Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

Mihaelutat, eu i-am dat o data lui Serban antibiotic cand a avut rosu in gat, dar a facut diaree de la el, ca am dus-o cu regim o gramada... unde mai pui ca o alta dr. mi-a zis ca nu era nevoie de antibiotic la problema lui... am inteles ca ar fi trebuit sa ii dau si ceva pt refacerea florei, da dr nu mi-a zis. eu nu sunt dr, dar cred ca daca nu are febra nu i-as da antibiotic. sanatate!
despre joaca cu alti copii eu sunt mai relaxata, desi stiu ce greu e cu un bebe bolnav, dar bolile copilariei e mai bine sa le faca acum decat cand e mare, atunci sunt mai periculoase... si apoi sa vedeti cum e la scoli si gradinite, cum lipsesc pe rand, toti cu varicela, rubeola... asta e, acum ca e mic incerc sa nu il las sa se pupe cu toti copiii cunoscuti, impun o distanta, dar daca e sa se imbolnaveasca...
va dorim sanatate

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hop si noi ca nu prea avem spor!
Azi noapte am dormit foarte prost pt ca avem nasul infundat. De cateva zile ii tot curgea cate putin, ei bine azi noapte s-a infundat de tot! Saracuta nu putea respira la orizontala si se tot scula in fundulet moarta de oboseala!
In fine, o sa vad la farmacie sa vad ce pot sa ii dau pt nas!Ca in rest, febra nu are si mananca de sprage.

Dordia, eu ii dau ananas natur, nu din conserva. Il gasesc deja decorticat si taiat in cubulete la raionul de produse proaspete. Missa il adora. Chiar ca nu i-am mai dat de ceva vreme...bine ca mi-ai adus aminte.

Gandacel, daca regasesti linkul cu chestia aia de atasat poate mi-l trimiti si mie ca io una mor de oftica ca nu mai dau de el

Pup bebeii muciosi si kkciosi!

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania lasa, lasa ca cine povestea pe forum cum manca pita cu unsoare la 12 noaptea gravida fiind?

Eu zic ca o sa iasa MEGAfoiala pt ca e mult mai complex de organizat un we la munte decat o intalnire in parc.

Deocamdata vad ca luna e greu de stabilit. Pare a fi octombrie vs mai.

Argumente pt octombrie:
-Gandacel si corap n-ar putea veni in mai dar in octombrie cred ca ar veni amandoua
-copacii au frunza multicolore in octombrie pe cand in mai poate nici n-au inflorit la munte

Argumente pt mai:
-ar veni si Joy (asa e?)
-atunci copiii ar merge deja in picioare
-avem mai mult timp de organizare

Sau daca nu - iunie.

Eu zic ca ar trebui sa spuna clar cine ar fi dispus sa vina si apoi sa discutam perioada si locul.

Mihaelutat cum pot eu (de ex) sa vin si sa-ti zic sa nu urmezi sfatul unui prof univ pediatru care a vazut copilul?

Mie una nu mi-e f clar care e "rosu in gat" la care TREBUIE antibiotic si la care nu trebuie. De ex daca are puroi pe amigdale trebuie. Daca are febra nu neaparat. Daca are muci verzi teoretic trebuie dar Silviei i-au trecut de multe ori si fara. In principiu daca e infectie bacteriana trebuie.

De curiozitate, la care prof ai fost? De la ce spital?

La Silvia de ex stiam ca daca ajung la drita (de familie) cu rosu in gat cat de cat - primea antibiotic. Asa ca dupa ce m-am desteptat (de pe la 3 ani ai Silviei incolo) o tratam pe Silvia cum stiam eu si nu mai mergeam la ea cu aia mica decat atunci cand eram dispusa sa-i dau antibiotic.

Gandacel sa-ti spuna ce vor... pai si cu adultii ai uneori problema asta. Si copiii mai mari, chiar daca vorbesc, uneori prefera sa planga sau sa se maraie decat sa spuna clar. Ceea ce trebuie sa-i dezveti. Etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi, ziceai ca de nevoie i-ai introdus banana, pai pana acuma nu ii dadeai?

Feli, pai nu e ok 200g piure?? Ca asta e cantitatea pt varsta lor. Pana si borcanelele specifice varstei lor au tot 200g. Mie pediatra mi-a zis sa iau borcanul din comert ca si reper de cantitate si oricum in toate cartile scrie ca atata e recomandat. Eventual un iaurtel ca desert daca bebe mai vrea. Daca nu, la gustarea dela ora 16.
Eu zic totusi sa nu exageram ca nici un om mare nu poate inghitii portii mai mari de atat.

Apropos, noi de vreo cateva zile am trecut de la laptele praf 2 la lapte lichid, se numeste "lait de croissance" - lapte de crestere - si e special de la 10 luni. Marca Bledina. Mai nasol ca aici nu am gasit genul asta de lapte si va cam trebui sa imi fac stocul din Fr.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

hello hello gagici si pitici !

termopanu meu n-a ajuns inca, o sa vina astia tocmai cand o sa doarma fi-miu. s-au lins pe bot de bacsis!!

noi nu putem veni la nici o intalneala de toamna, ne pare sincer rau si va dorim distractie placuta!

eu nu i-am dat pana acum antibiotic, numai chestii naturiste: sinupred, oscilococcinum.

mai intram si mai pe seara

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Clar nu e o zi buna!
Ilinca tocmai mi-a comunicat ca s-a saturat sa fie fraiera grupului. In consecinta chiar de ieri nu mananca decat MAXIM 200 grame de piure si ala indesat pe gat cu cantecele, glumitze etc. - infim fata decat manca inainte.
In plus s-a aliniat la standardele scutecului de urlete + fitze (nu vreau in patutz, vreau plimbata...).
Acum am reusit s-o adorm dupa ce am recurs la ultima-ultima-ultima metoda de linistit copilul, pe care eu n-o recomand nimanui - Baby Einstein! In sfarsit, LINISTE!
Cred ca e modul ei indirect de a-mi spune ca trebuie sa ma intorc la serviciu

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mai Feli si Daria face fix la fel !!!! Dar a mea domnitza "alba si suava ca o garofitza" nu mananca mai mult de 100 - 125 g pire legume (masa de pranz)! Iaurtzel mai marge pana sper 200 g... of of of

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Addya stai asa ca nu s-a STABILIT intalnirea toamna. Tocmai, nu vezi ca se prefera primavara?

Alinus nu-i dadeam banana la sfatul dritei, ca e alergizanta. A zis si ea ultima oara ca deja pot sa-i dau, dar eu nu i-as fi dat pana mai sunt piersici. Insa din cauza diareei am accelerat procesul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

cam care ar fi "durata" intalnelii? cate zile?
argument: la un drum mai lung de o ora jumate maxim 2 cu masina nu ma bag sa vin pt 2 zile....Am fost cu piticu la mare la vama veche, drum de 4 ore (cu lucrarile lor cu tot)si i-au trebuit cam 2 zile sa-si intre in ritm...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
Razvan la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, si eu as fi dispusa sa vin ! Cred ca as prefera in mai - iunie 2007, poate se mai pune si mezina grupului pe mancat !!!

Editez: Madutza, super pozele de la munte si piticul pare sa se fi simtit bine!!!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetelor si bebeilor !!!
Poate m-ati uitat s-au nu mi-ati simtit lipsa.
Nu am mai intart de mult dar am mai citit.Am fost si noi in concediu si a fost totul ok,Vanessa a rezistat si pe drum si schimbarii.Ia placut enorm fiind bagata de toata lumea in seama si dezmierdata pana nu se mai poate.
Despre noi...toat bune.Trecem prin aceleasi faze ca majoritatea,Nu are cehf sa manance prea mult,vrea tot pe jos si nici inm rotobil nu mai are chef ca sa nu mai spun ca in carucior...nici atat.
Vad ca voi iar acu intalneala santeti preocupate si nu pot decat sa va doresc sa va simtiti bine sa sa aveti vreme faina.
Va pupic pe toate !!!

Mergi la inceput