Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 7
acd2you spune:
[quote]Originally posted by putzuruca
Gripo, de cine este produs Espumisanul? Oare se gaseste in farmacii sau e doar un produs de testare?
espumisanul este tot simeticona, ca si sab simplex. acelasi lucru, facut de alta firma. se gaseste in farmacii de mult.
putzuruca spune:
Acd2you, mercic de raspuns. Intre timp am dat si o cautare pe google si m-am lamurit. Eu nu auzisem de el.
putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
alexandra_25 spune:
vreau sa felicit noile mamici..iar am dat buzna la voi in odisee....sa vad ce ma asteapta si pe mine.....
Ce frumosi bebei am vazut.....unul mai frumos ca si celalalt...
La cele care urmati sa nasteti va doresc o nastere usoara si bebei sanatosi.......
alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
cata14 spune:
Si eu sunt fugita din spital ca Lakioana. M-am dus de dimineata la spital si mi-au pus gel in 2 reprize. Bebe este tot cam sus iar cervixul nu a inceput sa se dilate asa ca m-am enervat si am insistat sa plec acasa in seara asta sa nu mai stau acolo degeaba. ma duc iar dimineata la 8 ... dra daca tot nu a coborat copilul si nu a inceput sa se dilate cervixul ... ma cheama iar peste cateva zile.
Azi am avut ocazia sa ascult 2 nasteri in direct. Mi s-a cam facut pielea gaina cand le auzeam pe gagici ... dar macar parea ca dureaza destul de putin.
Catalina, 40
cata14 spune:
N-am avut rabdare sa citesc chiar tot, doar am frunzarit. Deja ma simt un pic obosita de tot si un pic cam plangacioasa.
Am ceva dureri dar nu cine stie ce si incertitudinea asta ma omoara. Toata lumea imi spune ca o sa fie mult mai nasol dupa ce iese copilul dar deja ma dor toate oasele + spatele + ... vorba Tasiei imi dau demisia.
Am vrut sa scriu si eu colorat dar nu gasesc culorile .
Pupici de la Melbourne
Catalina, 40
pufymic spune:
Cata uite un de incurajare de la mine!Hai curaj, nu trebuie sa cedezi acum!Mai e atat de putin pana iti tii bb-le in brate....
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
cata14 spune:
Multumesc Pufy, deja ma simt mai bine. Noroc ca am gasit comunitatea asta virtuala!!
Tu nasti acum natural sau tot prin cezariana?
Catalina, 40
pufymic spune:
Ma bucur ca esti mai bine!
Eu nasc acum tot prin cezariana ca medicii de aici din Arad nu se incumeta sa asiste o nastere vaginala la 2 ani dupa o cezariana(cum e cazul meu).....sau cel putin medicul la care merg eu....
Te si mult curaj!
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
tasia spune:
Cata14 Uite si de la mine un E aiurea cand nu mai iese bebe si tine neaparat sa stea acolo in burtica. Cred k si la mine va fi la fel saptamana viitoare fac 40 sapt. iar dr. mi-a zis k am colul inchis, tare si bebe e ink sus Sper k atunci cand ma duc sa-mi induca nasterea bebe sa raspunda si sa vrea sa ne cunoasca odata Nu inteleg de ce unii bnebei se nasc la 32-34 saptamani iar altii nici dupa 40 nu vor sa iasa.
38 +
pozele noastre
bebe
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by cata14
Am vrut sa scriu si eu colorat dar nu gasesc culorile .
Pupici de la Melbourne
Catalina, 40
Cata uite asa este cel mai usor : (red)CamiSol(/red) dar in loc de paranteze rotunde pui paranteze patrate si arata asa : CamiSol
Si pentru fiecare culoare folosesti denumirea in engleza.
Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu mai incercam.
Cami 38fix cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la