Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Madau, noi mancam capsuni si mai ales iaurt de capsuni la greu. N-avem nimic.

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda nu a mai facut bubitze pana acuma de la nimic. Doar de la caldura...in rest de la creme, chestii..nimic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Hmm, deci ziceti sa-i dau nu??? In fond la ce cantitate "enorma" de capsuni are....plus ca ma gandesc ca fiind conservate e altceva decat crude.

pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Si noi cu fond putin alergic am papat ceva borcanas cu capsuni si fructe de padure - care in mod normal, adik crude nu i le-as fi dat. Banuiesc ca si in iaurt sunt tratate termic, incearca.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

I-am dat, l-a papat pe tot (125 gr), acum Doamne ajuta!!! Multam mult fetele

pozici la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pana la urma vad ca s-a votat: in mai-iunie la anul, si vorbim de organizare mai incolo.

-Pt mancare bb - trebuie acces la bucatarie, cine vrea sa poata face bebeului propriu ce stie ca mananca.
-Curte mare, loc de joaca pt copii, sala mare de mese de acord. De-aia ar trebui sa stim de la inceput cam cati venim ca sa stim cam ce pensiune cautam. Una e pt 10 familii, alta pt 20.
-Cu sotii ca nu vor gasi subiecte comune de discutii - nu-s de acord; adica noi cu nevestele automobilistilor gasim si ei nu?

Oricum, din clipa in care incepem sa vorbim de organizare incepe MAREA C/FOIALA. Care va dura pana la ora plecarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gata, am adus copil plimbat in parc. Acum se joaca super-cuminte in patut. Poate asta era, voia sa fie scoasa la aer.
La pranz iarasi nici nu a vrut sa se atinga de branzica (de fapt o refuza de cateva zile). Insa i-am dat sa muste din banana si a mancat. Cred ca s-a saturat de vechea mancare, ca nu prea i-am diversificat meniul. Maine incerc din nou mult-blamatul borcanel, ca sa-si aduca aminte de vremurile bune de vacanta.

Ripley chiar mi-a aratat Doru amuzat statusul tau. Ma rog, ii venea lui sa rada ca n-a fost acasa in momentele de criza. Se pare ca e perioada in care bebeii o iau razna
Madutza bine de voi! Si noi vrem sa mergem in octombrie la Sinaia, dar sa mai vedem. Doru va avea o perioada plina in lunile urmatoare.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli unde e Sambata de sus aia undeai fost tu? M-am uitat pe harta, este un sat Sambata de sus, mai sus de el e Manastirea Brancoveanu si mai sus e cabana Sambata. Stiu ca si mama mergea pe acolo cand nu era maritata, inclusiv cu elevii in excursii, dar am impresia ca la cabana, desi parca povestea ca a stat si pe la manastire. Din pacate nu mai pot sa o intreb . Imi amintescn ca zicea ca e f frumos. Cam cat faci din Buc cu masina daca nu gonesti ca nebunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ripley, ce sa spun, si sunt tot cam in aceeasi situatie ... nici mama nu prea mai poate sa tina pasul cu Dariuca (cu trezit dimineatza, venit la noi, tinut dupa copil 8 ore...); si acum sunt si eu in impas ... sa o las la ea inseamna sa o intarc (ceea ce nu-mi prea pica bine, pentru ca eu vreau sa o alaptez pana la 1 an ) sau sa gasesc pe cineva ... of, si ma ia groaza sa incep sa caut , cine stie peste cine dau ! Bafta multa sa gasesti pe cineva pe gustul tau!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brado73 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Feli unde e Sambata de sus aia undeai fost tu? M-am uitat pe harta, este un sat Sambata de sus, mai sus de el e Manastirea Brancoveanu si mai sus e cabana Sambata. Stiu ca si mama mergea pe acolo cand nu era maritata, inclusiv cu elevii in excursii, dar am impresia ca la cabana, desi parca povestea ca a stat si pe la manastire. Din pacate nu mai pot sa o intreb . Imi amintescn ca zicea ca e f frumos. Cam cat faci din Buc cu masina daca nu gonesti ca nebunul?

Pai cred c-ai nimerit-o. E cam la 30-40 km de Fagaras, manastirea e de fapt cam la 10 km de Sambata de Sus, pensiunile sunt toate pe langa manastire, pe harti e trecut ca fiind "Complexul Turistic Sambata". Totul e la baza muntelui, iesi din casa si incepi sa urci pe drumuri de munte. Noi n-am fost la cabana, ne-am plimbat doar prin imprejurimi, dar a fost superb. Am stat la Complexul Nicodor, care are printre altele si o vila cu etaj, cam 14 camere duble, loc de joaca pt copii, curte, etc, ar fi ideal de inchiriat. Noi am facut aproximativ 5 ore si-un pic pe drum, ca pe DN1 e limitare de viteza, apoi pe motiv de copil urlator ce se plictisise in scaunel , deci am oprit si mai des (cam o ora cap-la-cap).

Asta e pensiunea cu pricina: www.vacantafagaras.ro/Sambata_de_Sus/dabiste.htm" target="_blank">http://www.vacantafagaras.ro/Sambata_de_Sus/dabiste.htm

Doru, tatic de Ilincuta scumpa , si sot iubitor de Felicia

Mergi la inceput