Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
marybell spune:
Helenutza23 - iti multumesc ptr urarile facute;
Fetelor am si eu o mica intrebare: sunt insarcinata in saptamana 24 si am facut morfologia fetala acum 10 zile, cand am aflat ca am placenta previa,foarte jos inserata care acopera colul,
problema este ca eu am dureri de burta zilnic, dureri localizate in partea de jos (stanga, dreapta, centru)depinde de momentul zilei si desi iau 3-4 past. de nospa durerea nu cedeaza sub nici o forma.
Cu doctora am vorbit si spune ca e normal sa am durerile astea la problema pe care o am......
va intreb pe voi ce parere aveti? e normal?
va multumesc, Mary
Liuda spune:
Buna dimineta !!!
Voioase? Vad ca discutati de mama focului!!! O saptamana buna va doresc si copii cumintei, pentru cele la care inca nu au miscat - o saptamana cu senzatii noi!!! Pentru cele care se pregatesc din timp (si eu la fel ) - distractie la cumparaturi!!! Pentru cele nevoite sa stea la pat - rabdare!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Albinutzza spune:
Catalina, si eu zic sa stai linistita, secretile sunt abundente in sarcina, si excat cum a zis si Cristia, lichidul e ca apa, ala sigur il simti. Oricum e bien ca te duci, ca sa te linistesti, dar ai sa vezi ca totul e ok
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 18+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
criss68 spune:
Fetelor, noroc ca ati facut voi albumul comun, ca eu nu mai apucam sa-mi fac. Acum imi puteti vedea si mie burtica, am selectat cateva poze. Numai sa nu va imaginati ca acum la 22 sapt mai arat ca la 21, sau ca mai pot imbraca hainele de atunci. S-a mai si racit afara, nici nu stiu ce voi face. Deocamdata am de invatat si mai stau in casa, dar macar la o paine tot trebuie sa ies, tati e f ocupat...
V-am pupat, o saptamana buna tuturor
criss 22s
Catalina spune:
Cristia, pai tocmai, ca era ca apa. Era si ceva secretie, mai multa ca de obicei intr-un timp asa scurt - fusesem la toaleta cu mai putin de juma de ora inainte si de aia m-am speriat.
Trece timpul incet pana la 15. Incerc sa stau calma, am tras un plans si acum sunt mult mai linistita, bine ca bebe misca de mama focului ca astfel il simt.
Va dau de veste ...
Cata 24+
megbeng spune:
buna dimineata si o saptamana minunata tuturor!
pozele de la intalnire sunt tare reusite si voi, mamicilor, sunteti tare frumoase! la o prima vedere am identificat-o doar pe marinar, dar am sa mai cercetez problema!cine era cu o bluzita roz incheiata sus cu un snurulet?
despre crescutul piciorului in sarcina vad ca www.desprecopii.com/info.asp?id=sap19" target="_blank">aici mentioneaza ca e normal si posibil sa se intample
catalina, Doamne, cate incercari pe capul tau!imi amintesti de utocatalina (o stii?, fosta endometrioasa si ea!), mamica de ian-feb2006, care tot asa a tinut-o numai intr-o aventura toata sarcina..dar in final a nascut repede si usor o fetita sanatoasa si frumoasa!uite 2 linkuri pentru tine, le-am gasit la indexul subiectelor, sper sa iti fie de folos:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62116
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61727
michelle, asteptam vesti bune de la tine!
albinutzza, te urmaresc cu listutele de spital si pentru acasa! am sa cumpar pe la inceputul lui decembrie strictul necesar...listutele de pana acum mi s-au parut ingrozitor de complexe, vad ca ce zici tu e mai "la obiect".
vad ca tickerul meu zice ca am intrat in luna a 5a!! yuhuu!!voi stiti impartirea pe luni a sarcinii? cand incepe trimestrul 3? la 26, la 28 de saptamani?
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Helenutza23 spune:
Catalina iti tin pumnii, nu te panica. o sa fie bine!
fetelor, vroiam sa va intreb mai demult daca v-ati gandtit la masaj. mie mi-ar placea sa incerc. am si citit ceva despre asta la noi pe forum, se pare ca e ok (http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63568) as vrea sa incerc o sedinta, doua sa vad cum ma simt...voi ce spuneti?
18+
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by megbeng
albinutzza, te urmaresc cu listutele de spital si pentru acasa! am sa cumpar pe la inceputul lui decembrie strictul necesar...listutele de pana acum mi s-au parut ingrozitor de complexe, vad ca ce zici tu e mai "la obiect".
Cand ajung acasa am s-o postez pe cea de spital, mie mi-a fost de mare folos. Pe cea cu bb, am s-o adaptez la anotimp, si sper sa va fie de folos
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 18+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
criss68 spune:
Liuda, cum ti-au iesit ardeii umpluti?
Helenutza23, eu masaj fac din 2002 saptamanal, pe langa sauna si fitness. De cand cu sarcina a ramas doar masajul, cred ca innebuneam sa renunt chiar la tot. Insa de acum incepe sa fie mai dificil, nu pot sta pe burta! Inca mai functioneaza treaba cu perne rulate in zona toracica pentru a tine abdomenul ridicat, dar nu stiu pentru cat timp, ca ultima data numai relaxata nu am stat in pozitia aia. Poate exista mese speciale si va fi mai simplu, dar e f bine pt circulatie, sa nu se umfle picioarele. Eu am de gand sa incep si gimnastica, dar mi-am iesit tare de tot din mana.
Pupici
Criss 22s
cristia spune:
aaaaa meg ce e aia ticker?
catalina: pana la 15 nu se poate intampla nimik grav! Capu' sus ca eu sunt convinsa ca te ingrijorezi degeaba!
De acord cu lista albinutzei +
1) ptr iesit afara cel putin in primele doua luni la mine a functionat perfeeeect un fel de saculet matlasat cu gluga (cam ca saculetii de dormit dar avand in plus fata de astia manecute si gluga).L-am luat de la Happy Baby (l-am dat asa ca tre sa ma duc sa iau altul) si e ceva mai practic ca o salopetica ca scapi de dilema bagatului manutelor picioruselor mici, mici in diverse locuri; vari tot bebele acolo si gata!
2) esentiala din primele zile mi se pare forfecuta de unghii de bebe (am una de la Chicco).Multi bebei vin pe lume cu ditamai unghiile cu care-si trag brazde pe fata (cuma facut baietul meu inca din maternitate).
Eu sunt racita si cam imbufata din aceasta cauza.Vreau sa beau ceai dar nu stiu de care; am la indemana numai verde.Asa ca va intreb: avem "verde" la ceai verde?
Cristiana Andrei (29Sep04) si 20+