Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
Gandacel spune:
Daca tot nu mai scrie nimeni nimic, hai sa va pun o intrebare: cum dati merele bebeilor? Cum le maruntiti? Cu blender, razatoare de sticla, razatoare de metal, ori cum?
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Mihaelutat spune:
Buna dimineata dragilor si dragelor.
Pentru mine numai buna nu este. Am fost in week-end la nunta cu cel mic si ne-am intors amandoi raciti cobza. Colac peste pupaza pediatra este plecata din tara si nu are telefonul deschis. Mihai are mucisori garla si putina febra care scade cu antitermice dar apoi la cateva ore creste iara in jur de 38,5. Azi-noapte nu avea dar de dimineata avea 38.0 in fundulet. Ii dau nurofen, osscilococcinum si diverse de nas. Apropo, Noki multumim de pompa si colargol
.
Si cum un necaz nu vine niciodata singur, socrul meu care este in spital la Floreasca internat are nevoie de o transfuzie de sange, si ce credeti: spitalul nu are. Deci ieri la 5 dupa-amiaza da si cauta sange prin Bucuresti ca era urgent. In final gasim si azi sper sa ii faca transfuzia si macar de la el sa avem vesti mai bune.
Cam asta s-a intamplat cu noi. Sper sa nu se mai repete un week-end asa de nasol ca nu mai rezist.
[red]Catuta te inteleg perfect cu mama ta ca si eu sunt in aceeasi situatie cu socrul, numai ca la el cred ca situatia este mai grava. Multa sanatate mamei tale.
Fetelor va rog daca aveti un medic pediatru sa imi recomandati, care vine acasa, de preferat, va rog sa imi dati si mie coordonatele lui\ei.
Va urez o saptamana minunata si sa auzim de bine, ca de rau mi s-a luat.
Pupici la bebeii bolnaviori.
Mihaela si Mihai
camelia_daniela spune:
Hello !
Mamaaaaaaa, ce-ati mai scris!
Madau, felicitati pentru Mirunica frumushica
!!!
Siminaf, bine ai revenit!
Gandacel, felicitari pentru Bogdan vorbaret!
Bianca si la noi e cam la fel noaptea! Dupa ce se trezeste la 2 sau la 3 sau 4
o iau in pat langa mine si la fel face ... din cand in cand controleaza sa vada daca sunt acolo ! Cu pranzul ... la fel!
Ieri i-am facut 3 feluri de mancare (ciorbitza, conopida cu branza Fagaras si mamaligutza cu Fagaras) ... n-a mancat decat 5 - 6 linguritze din toate astea, si alea pe jumatate
! 

Meems, felicitari pentru dintzisor! 
Hanuc, bine ai venit! 
Bic, felicitari pentru Smaranda ! E domnisoara in toatata regula!!!
Ripley, felicitari pentru cei 4 ani de cand ai cunoscut sotul!!! Nu stiam ca e buzoian ! 
Camy & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
anda77 spune:
neata,
ce frumos e la serviciu...............................
va dau diseara raportul meselor pe azi, acu' e cu bona. am emotii ca aia nici nu prea are metoda. am impresia ca il streseaza la masa sa manance repede
![]()
ce o mai face mirabilis?...
dar pisi? nu credeam ca voi ajunge sa intreb de pisi:)), dar uite ca ma gandeam ca n-a mai intrat. o fi in renovari. pisi, ce mai faci?
noki, mda, n-as da atat pe un carucior....decat dk ma cheama hilton....sau gates...sau...
gandacel, cu blenderul. totul este cu blenderul, o sa ajung sa bag blenderul si-n lapte si apa![]()
idee de joaca cu bebeul: dati-i o sticla din plastic. imi pare rau ca nu l-am filmat in sesiunea fotbalistica, dar o s-o fac: da cu piciorul si p-orma rade de se strica
maria-alexia, inainte de greva totala la pranz a avut greva totala sau partiala, in fct de zile, la bibe de seara. aia i-a trecut in 2 saptamani, dupa cum imi spusesera si fetele ca se va intampla. ai rabdare, principalul este sa nu renunti sa-i dai ceva seara, eu m-am incapatanat sai bag bibe in gura, chiar dk tragea 10 ml si il impingea cat colo, treptata a reinceput: 20 ml, 30 ml, 50 ml...etc
addya, cred ca e de la dinti. si nichita se scoala acum , ca dintr-un cosmar, in tipete ascutite. se catara pe zabrele, sta acolo 2 minute ca maimuta, tipand si p-orma se culca la loc. eu nici nu cred ca se scoala din somn, de fapt, desi are ochii deschisi. nu-l bag in seama ca-l trezesc de tot. daca pun mana pe el sa-l mangai, se trezeste si incepe maraiala sa-l iau in brate de acolo.
mama di tutti, n-are nimic in gat ca a fost pediatrul alaltaieri. dintii probabil, care nu mai ies...![]()
catutza, sanatate mamei!
roxi, se mai intampla. cu diverse obiecte, Doamne fereste!
mi-am tras titulatura:)))), cu 1000 de puncte, cam scooomp, vorba evreului:)) m-am inspirat de pe pijamaua lui fiu-meu, pe care scrie "mon bebe d'amour"
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
noki, ma gandeam ca n-ati remarcat![]()
mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mneatza pe la pranz si de la noi!
Ca de obicei lunea, curatenia ea e gata, deci pot sta la taclale.
Maria-Alexia- exacy de pe Emag am si facut comanda,astept confirmarea lor.
Ela- mama, ce faza! Pai d eunde sa-ti treaca prin cap asa ceva? Nici io nu cred ca m-as fi uitat in gura ei. Si poate ca era si ascunsa bucatica undeva pe sus, pe cerul gurii. Da' e bine de retinut pe viitor. Puuuup Ukai!
Catutza- ce bine ca mama ta e catre insanatosire. Sanatate multa!
Dordia- felicitari pentru mersul de o singura manutza. mai facem si noi asa, dar mai rar. Nu stiu de ce, dar inca nu are siguratza de a-si da drumul la manutze. Dar cu turele, e clara treaba - de acuma, numi asa o s-o ducem...
Gandacel- io i le pun in blender, dar recunosc ca nu i-am mai dat de vreo 2 luni. Am uitat de ele, pur si simplu, ca m-am axat pe piersici si nectarine. Dar o sa revin.![]()
Anda77- titulatura ti-ai tras de vreo 4-5 zile, ca io demult am remarcat-o. 
Pisi e in renovari si deci nu prea are timp de nimik.
MihaelutzaT- numarul dr meu bun ti l-as da, dar stiu de la Oana din parc ca nu e in tara si vine abia pe 23.![]()
Revin ca plange si musai sa-i fac ceva.![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by anda77
simt ca mor, am nervii prastie
azi a mancat 3 iaurturi cu cereale. atat vrea sa manance! nici nu stiti cate chestii n-am incercat azi sa-i dau, poate ii place ceva. nimic, scuipa orice nu e iaurt.
nu mai pot, imi vine sa plang pe bune. deja a avut un scaun aproape diareic de la iaurturi.nu-mi spuneti sa combin cu cei place ca am incercat 4 piureuri azi, simple sau amestecate cu iaurt in diferite proportii 9am murdarit vreo 10 farfurii, castronase etc), nu vrea nimic, am pus si doar o lingurita de altceva intr-un iaurt intreg, de io nu mi-as fi dat seama, aproape nu i se schimbase gustul. el a detectat si a scuipat!
ieri a fost aproape la fel, dar nu asa rau. am chemat pediatrul, cica e sanatos. sa-i schimb meniul...pai ce sa-i dau ca nu vrea nimic-nimic. am luat si din mancarea maica-mii azi! nimic. mama zice ca a facut psihoza! o fi facut...si ce sa-i fac. slabeste, slabeste, slabeste...
am incercat (ieri) sa-l las falamand o masa si sa incerc abia la urmatoarea. ciu-ciu. 2-3 lingurite a luat si nimic. i-am dat pana la urma ca sa nu lesine tot iaurt cu cereale.
bai, ce sa fac, ca n-am fost asa disperata de cand s-a nascut...
mami de poet(09.12.2005)
Andache, si la noi e la fel...am povestit si mai devreme !

Edit: Catutza, multa, multa sanatate mamei tale si tie multa putere ca o sa ai mult de alergat
!Camy & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
roxisialexia spune:
Neata !
O saptamina excelenta tuturor si bafta tuturor bebelusilor participanti la concursul de la Baby expo.
gandacel, eu marul il dau numai pe razatoare de sticla, blenderul meu nu il face pasta, ramin bucati mari.Banana mai musca din ea, dar in final tot la razatoare ajunge sau in blender( daca am cu ce o amestec).
adina, sunt de acord cu noki, somnul de noapte este afectat de progamul de peste zi, e si perioada dintilor si cred ca inca nu a invatat sa adoarma singur.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac
pisi-si-boscu spune:
Buna fetelor!
Intru repede, pe fuga, pentru ca sunt in super viteza! Maine plec in Italia, intrun concediul-delegatie de serviciu, adica la o conferinta si la shopping...
Anda, da, sunt in renovari, la serviciu si acasa, am treaba infiorator de multa, acte, cumparaturi, gresie, dracii din astea, iar la serviciu reasezari la sfarsit de sezon...
Sper sa se mai subtieze si sa intru mai des, mai ales ca nu v-am mai citit si va cam simt lipsa...
Va pup !
P.S. Stiti ca al meu nepotel a inceput sa mearga in picioare? Face cate 4-5 pasi apoi cade, dar e atat de dragut !!!!
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani si jumatate
Gandacel spune:
stau si ma uit la el acum, asteptand sa se trezeasca... Ce mare s-a facut! Nu-mi vine sa cred. Pentru prima oara am stat sa ma uit la el altfel... Ce lung e, ce figura de copil... ce baiat mare am!!! Ma obisnuisem cu el, in fiecare zi acelasi copil mic, nici n-am vazut cand a crescut atat de mult!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)