Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Buna ziua la toate burticile si sa incepem o saptamana minunata plina numai de evenimente placute si extradoridnar de voiase!
Eu asa mi-am propus si sper sa reusesc .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineatza..pe la pranz..

Eu n-am reusit sa citesc tot, am de recuperat de vineri pana azi, insa va scriu pt ca m-am trezit TARE RACITAAAAA Am nasu infundat, ma doare capul si tot corpul, muschii...am o stare de balamuc...ce sa fac?? CE POT SA IAU??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Meg iti multumesc de link-uri, m-am mai dumirit.
Asa ma gandesc si eu ca pana la 15 nu e o vesnicie. Cum ziceam va dau de veste cand ajung acasa, sper sa nu intarzie chiar azi dr Radoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine v-am gasit burtici!

Catalina,nu ma pot abtine cind te vad ce repede te panichezi...stai calma e ceva normal scurgerea aia.Ma mir ca nu ai avut-o pina acum.Eu am de multa vreme si e mai abundenta,dar daca nu are miros e chiar ok.Eu citisem despre ea si mai ales daca nu ai dureri chiar nu ai nici un motiv de ingrijorare.Hai linisteste-te ca faci rau la bb daca plingi.

Albinuzza si celelalte fete care mi-au raspuns va multumesc.
Eu sper sa-mi revina piciorul la normal ca altfel pling dupa toti papucii mei.
Gabriela,am citit cartea despre care ai zis si e draguta...tati a citit-o la noi mai repede ca mine.
Eu raman fidela la cartea lui Dr.Spock,mi se pare ca e plina de informatii bune si e mai realista...asa ca mine.

Dana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by cristia

aaaaa meg ce e aia ticker?

e la semnatura mea, unde scrie vine bebe! dao click pe "vine bebe!" si apare varsta lui!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

megbeng elefantica in roz sunt eusi in ciuda aparentelor s-ar putea sa am un inceput de anemie ... [cry]mi-am luat rezultatul analizelor astazi:ceva ,ceva am inteles si eu din ele dar astept sa vad ce zice si med de fam.

daconstcum se numeste cartea dr Spock?

pup

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

24saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

VA ROG SFATUITI-MA SI PE MINE CE SA IAU DE RACEALA..ca simt tare rau..E cazul sa ma duc la dr? Il afecteaza pe bebe cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by cristia

aaaaa meg ce e aia ticker?
catalina: pana la 15 nu se poate intampla nimik grav! Capu' sus ca eu sunt convinsa ca te ingrijorezi degeaba!

De acord cu lista albinutzei +
1) ptr iesit afara cel putin in primele doua luni la mine a functionat perfeeeect un fel de saculet matlasat cu gluga (cam ca saculetii de dormit dar avand in plus fata de astia manecute si gluga).L-am luat de la Happy Baby (l-am dat asa ca tre sa ma duc sa iau altul) si e ceva mai practic ca o salopetica ca scapi de dilema bagatului manutelor picioruselor mici, mici in diverse locuri; vari tot bebele acolo si gata!
2) esentiala din primele zile mi se pare forfecuta de unghii de bebe (am una de la Chicco).Multi bebei vin pe lume cu ditamai unghiile cu care-si trag brazde pe fata (cuma facut baietul meu inca din maternitate).

Eu sunt racita si cam imbufata din aceasta cauza.Vreau sa beau ceai dar nu stiu de care; am la indemana numai verde.Asa ca va intreb: avem "verde" la ceai verde?
Cristiana Andrei (29Sep04) si 20+

Eu am zis numa de hainute, pot spune si de multe altele...cu forfecuta si eu am avut de la inceput, si la fel, de la Chicco, f buna, si acum o am, cu vf boante. De obicei sunt la set cu unghiera, dar eu n-am folosit-o niciodata

De ceai verde stiu ca nu e voie, dar daca esti si un pik racita, eu m-am pus pe picioare cu ceaid e la Fares HAPCIU, sau ceai pt copii cu vit C.

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by delfinuta

Buna dimineatza..pe la pranz..

Eu n-am reusit sa citesc tot, am de recuperat de vineri pana azi, insa va scriu pt ca m-am trezit TARE RACITAAAAA Am nasu infundat, ma doare capul si tot corpul, muschii...am o stare de balamuc...ce sa fac?? CE POT SA IAU??

La prima sarcina am racit rau de tot, aveam si febra, nu am luat nimik, numa o perfuzie cu Vit C mi-a bagat, si multa lamaie, dar fff multa, ceaiuri cu vit C si stat la cald

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Delfinuta, mie mi-a zis medicul de paracetamol si algocalmin ca se pot lua in timpul sarcinii. In cazul tau cred ca poti sa iei paracetamol.

Mergi la inceput