io i-am dat din conserva. Am luat de-aia light, fara mult zahar. I-a placut tare mult si a fost ok. ieri si alaltaieri a mancat pui + mazare tot din conserva.
- MihaelutzaT- stii parerea mea cu antibioticele. Votez NU!
- Feli + Dordia- 200 ml la o masa - in cazul tau, feli, o masa din 5 - mi se pare super ok. Lasa chit-chit-ul in pace! 
Ma duc sa mai strang prin casa, ca e dezastru, ca doar a fost adila de dim baby-sitter.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Dordia exact, nu e vorba ca mananca sau nu cat ar trebui pentru varsta lor, ci ca si-a schimbat comportamentul modelat in luni de zile. Prea s-au adunat toate: si urlete, si agitatie, si lipsa poftei de mancare. Insa astea sunt semnele clare de dintalai. Sper sa nu fie alta problema.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)