Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Muraturi, zarzavat la borcane pentru iarna, asta s-a lucrat la mine in bucatarie azi. Bebelina inca mai sta la locul ei, adevarul e ca nici eu nu m-am fortat prea mult, am stat mai mult in pat. Bebelina mea cand se misca, nu stiu cum face ca pa langa loviturile de deasupra buricului, mai simt si cate o lovitura in osul soldului drept si nu stiu cu ce da acolo. Nu-mi dau seama.
Azi am avut arsuri toata ziua, incerc sa le sting cu lapte, ca Maalox nu mai am.
Sandra, eu cred ca toate problemele se vor rezolva odata cu venirea bebelinei.
Mexxa, suntem alaturi de tine!

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Cecilia si eu am o scurgere galbuie si faptul ca am luat acum niste antibiotic (insotit de nistatina) nu ma linisteste de loc. Cred ca am sa merg sa-mi iau o secretie sa o duc la lab. la analize sa vad totusi ce-i cu ea: daca-i normala sau nu. Desi mi-e groaza sa ma cracanez pe masa aia nesuferita!

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Infectie urinara nu cred ca este, ca aia-i insotita de temperatura, stare de rau, asa am auzit.

GETY 36 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Fetelor, a nascut LAKIOANA !!!
Rebeca Riana s-a nascut la 18:50, cu Apgar 9 si 3500gr iar mami spune ca e frumoasa foc!

GETY, ii facem o vizita Mexxei luni, ce zici? Am intrebat-o azi prin sms daca e ok si a zis ca ne asteapta cu placere. O sun maine si stabilesc cand...

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Salutare burtici, mamici si bebei!

Eu sunt Eric si dupa cum deja ati aflat (multumesc tanti Esme) am venit pe lume luni, 11 septembrie la ora 8.03, fix la 36 de saptamani! Am cantarit 2925g, 50 de cm, scor apgar 9, nastere naturala cu epidurala si azi am venit acasa!
Vreau sa urez burticilor nastere usoara, proaspetelor mamici le doresc refacere rapida iar bebeilor sa fie mancaciosi, sa creasca mari si voinici!

Eric si Beatrix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

FELICITARI LAKIOANA!!!!!!!!
Sa va traiasca minunea mica!Refacere rapida si usoara si mult laptic!

Multumim Eloise!

Cici tu ce crezi?O fi parte din dop scurgerea aia de care zici???

Beatrix bun venit acasa!Sa ai un bb cumintel....si tu mult laptic!

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Cine mai stie ceva de Adina? Se internase cu risc de nastere prematura cu peste o saptamana in urma, nu? Are cineva nr ei? O fi bine?

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Lakioana, felicitari, bebe sanatos si refacere rapida.

Gripo, nu trebuie sa te scuzi, eu inteleg ce inseamna sa ai bebe, musafiri si alte treburi pe langa. Bine ca ai laptic. Pupici la amandoi.

Fetelor, nu stiu ce a avut bebelina mea azi ca mi-a ridicat de tot coastele. Se intinde numai cu picioarele pe sub coaste de ma doare si ma ustura pielea de sub sani. Nici nu stiu in ce pozitie sa mai stau. Oare cand o mai cobora si ea sa mai pot sa respir si eu?

putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

salutare mamici,
am reusit si eu dupa 6 sapt sa intru pe net.
vreau sa va spun ca fetita lui Mi-Ka se numeste Alexia Maria ca am vazut in listuta ca nu apare numele ei, si s-a nascut la spital la Hunedoara.
eu inca nu am nascut si nici internet nu am ca sa va citesc mai des.
vreau sa va intreb daca are cineva greturi, eu implinesc luni 36 de sapt si am greturi zilnic, ma doare capul, am slabit rau si .... cam asta ar fi.
vreau sa felicit toate mamicile si sa le urez nastere usoara celor care asteapta fericitul eveniment.

va pup dulce
leliutza

Mergi la inceput

Putzuruca exact asa face si bebele meu. de la o vreme a abandonat ficatul in schimb loveste cu piciorusele numai in diafragma si pe sub coaste, incat ma doare de nu mai pot... mai ales un muschi lat, abdominal, imediat de sub sani, si pielea e f sensilila si dureroasa...ciudat... de cateva ori incercand sa ma ridic din pat am facut si un fel de carcel la muschiul ala, extrem de dureros... cred ca e din cauza pozitiei neobisnuite pe care o are acum muschiul: in loc sa stea plat pe burta, e ridicat, ca o streasina... ati patit asa ceva?

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput