Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
madau spune:
Dordia eu ii dau ananas Mirunei de mult de tot. Ii dau in general fruct proaspat, dar i-am dat si din compot de vreo 2 ori. Nu a patit nimic. Cat despre zahar..hmm..doar nu mananca zilnic compot de ananas, plus ca exista si din ala fara zahar.
Si eu zic ca ar fi misto o intalneala acum in oct. Propune cineva vreun loc misto???
Anda acum am vazut apelul

..sorry poti sa ma
daca vrei..of ce proasta sunt!!! Eram la Cora si n-am auzit, apoi nu m-am mai uitat la el. Suna-ma azi daca poti, sau cand poti
Fug afara cu fata ca chitaie nevoie mare..
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
anda77 spune:
io nu ma bag in octombrie din mai multe motive: nu e timp de organizat cu camere multe, plati, inchirieri, logistica, daca n-avem timp sa cautam bine vor fi multi nemultumiti si nu vor veni din cauza de pret sau conditii plus ca prefer sa nu fie frig la munte, ci sa fie vremea spre incalzire, plus ca ar fi mai frumos cand toti bebii merg in picioare. pentru o prima intalnire nationala io zic sa nu ne grabim.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dordia2000 spune:
Ms fetelor de raspuns. Deci siropul il bea ta'su ca eu nu am voie din motive de
.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Sibiencelor, voi vreti intalnire?
Corap trebuie sa fie la Viena in perioada asta.
Tania pana la urma, s-a nimerit sa ascult si de sfatul tau, ca de fapt chiuveta gala care imi placea mie nu era aia la 3.5 milioane cu totul, ci la 2.35, asa ca e "intre". Cand o fi totul gata va bag o poza daca vreti.
Maria buna idee ti-a venit cu mancatul sanatos pt toata familie. Ar trebui sa-l trimiti pe sotul tau la drita mea
(ti se intoarce virusat rau) care are de ex teoria cum ca zaharul nu-i bun toata viata. Prajelile la fel, in special in grasime animala, mezelurile nu sunt bune, etc. Prajiturile sunt bune cele cu fructe sau cu branza sau chec simplu/cu cacao si cu cat mai putin zahar... etc. Ciocolata e buna, in special cea cu 50-70% cacao, dar in cantitati mici.
Adevarul e ca ma nou, cam de cand am ramas
cu Nati dar si inainte, gatesc mult mai sanatos. Fac cartofi prajiti cam o data/luna, snitele si mai rar, mananc mezeluri mai putine, pestele il fac fiert sau la cuptor... branza topita o evit, prefer cascaval/telemea/br de vaci...
tania-z spune:
Lavi sa stii sa si eu am ramas cu obiceiurile astea din perioada de
.
Da, chiar ma gandeam sa pui o poza cu "achizitia", ca acum m-ai facut curioasa ![]()
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
lavi02 spune:
Tania daca vine si instalatorul sa o monteze
.
De unde rezulta ca intalnirea la munte va genera cea mai MEGAfoiala!!!
Mihaelutat spune:
Buna fetele!
Iata ca revin cu o intrebare.
Asa cum spuneam acum vreo doua zile, Miai al meu este racit. Febra nu a facut decat duminica,starea generala este buna. Doctorita lui este , ca de obicei plecata, deci l-am tratat cu Nurofen si picaturi.
Ieri il vede un prof.doctor, mare scula, care imi zice ca daca vreu sa ii treaca repede sa ii dau Ospamox. Diagnosticul rinofaringita.
Sunt in mare dubiu; copilul nu are febra,starea lui e buna, manca, doarme se joaca. Nu doresc sa il umflu inutil cu antibiotic.Doctorul asta nu mi-a inspirat incredere, oricat de profesor o fi el.
INTREBARE 1.Voi ati da antibioticul?
2.In ce situatii va recomandat medicul pentru bebelusi antibiotic?
Ma gandesc sa chem alt medic dar imi e teama ca ma zapacesc de tot.
Merci anticipat pt raspunsurisi pentru rabdare.
Va pup
Mihaela si Mihai
joy04 spune:
repede cat doarme brotacelul sa zic si eu una doua:
nu ma bag la intalneala in octombrie din motive de DECEBAL TRAIAN REMES - mai tineti minte cine era??? asa zicem noi la finante.
mi-am luat monitor samsung de 19"
azi se duce cristi sa-l dea retur ca are un pixel MORT
m-am saturat de busiturile lui fi'miu in cap si cred ca incep sa-l pun in premergator cand am treaba si nu pot sta langa el.
LAVI vrem poze cu chiveta!!!!
RIPLEY sa te faci repede bine sa nu-i dai lui Anutache.
cu zaharul eu am o proble,a si anume ca numai pot bea cafeaua fara 1 tona zahar.
in rest nu simt nevoia decat cand sunt cu rusii...
a venit cristi si inchid calc ca pleaca cu monitorul
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
felicia74 spune:
Clar nu e o zi buna!
Ilinca tocmai mi-a comunicat ca s-a saturat sa fie fraiera grupului. In consecinta chiar de ieri nu mananca decat MAXIM 200 grame de piure si ala indesat pe gat cu cantecele, glumitze etc. - infim fata decat manca inainte.
In plus s-a aliniat la standardele scutecului de urlete + fitze (nu vreau in patutz, vreau plimbata...).
Acum am reusit s-o adorm dupa ce am recurs la ultima-ultima-ultima metoda de linistit copilul, pe care eu n-o recomand nimanui - Baby Einstein! In sfarsit, LINISTE!
Cred ca e modul ei indirect de a-mi spune ca trebuie sa ma intorc la serviciu
Eu nu ma mai inscriu pe nicio lista de intalneli, din motive de superstitie prefer sa vin ca ultima data - neanuntat (cu cazarea o rezolv eu). Decat sa ma laud ca vin si apoi sa dezamagesc lumea. Scuze
dar am vazut ca e mai bine asa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)