Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
felicia74 spune:
neata!
Ieri a venit postaritza la 3 si mi-a trzit-o pe Ilinca dupa doar o ora de somn
asa ca aseara am avut program terorist
, abia asteptam sa dorm. Insa azi noapte la 12 plangea fata de mama focului cred ca avusese un cosmar. Am leganat-o putin si a adormit la loc. La 7 era iar treaza si canta
Dupa o biboantza calda a adormit si a reluat cantarea la 9,30. Sunt cam
ca am dormit si pe canapea dupa faza de la 12 si ma dor toate cele. Deci - o zi buna! Si abia a inceput. Sa vedem ce ma astepta la banca, poate imi fac mii de pitici!
Dordia eu nu am lata solutie decat distragerea atentiei cu altceva. Joaca cu mami, cu alt obiect... La noi deocamdata merge.
Ilenutza mama, dar ce mai calatoriti!
Revin dupa amiaza ca am tone de treaba!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
ilenutza spune:
Gandacel, felicitarile mai tarziu un pic!![]()
Motivul este ca am vazut in Sttutgart o gramada de mamici care isi tineau copilul mai mare pe o chestie din aia, babyboard ii zicea si eram curioasa daca e acelasi lucru!astept siteurile, multumesc.Cum merge sarcina e mai grea sau mai usoara decat prima?
Ile
si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
ilenutza spune:
Feli, doar sunt in concediu!!!![]()
Adevarul e ca merg in Cta cu sotul ca mie groaza sa raman singura 3 zile acasa!![]()
Gandacel, cum adik il dai in grija cuiva?iti iei bona sau il trimiti la cresa pe Bogdanel?
Ile
Varsta Victor
Noki_Lara spune:
Mneatza si dela noi! Uite cum ma apuc io sa raspund in loc sa hranesc fata!
2 discutii super interesante, dupa parerea mea:
1. Copiii in societate - la noi e asa: am in parc o gasca de copii, dintre care cel mai mare e de un an si 2 luni. restul de varsta cu sarah, altii mai mici chiar. Le stiu pe mame, stim fiecare cand celalat e oricat de putin bolnav si am incredere. No way s-o privez pe Sarah de compania lor. tot ce sunt atenta e sa nu-i ia suzeta reciproc si sa nu-si bage reciproc mainile in gura. Desi, e cam dificila misiunea asta.![]()
Deci, io nu-s genul panicoasa de felul meu.
Dar! ieri mamica baietelului de un an si 2 luni a venit afara cu el si ii facuse de cateva zile priorixul si avea bubitze pe el, pe spaet. Ne-a zis, iar eu in momentul ala am taiat-o de acolo. Deci nici nu sunt absurda sa stau sa-i fac anticorpi copilului si s-o expun in acest fel.
Cand este vorba dealti copii mai mari si care sunt la gradi-scoal, etc, incerc sa ma feresc, adica nu prea stau la taclale cu ei.
Cu supermarketurile, in general o luam cu noi, ei ii place tare mult sa se uite in stanga si dreapta, e fascinata efectiv, dar de regula o iau in locuri mai putin aglomerate.
2. Cu crizele de nervi la luat obiectele / plecat din locul tz, la oi e dezastru. Face chestia asta deja de 2 sapt, nu stiu ce vom face pe viitor, urasc acest gen de manifestari, l-am condamnat intotdeauna la alti copii si am invinovatit parintii pentru el. Dar, la varsta asta, altceva decat tonu vocii care sa le sugereze ca nu e frumos...zau daca stiu ce as mai putea face. Adica ei nu sunt constienti de chestii gen: e jucarialui X, nu urla dupa ea, ca nu e a ta. Asta mai incolo, catre 2 ani. Deci, rabdare si tutun.
Cu excursia la munte, io sunt PRO, am si io o vila unde mergem de ani de zile, la Busteni, dar nu prea are curte, deci nu stiu daca e potrivita pentru asa ceva...Cu comitetul de organizare, nu ma deranjeaza sa ma inscriu, ba din contra.
Fug la pitica si revin.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
madau spune:
Nu-mi vine sa cred ca tocmai mi-au vazut ochii....fata mea sta singura la ea in patut si se joaca..fara sa comenteze...
...cred ca mi-a schimbat-o cineva aseara, asta nu e copilul meu

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Gandacel spune:
Ilenutza, se pare ca nu am salvat linkurile... I le-am aratat doar lui tati, a zis ca nu i se par sigure si am hotarat ca o sa ma interesez prin magazine specializae daca exista si sa le vad cum arata. Se ataseaza cu niste clipsuri, sau cum s-or chema, la carucior, genul modului de atasare a suportului de pahare, de ex. Contin platforma pe care ai vazut tu ca stau copiii mai mari, manere, roti... Se poate adapta pltforma aia din cate am vazut in poze, astfel incat sa stea in picioare, ori in fundulet. Poate sta in fata ori in spate.
Sorry.
N-ati zis cum vi se pare propunerea de a merge la munte cand implinim un an.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Madau, asa fac vedetele!
Gandacel, te asigur ca sunt f. sigure, am vazut zeci de platforme din astea !
Vic doarme de 1 si jumatate in polly!!!!
Ile
Varsta Victor
anda77 spune:
madau, pai nu din culpa mea plange catalogul:)) ca io te-am sunat ieri la 17:30 si n-ai raspuns
ia uita-te la apeluri pierdute
deci de principiu, pentru intalnire in centrul tarii, la un munte, in primavara ar fi: eu, felicia, ripley, noki, ilenutza, madau pana acum. Hai cu provincia!
ieri bulinul a papat vreo 100 g de piure cu smantana, altfel nu se poate. macar a inghitit ceva la pranz...
camelia, de ce n-a dormit fata?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Madau, asa fac vedetele!
Ilesi bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor
Da, da..io insa nu m-am obisnuit cu gandul

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Bubamara spune:
Salutare, fetelor!
Am revenit si noi din conced, am fost la mare si la munte, gaza a fost ok, la mare mi-a mancat numai lapte, dar si-a revenit la munte.
Am trecut printr-o diaree nasoala, se pare ca de la cei 4 dinti de sus care s-au gasit sa iasa toti odata.
In rest, suntem bine acum, ne-am revenit total.
O sa citesc din urma cat pot, dar taaare mult ati scris!
Va pup si o zi cat mai frumoasa va doresc,