Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pisi, pai astea sunt stresante, dar vorbim de un stres placut:)) cel putin mie imi pare datatoare de satisfactii amenajarea casei. nice time in italia!
pai da, si la intalnire a luat premiu ca se tinea cel mai bine in picioare.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Bai, ma uimitzi cu cat mananca bebeii vostri. Dara-mi are ca aliment esential, sānul. Dimineatza abia daca mananca o juma' de banana si 4-5 boabe de struguri. La pranz nu depaseshte niciodata 130 de grame de piure cu carne/peshte/ou, iar dupa amiaza mananca un Milli mic cu cereale (cam tot 130 gr.). De cateva zile, insa, nu mai vrea nici iartul ala, asha ca am lasat-o-n pace. Branza o detesta, mamaliga cu branza, nu mai zic.
Singurul aliment" consumat cu placere este laptele de la mami. P-asta-l bea la greu, la orice ora din zi si din noapte. A luat bine in greutate, gratzie laptelui meu, probabil, fiindca la cāta mancare mananca, ma indoiesc ca se depune mare lucru.
Cand va vad pe voi cu cantitati de 200 si ceva de mancare, ma crucesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

GANDACEL, eu marul i-l dau razuit pe razatoarea de sticla. si eu ma surprind uneori ca ma gandesc cum o fi crescut asa mare....
CAMELIA- DANIELA, imi pare rau ca si voi aveti nopti ca ale noastre, dar vor creste ei si atunci vom scapa, poate, de treziri, SPER
CATUTZA, multa sanatate mamei tale!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna

Multumesc inca odata tuturor pentru gandurile bune catre mama mea, sper sa se faca cat mai repede bine, acum am vb cu ea si era suparata ca a fost sa-si faca o radiografie si acum o doare capul rau. Eu cred ca e de la anestezie, i-au facut-o in coloana anestezia si 2 ore dupa nu si-a simtit picioarele si era super panicata ce de ce nu la simte.

Gandacel , eu merele daca ii dau doar mar cu cereala il dau pe razatoarea de sticla, daca il dau in diverse combinatii le bag pe toate la blender ca merge mai repede.

Si eu ma uit la ea ce mare si frumoasa este si ma minunez. Nu mi se pare "bebelus", ea pentru mine e deja "copilas", adica a avansat .

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat intalneste o tipa si o intreaba:
- Auzi, da' ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa?
- Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat masina.
- Da hainele astea de unde le ai?
- Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine.
- Da' totusi de unde ai atatia bani ?
- Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani. Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare. Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa. maicuta raspunde:
- Du-te dracului, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda,

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am uitat sa va zic ceva: am fost sambata la carrefour, langa noi, in Baneasa. Este absolut plin de copii mici acolo, plin-plin. Aproape fiecare cos el al unui cuplu cu copil sau copii mici. Am auzit toate felurile de urlete, cu mai multi sau mai putini decibeli, cu ori fara motiv! Dar cel mai groaznic mi s-a parut ca era un copil PLIN de bubite pe el!!! Ce cauta, sa dea si la altii?! Ce-o fi fost in capul parintilor lui?! Nu ar fi trebuit sa nu iasa din casa? Intreb si eu, ca nu stiu cum e sa ai copil bolnav, deocamdata, slava Domnului, dar sa stiti ca stau cu teama in san cateva zile sa nu fi luat piticul ceva... Ca parca rujeola si rubeola se transmit prin aer, nu?

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Gandacel, brrrrrr
sper sa nu fie ceva.

Ce parinti iresponsabli! numai In RO e posibil asa ceva.

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Gandacel nasol rau cu bolile astea. Si au perioada de incubatie pana la 2 sapt asa ca...Sper sa nu fie nik. Poate era doar un copil alergic si nu cu vreo boala contagioasa!

Nu mai stiu cine intreba, parca tot Gandacel: eu merele le dau pe raza toarea de metal si le amestec cu 5 biscuitzi sfaramati in manutza nea. Papa stefan cate 400 gr de astfel de combinatzie. E una din mancarurile lui favorite.

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Da, Gandacel, nu ar fi trebuit sa fie acolo ! Cred ca toate bolile astea ale copilariei se transmit prin aer! Eu am tinut-o pe Daria in casa cu rubeola ei de capiase bietul copil !
Oricum, hai sa-ti spun ceva si mai horror! Acum un an am intalnit o mamica al carei copil facuse varsat de vant si care era hotarata sa-ti trimita copilul la gradi in continuare pe motiv ca "ce sa ia si alti copii, al ei cum a luat de la altcineva!" Imi venea s-o bat nu alta!

Treaba e, am inteles eu de la doctoritza, ca perioada de incubatie e inainte de eruptzia bubitelor (si atunci e mai nasol, ca nici nu-ti dai seama ) si ca boala nu mai e contagioasa in momentul in care apar bubitele si pe picioare (pe partea de jos a corpului).

Marul eu i-l dau pe razatoarea de sticla sau la blender, sau din compot!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput