Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Anda, tu special nu ma bagi in seama, cu nici o intrebare, desi te trec in rosu?!

Cu intalnirea la munte, pentru care se face lista, eu zic pas la primavara. Atunci daca e totul ok, nasc... Daca vreti insa s-o faceti la un an al copiilor nostri, ma inscriu. Nu mai zic si a patra oara, ca sunt penibila!

Ilenutza, m-am apucat sa caut pe site-uri romanesti, dar nu gasesc deloc! Cred ca ma duc azi la Lumea copiilor sa intreb daca macar or fi auzit de asa ceva.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Am pus citeva poze de la munte ,restul le am in alt aparat ,le scot mai tirziu ...
SA nu uit :fi;miu sta in picioare singur si face 3-4 pasi ,asta de mai multe ori pe zi ,este tare fericit dupa ce o face si vrea din nou ,cred ca o sa mearga in curind ,ca este tare stapin pe el ....

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

gandacel, ce-am sarit? doar de bona m-ai intrebat, daram detaliat ieri, in raspunsul pentr ripley. n-am mai zis nimic si catre tine, ca nu stiu ce sa precizez. am zis in postarea de ieri ca nu sunt lamurita 100% despre relatia bona-copil, doar cantaresc si eu aspectele bune si alea proaste. faptul ca am senzatia ca grabeste copilul la masa tine tot de comoditatea care o caracterizeaza pe ea. sa termine mai repede. si aici am doar senzatia, nu convingerea
nu ne putem intalni in tara cand implinim un an deoarece este iarna si e complicat cu bebelusii din mai multe puncte de vedere

madutza, la ce munte ati fost?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Bubamara bine ai revenit!!! si de la noi!

Fetelor sa va zic mare realizare mare !!!!!!!!! Fi'miu a stat in picioare singurel de 2 ori. A vrnit langa mine, s-a catarat tinandu-se de mine cu un tricou in mana si cand ma uit dupa el ca nu l-am mai simtit...statea in picioruse tinandu-se de tricousi cand a vazut cum m-am mirat....s-a lasat usor in fund. A fost minunat!!! Si nu aveam camera pe faza!!!Offfffff.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Buna fetele,

Cu indispozitiile stomacale: lui tati i-au trecut de la sine, mie dupa ce pe la 12 noaptea am inaugurat noul WC , iar cu Natilici e mai nasol, inca are diaree. De fapt face de 4-5 ori pe zi, iese din pampers dar nu e lichid-lichid. Cam nasol cu papa de regim. Aseara de voie, de nevoie, i-am introdus banana. I-a placut, cum sa nu!

Maria-Alexia, madau, Ripley si toate celelalte de ne-ati urat sanatate va si Ripley, vezi ce faci cu gripa aia, sa-ti treaca.

Cu intalnirea la munte total de acord, venim. Dar sa nu presupuna zile de concediu.
Putem face toamna asta daca vreti, inclusiv in luna octombrie putem prinde un we cu vreme buna. La primavara, va trebui cam din mai incolo, ca sa fie vegetatie in pomi. Daca sunt pomii chelosi nu e asa frumos. Iarna, pe zapada, iar nu merita, pt ca nu putem face ski cu bebelusii, nici nu-i putem tine prea mult afara, in ger, si sa mergem la munte ca sa stam prin casa n-are sens.
Anda noi in jur de 1 octombrie s-ar putea sa mergem intr-un we la munte cu un forum de-al sotului

Despre interactiunea intre bb si alti copii, prescolari in special (aia sunt cei mai "virusati") eu sunt, de nevoie, cea mai exagerata. Toata iarna m-am dus cu Nati zilnic la gradinita dupa Silvia pt ca n-am avut incotro. Nu s-a imbolnavit decat in martie. Iar contact cu prescolara Silvia - berechet.

Dus in supermarket - de cand s-a nascut Nati mai mult merge Virgil singur, cu lista de la mine. Dar cand mergem ambii, mergem toti ca nu avem cu cine lasa fetele. Cand e tata la noi am mai lasat-o pe Silvia cu el, dar pe Nati prefer sa o iau ca daca o apuca un plans din ala de parasire....

Stiu ca nu fac 100% bine dar n-am incotro. Nici 100% rau nu e. De ex puteam plati pe cineva sa o ia pe Silvia dar prefer sa o iau eu, mai vorbesc cu educatoarele, ma mai plimb cu fetitele, cand e vreme buna mai stam la joaca in curtea gradinitei si apoi in parc...

Cat despre relatia bani-grija fata de bb-boli eu cred ca nu sunt strict legate una de alta.
Nu cred ca grija fata de bb e direct proportionala cu cantitatea de bani (bine, exceptie facand acei parinti iresponsabili care traiesc din cersit si alocatiile copiilor), dupa cum nici grija fata de bb nu e strict corelata cu bolile pe care bb le face.

Cand bb nu vrea sa faca ce trebuie, distragerea atentiei e cea mai buna solutie.

Subiecte la care am raspuns dar nu mai stiu ce s-a mai intamplat:
Bic cum s-a rezolvat cu sanii?
Noki i-a trecut fornaiala Sarei?

Alinus spor la olandeza!
addya oglina cu spoturi o luasem inainte de chiuveta. Ne-a picat cu tronc una in Praktiker.

Daca am sarit vreun raspuns - trageti-ma de maneca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Uraaaaaaaaaaaaa, LAVI are chiveta noua, eu am calculator!!!!!!!!!! Si merge!

Nu am apucat sa citesc chiar tot, dar daca nu scriu acum o sa uit

Simina si mie mi-a fost dor de tine

Ripley sa traiti fericiti ca-n prima zi in care v-ati simtit destinati unul celuilalt!

Felicia ce poveste frumoasa si interesanta intre tine si Doru!

Biculetz ce vorbareatza e Smarandita! Nu stiu daca ti-am mai spus vreodata, dar imi place la nebunie numele fiicei tale. Imi place din copilarie, cand pe profa de romana, pa care o iubeam, o chema tot Smaranda.

Lavi sa te bucuri de "ghiveta"! Ai dreptate, a crecut Stefanelul ca fat-Frumos. ieri ii spunea o asistenta la dispensar ca parca a inghitit doua mingi de ping-pong. ce ma bucura pe mine fff mult este ca isi pastreaza veselia aia contagioasa si sper sa nu se schimbe, sa ramana acelasi copil extrem de vesel.

Hanuc noi am avut recent diaree care a tinut 8 zile si asta pe fond de copil mofturos: orez, morcovi alea-alea nu! A acceptat numai apa de orez din tot meniul, iar in loc de laptic i-am dat Humana HN. DR. mea s-a intors din concediu si i-a pus diagnosticul de rinofaringita acuta. Simtisem eu ca-i ragusit.... Acum diaree nu mai are, dar luam tratament pt gat iritat si muci la greu.

Sa stiti ca sunt tot mai enervata ((FELI, cata drepatte ai!) de dr. care se scapa rapid punand pe seama dintilor o serie de manifestari cum sunt diareea, febra, refuzul mancarii etc. Pai nu va suparati, in tara asta nu se mai stie de diagnostic diferential?? - adik atunci cand ai pacienti cu simptome comune mai multor afectiuni incerci sa elimini toate posibilitatile pentru a te stabili la diagnosticul corect. Pai ca sa-mi spuna ca-s dintzii, poate si tzatza Floarea, fara sa aiba facultate de medicina, nu?

Sfatul meu este sa insistati pe langa dr. cand copii au astfel de simptome, macar sa le faca un control complet.

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Nici eu nu sunt pentru o iesire in iarna pt ca poate fi f. ger, mai bine in otc., putem prinde vreme buna!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Cine da ananas la copil??? Am si eu o intrebare::: Voi ii dati ananas adica fructul cumparat sau din conserva? Eu am luat o conserva care contine ananas, apa si zahar. O sa ii dau fructele din ea dar...ma gandeam daca are ceva daca ii dau si siropul. Eu i-am mai dat cu zahar. Adica biscuiti, gris cu lapte,chiar un pic de dulceatza. Ce ziceti???

14.11.2005

Mergi la inceput

Si eu sunt pro intalnire dar...la noi e o problema ca nu avem masina asa ca...va tb sa venim cu trenul. Deci daca va ganditi la o cabana in varf de munte...eu zic pas.!

14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dordia, nu ii da ananas din ala! Data viitoare cand mergi la magazin, uita-te pe cutiile de conserva, cumpara pentru el din ala pe care scrie ca e in suc propriu, nu cu zahar. Cu atat mai mult cu cat i-ai dat si alte preparate cu zahar, acolo unde poti, evita-l. Il ingrasa, fara sa-i ofere nimic hranitor. E prea mic pentru asta. Mai tarziu o sa-ti para rau. Acum, daca vrei, da-i ananasul, fara sirop. Bea-l tu pe ala.

Fetele cu copii mai mari: cum ii convingem pe bebei sa ne spuna ce vor? De cateva zile ma confrunt cu o problema. Bogdan tipa intr-un fel anume cand vrea ceva. Insa tipa nediferentiat, la fel mereu. Nu e tipatul de frustrare, ori de nervi, e diferit, dar orice ar vrea de la mine, imi "spune" la fel. I-am cerut sa-mi spuna ce vrea, il intreb pe rand, rar, raspicat, ce vrea: apa, ii e foame, vrea mancare, ii e somn, se culca, a facut kk, schimbam chilotelul... etc. Numai dupa expresia fetei ori incercand imi dau seama ce vrea. Cum il fac sa articuleze ceva, care sa fie diferit de la caz la caz?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput