Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
pufymic spune:
Buna dimineata!
Giuliella felicitari!!!!!
Sa va traiasca bb si sa fiti fericiti!
Sandra am citit si eu postarile tale despre situatia in care te afli tocmai acum....mi se pare incredibil!
Nu te pot sfatui in nici un fel, fiindca doar voi stiti exact ce si cum, vroiam doar sa-ti spun ca sunt alaturi de tine si ma rog sa-ti fie bine tie si la bb!
Ma tot gandesc la Tina.....Poate e deja cu bb in brate.....
Tasia la fel ca tine ma simt si eu de vreo 2 sapt incoace.....adica mizerabil ....din cauza durerilor, contractiilor, arsurilor....(Eloise pe astea le impart cu tine....).
Dar curaj fetelor ca nu mai e mult si scapam de toate ca vine bb!!!!
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
'Neata! Si weekend placut tuturor, plin de voiosie si eventual cu multi bebici scumpi si asteptati!
Eu am dormit putin, prost si agitat... sunt zombificata... Acum bag o maricica, n-am mai inghitit o picatura de vreo saptamana, dar azi fara combustibilul asta nu functionez.
Imi pare rau fetelor (Tasia, Cami) ca aveti dureri de astea... sunt si eu curioasa cum or fi... eu am de vreo saptamana zilnic dureri usoare ca la menstruatie in abdomenul inferior, or fi contractii usoare (nu simt nimic cu mana pe burta) sau coboara bebe? Parca s-a mai lasat burtica.. inainte o simteam pana-n gat , acum alta chestie amuzanta: nu mai pot sta picior peste picior pt ca ma impiedica zepelinul de burta
Pufy imi pare rau ca treci prin asa dureri... Las ca de acum vine repede bebicul!
Alina e o scumpete Adelina !!!
quote:
Originally posted by sofimic
FETELOR acum am citit undeva ca nu e voie sa scriem cu litere mari pe
forum ca asta e ca un strigat. Asa e? Daca nu m-ati lamurit cum sa scriu
colorat eu strig la voi, ce sa fac?
Sofimic fa asa: scrii numele si dai dublu click pe el si el se va selecta (sau il selectezi cu mouse-ul)apoi dai click pe culoare, alegi nuanta dorita si numele se coloreaza. sau dai intai click pe culoare, iti apare numele culorii intre paranteze patrate ( de ex:[ purple][/ purple]) si intre ele scrii numele dorit
Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Eloise ce m-ai distrat cu faza cu zeppelinul!Eu nu mai pot sta picior peste picior de muuuuuuuuult!Deja am si uitat de cand!(dar oricum nu e o pozitie indicata in sarcina fiindca impiedica buna circulatie a sangelui la niv. membrelor inferioare)
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Primit acum mesaj de la Mexxa:
"A inceput sa vina lapticul, bebe nu a mai scazut, se mentine inca la 2100. Sper ca de acum sa creasca., sunt optimista si increzatoare. Pupici de la Andreea si Seby"
Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe
putzuruca spune:
Neatza fetelor,
Sandra, imi pare rau ca treci prin asa o situatie. Nu te pot sfatui nici cum si oricum nu cred ca ai nevoie de sfaturi, insa sunt alaturi de tine si ma gandesc sa va fie bine tie si bebitei tale. Multa rabdare iti doresc.
Aseara am luat cercelusi bebelinei noastre. Sunt atat de dulci si micuti...de abia astept sa ii punem in urechiuse.
Cred ca azi ma invrednicesc sa-mi fac bagajul, ca de luni intru in sapt 39 si n-am pregatit nimic.
putzuruca 37+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
gripo spune:
SALUTARE!
MEXXA, MULTA PUTERE SI SA DEA DOMNUL SA FIE BEBE BINE. SUNT ALATURI DE TINE.
SANDRA, nu-mi vine sa cred! eu gandesc la fel ca ELOISE. Nu inteleg chestiile de genul asta, dar daca chiar vrea sa pleci, pleaca, viata o sa-i dea destule palme pentru gesturile astea, chiar daca ai fi tu vinovata, el ar trebui sa-si dea seama ca nu era momentul acum, si ca-i face rau in primul rand fetitei lui. Oricum, roata se invarte, si politele se platesc intotdeauna, intr-un fel sau altul.
Legat de colici, mie mi-aU dat niste picaturi de la spital, gratis, o reclama ceva. Dar sunt intr-adevar miraculoase picaturile astea. Se nu mesc ESPUMISAN. De 2 nopti reusim si noi sa dormim intre mese, nu mai regurgiteaza atat, iar colicii s-au redus considerabil, nu ne mai fac probleme. Picaturile NU au contraindicatii, nici macar de supradozaj.
Multumesc de aprecieri tuturor fetelor.
ELI, nastere usoara, si un bebe sanatos!
GIULIELLA, SA VA TRAIASCA BEBE SI SA VA BUCURATI DE EL!!
DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form
putzuruca spune:
Gripo, de cine este produs Espumisanul? Oare se gaseste in farmacii sau e doar un produs de testare?
poze cu dragoste
putzuruca spune:
Mexxa, suntem alaturi de tine. Ai incredere ca totul va fi asa cum iti doresti, iar bebe se va face un flacau mare si frumos.
poze cu dragoste
gripo spune:
Mey, dar ce copii frumosi avem in odisee!!
DORI, mami lui RADU ANDREI
http://up.photos.yahoo.com/ed/dori_ch/process_bcmultipart_form
bibi spune:
quote:
Clara03 Posted - 16/09/2006 : 10:05:48
--------------------------------------------------------------------------------
Buna [b]Sandra/b],
Am postat acum cateva zile un raspuns privind neintelegerile dintre voi in care spuneam ca nu se isca din senin tensiuni intre doi oameni care se iubesc. De regula motivele sunt in afara relatiei iar tu ar trebui sa-l cunosti mai bine pe maestrul tau. Graba cu care iti face bagajele in halul in care esti mie nu-mi miroase a bine. Mai bine pleaca singura, fara sa mai astepti nimic deocamdata de la omul in care ai investit tot sufletul tau. De multe ori distanta rezolva mult mai usor lucrurile, pentru ca in urma ta va ramane un gol care poate sa-i dea de gandit mai mult decat prezenta ta, ostila acum. Oricum trebuie sa pleci. Daca te vei arata demna si indiferenta vei avea surpriza sa constati valuri in orgoliul lui de mascul feroce (cum adica, pleaca asa de usor???. Ai grija sa nu fii slaba in fata lui. Te va calca in picioare. Crede-ma ca e ca in jungla. Daca le miroase a sange sunt cruzi-. Si tu spui ca sunt cuvinte si priviri pe care n-o sa le uiti niciodata. Iar despre declaratiile lui cu parfum de final si definitivat stai linistita. Nici nu stie ce spune. S-au mai vazut duri ca el care au lins unde au scuipat. Asa ca nu crede in toanele lui de leu. Lasa-l sa-si faca numarul si, daca doamne fereste nu e vorba de altcineva, lucrurile se vor aranja intre voi usor usor. Dar lasa-l sa respire si sa se convinga.
Imi pare tare rau ca treci prin rahatul asta atat de nemeritat intr-o asemenea conjunctura, dar tine-te tare. Roaga-te cat poti (dar nu de el) si gandeste-te ca stie bunul Dumnezeu ce face cu voi si cu puiul de inger pe care vi l-a trimis. Poate sa va lumineze calea.