Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Gandacel... daca era o reactie alergica, o dermatita atopioca - ceva necontagios?

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

mda... Asta da! atitudine!
Mie imi pare rau doar ca n-am ascultat-o pe doctora, care ne-a avertizat, nefiind inca vaccinat, sa evitam locurile aglomerate si in special copiii mici. Mi-a zis ca mai ales sa nu vina in contact cu copii vaccinati de curand ori care au facut boala de curand, ca inca transmit. Asta e cam greu de controlat. Puteam sa stau eu acasa, nu? :-) N-am stiut ca sunt si parinti care gandesc cum zici tu Camelia-daniela. Mi se pare mare gradul de rautate.

Anda, mai da niste bancuri din astea faine, ca eu sunt cam ametita si lesinata azi, si n-am chef de treaba.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Camelia_daniela, ai editat si acum am recitit! Mi-ai dat o idee buna cu marul din compot. Ca e si mai usor de maruntit, si poate mai usor digerabil. Ca face un kki atat de urat mirositor de la mar, de-mi vine sa vomit! Si cred ca nu-i face nici lui bine. Miroase a vin, a mere putrezite...

Ripley, nu ma pricep, sincer. o sa incep sa ma documentez, ca daca face Bogdan ceva, eu nici nu recunosc simptomele. Si cum nici nu sunt panicoasa din fire, poate il las pana e prea rau!

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Gandacel, cred ca exagerezi un pic; al meu copil arata de parca ar avea varicela, are o eruptie cu cateva sute de bubite, aceeasi pe care o face de cate ori merge la bunica-mea la tara, se pare ca are alergie la ceva de acolo. Are peste tot, pe picioruse, pe maini, pe gat ( locuri vizibile din hainele de vara ) si persista vreo 2 saptamani dupa ce erup ultima data si pana se vindeca sa dispara semnul.
Ce ar trebui sa fac, sa nu mai scot copilul din casa pana se vindeca de tot?!

Eu zic ca suntem mame si ar trebui sa fim un pic mai toleranti. Ca de infierat si biciuit e usor, si nu de alta, dar foarte repede ne vom afla si noi in situatia asta.
Sa nu te superi pe mine , Gandacel, am facut o paranteza pentru toata lumea, numai ca tu ai ridicat-o la fileu; imi amintesc reactia mea, destul de urata, cand am vazut o mamica cu un cpil care a vomat intrun magazin. Apoi am patit-o si noi, cand aveam copilul mai mic, si cand a vomat pe halatul doctoritei la control...

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Gandacel de ce te mai miri? La noi la biserica a venit o mamica cu un copil cu varicela. Cred ca l-a si impartasit. Dupa cum stiti (sau ma rog, unele dintre voi) se foloseste aceeasi linguritza...

Revin mai incolo ca doarme Ilinca.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Salutare!

Noki, pana la urma ce i-ai luat sotului de ziua lui?Ipod sau altceva?

Gandacel, trimite-mi si mie limkurile alea pt ca ma intereseaza si pe mine!pls

Ca noutate ieri Victorash a facut primul traseu de munte din viata lui de la cota 2000 din sinaia pana la cabana piatra arsa si inapoi pana la 1400 pe jos intr-un ruksac de trekking de la chicco, carat de tatal lui in spate!si a fost super cuminte!

Daca am timp mai citesc si din urma!
Pupice

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

hello ilenutza, bravo victorasului montagnard!

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Ilenutza , super plimbarea voasta !
Inainte de a urca cu telecabina a-ti intrebat dr daca e ok? Eu ador muntele, si an de an facem trasee, abia astept sa mergem si noi, dar ma gandeam ca e diferenta de altitudine si temperatura...stres, ce mai...
Spune-mi te rog e greu traseul de la 2000 la piatra arsa?Noi am vrea sa mergem la anu, ca poate atunci urca si ea cat de cat, speram noi.

Nu pui poze ca sa-mi clatesc si eu ochii cu un peisaj frumos?

Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Catutza, Nu m-am gandit sa intreb dr.!ups!Dar a fost ok din toate pct de vdr.Traseul este f. usor l-am facut si cand eram gravi prin 5-6 luni, nu mai stiu exact.Noi nu ne-am stresat deloc, l-am imbracat f. gros ca de iarna.Dus cam 45 de min si intors cam 2 ore ca am coborat pana la 1400 pe jos!am pus si cateva poze!

Anda - vrem sa il facem muntzoman de mic!

Si Vic a avut perioade de greva foamei, acum e in extrema cealalta mananca de sparge.mesele le are la 4 ore dupa cum urmeaza:
5-6 dim. lapte
9, 9.30 fructe+iaurt
13, 13.30 legume
17,17.30 branza sau gris cu lapte sau ce mai imi trece prin cap
19.30, 20 lapte cu cereale

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Gandacel, brrrrrr
sper sa nu fie ceva.

Ce parinti iresponsabli! numai In RO e posibil asa ceva.

Eu zic sa nu mai fim asa de aspri cu noi romanii.Nu ca as fi eu patrioata da totusi ..... parinti iresponsabili exista pretutindeni.
Inclin sa zic ca ripey...poate avea o alergie bietul copilas ... ca cine are bani sa se plimbe cu bb prin supermarket nu cred ca e asa iresponsabil....

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Mateea la cules recolta

Mergi la inceput