Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 8
alinamoro spune:
Fetelor, multumim mult de aprecieri!
Toti copilasii de la odiseea noastra sunt tare scumpi.
Azi nu se naste nimeni?
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
putzuruca spune:
Cata, multa bafta sa-ti vezi ingerasul cat mai repede. Offff...ce greu e cu asteptarea asta. Cred ca asa o sa patesc si eu. Macar voi aveti dureri, dar eu n-am nimic. Daca n-as fi cat nevasta elefantului si nu m-as misca in reluare, nici n-as zice sa mai am 2 sapt si trebuie sa nasc. Si mi-e asa de frica de inducere...si mai rau mi-e frica de cezariana, adica mi-e frica sa n-ajung la inducere, sa ma chinuie aia pe la spital cateva ore bune ca apoi sa ma bage in cezariana.
putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
sofimic spune:
Eloise multumesc de raspuns. Asta e proba.
Se pare ca am reusittttttt. Deci nu mai tre sa tip pe forum.
Mi-ai facut o.... bucurie
Fetelor nimic nou azi? nici un bebe? Si eu sant pe lista de
asteptare asa ca....cine stie...
39+ Sofia Ana
alinamoro spune:
Putzuruca, de ce ti-e frica de inducere?
Mie mi-a indus nasterea si a fost mult mai usor ca prima data cand s-a declansat ea. Contractiile mi s-au parut mult mai suportabile la inceput si apoi cand au fost dureroase si dese mi-au facut epidurala, m-am dilatat foarte repede, cred ca asta conteaza cel mai mult.
Am nascut in 5 ore, prima data am nascut dupa 15 ore groaznice.
Hai curaj!
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
putzuruca spune:
Alina, mercic de incurajare. Ma gandesc ca inducerea este o procedura fortata care poate sa nu iasa asa cum trebuie. De aceea imi este frica sa nu ajung la inducere. Si apoi daca nu merge cum trebuie si nu ma dilat sau bebe nu coboara, ajung tot la cezariana, nu? Poate gresesc insa asta este parerea mea. Daca stiti voi cum e cu inducerea asta va rog sa-mi spuneti si mie. In ce consta inducerea? Administrare de ocitocina si...mai ce?
putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Cecilia C spune:
'Neata fetelor, ca la noi e doar ora 10:13 dimineata
Imi pare rau de durerile voastre, sper sa vina bebelusii si sa scapati....la noi nici un semn desi am inceput sa am niste scurgeri vaginale mai abundente, sunt asa mai mucilaginoase si o culoare mai mult galbuie-verzuie....ma gandesc ca ar fi dopul dar nu stiu exact ca data trecuta cu Alexia cand am zis ca e dopul a avut o culoare mai mult maronie....voi aveti asa ceva sau a-ti avut careva?
In rest am si eu contractii dar nu sunt dureroase asa ca nu stiu ce sa zic..sunt tare curioasa cand o sa vina bebelina
Ca si Putzuruca nu mi-ar place sa-mi induca nasterea, nu stiu de ce, nu ca mi-e frica dar as vrea ca totul sa vina pe cale naturala. Luni inchei si eu cele 40 sapt si sa vedem ce zice nenea doctorul, aici te mai lasa o saptamana si apoi treci la inducere.
Dar daca Alina zice ca nu-i chiar asa de rau cu inducerea atunci m-am mai linistit si eu, ha ha auzeam ca e mult mai nasol cu inducerea dar se pare ca parerile sunt impartite si difera de la persoana la persoana.
Cata iti doresc sa ai o nastere usoara si rapida si un bebe sanatos, mancacios si somnoros si tie mult mult laptic.
Cris cum esti azi????? te simti mai bine ???
39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
gripo spune:
PUTZURUCA, scuze ca nu ti-am raspuns, dar am avut o zi tare tampita, cu musafiri, cu bebe care nu vrea sa doarma, si tot tacamul. Plus ca m-am hotarat sa incerc sa-l alaptez doar de la san9 sa vedem cat o sa rezist la noapte), ca lapte am, dar oboseste repede, si adoarme.
DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form
GETY spune:
quote:
Originally posted by microbu
Ce spuneti, ati vazut mireasa mai fericita si mai indragostita ???
Sandra 37fix inca un pic
Sandra, mie mi-au placut foarte mult pozele de la nunta ta. Chiar am observat ca le-ai scos. Mi-a placut si sala, asa mare si impunatoare.
GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
pufymic spune:
Cici sa nu fie ceva infectie...tocmai acum...alte semne nu ai observat?(de ex. mancarime)
Sandra cum esti?????La tine m-am gandit toata ziua...si la Tina...(pare o fi nascut??)...
Eu cu vesnicele(de acum) dureri si contractii........dar tot degeaba!
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
Cecilia C spune:
Pufy nu cred sa fie infectie ca tocmai mi-am facut testele acum vreo 2 sapt si nu am nimic...nu am mancarimi sau altceva, poate sunt doar secretii mai abundente, cine stie.
Va doresc un weekend super, fara dureri prea mari si cu nasteri usoare si rapide.
39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe