Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
Flavia-Ioana spune:
Neatza burtici !
Tare frumoase sunteti, cred ca v-ati distrat pe cinste la intalnire, ce fain de voi !
Eu sunt tare trista ca nu imi simt puiutele...maine avem 20 saptamani si inca nimic-nimic ! DE CEEEEEEEEEE ????????????
(la eco e totul ok).
Of mai fetelor, eu nu am vazut emisiunea, cand o mai fi ? Imi doresc tare mult sa o vad si eu ...
In ceea ce priveste garderoba bebelushelor, eu nu cumpar absolut nimic, in momentul in care am nascut imi sun sotul si il trimit dupa tot, patut, haine, jucarii, dar numai atunci...
va doresc o zi minunata !
PUPICI !!!
Flavia Alexia si Daria 19+
Catalina spune:
Ca tot eram vesela de dimineata, mi s-au inecat brusc toate corabiile. Intre doua vizite la toaleta (intre 8 si 8:30) am capatat pe chilot o pata cam de o palma de ceva lichid (nu imi pot da seama daca e urina sau altceva - incolor, parca nici miros nu are) si mai multa secretie ca de obicei. Va dati seama la ce ma gandesc.
La 15:00 ma duc la CMU sa ma vada dr Radoi, sper sa se poata vedea la ecografie daca ceva nu e in regula, daca sunt fisuri sau altceva. Offf Doamne, sper sa nu fie.
M-am speriat mai tare pt ca fusesem deja de cateva ori la toaleta, deci vezica nu avea cum sa fie plina, chiar cu mai putin de juma de ora inainte fusesem, calatorisem cu masina pana la serviciu si nu se intamplase nimic ... si deodata ...
Nu stiu, mai sunt si alte simptome de pierdere de lichid? Te doare ceva?
Pana la 3 nu stiu ce sa fac decat sa beau apa multa ... . Mai dati-mi si voi sfaturi daca mai aveti.
Va pup
Cata 24+
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Catalina
Mai fetelor, stiu ca s-a mai discutat subiectul dar pe mine acum m-a apucat asa ca ... va intreb si io. CE FACETI NENE CU ARSURILE? Da, tzip mai care monitorizati, lasati cu majuscule. Ca tzip. Ca ieri m-am tavalit. Nu am mai avut asa arsuri la stomac in viata mea.
Si culmea, au fost mai nasoale dupa ce am baut un iaurt de baut Nutriday. Eu stiam ca lactatele le mai calmeaza ... cred ca nu stiam bine.
O sa razi, dar mie dr mi-a recomandat apa minerala. Am niste arsuri de ma trezesc noaptea din somn, asa de puetrnice sunt. Si orice as manca, tot nu trec. Deci apa minerala, beau, si incep sa scot gazele, si imi trece in max juma' de ora...trec. Incearca, pooate merge si la tine
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 18+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
marinar spune:
neata
Catalina sper sa fie totul ok.
eu ieri am avut o zi nasoala pt c anu prea am putut sa respir, am simtit o apasare in piept si am dormit mai mult in fund decat culcata. acum ma dor toate cele...
Marina 22+
burtika
Alinus25 spune:
Fetelor, apropo de babe, sa va povestesc ce am patit eu. Cand am fost la epilat i-am spus cosmeticienei sa-mi epileze si firele de par care le aveam pe burtica, pentru ca nu-mi placeau cum arata. Cand i-am povestit sorei mele s-a mirat foarte tare cum de am avut curaj, pentru ca ea cand a fost gravi a avut tot timpu grija sa nu-i cada ceva pe burtika pentru ca o sa se vada pe bebe. Astea pentru ca asa se zice si pentru ca au fost multe care au patit asa ceva.
Dar eu nu cred ca are vreo legatura una cu alta.
Am vazut si eu documentarul de pe National Geographic, am cam adormit pe la sfarsit, dar am vazut nasterea. Chiar sambata seara am dat jos de pe net un video cu nasterea si m-au trecut asa emotii ca am inceput sa plang. Am niste emotii...
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Am intrebat si eu daca nu va strang papucii,adica daca vi s-a marit piciorul si vad ca nimeni nimic...Oare sunt singura???
Mie mi s-a intamplat la prima sarcina, iar acum se repeta. Norok ca mai am papuci sipantofi de la prima sarcina, largutzi, ca altfel umblam desculta Mi s-au umflat, latit si parca marit, dsar dupa sarcina vor revenio...usor-usor
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by criss68
Albinutza, bine ai revenit, sa stii ca si eu am constatat de la un moment dat absenta ta. Dar nu ma asteptam la motivul pe care l-ai invocat. Pe undeva inteleg, si mie imi venea greata doar cand pronuntam sau ma gandeam la anumite lucruri. Auzisem inainte dar nu credeam asa ceva! Acum esti bine?
Multumesc ca mi-ai simtit lipasa, avand in vedere ca am scris putin la voi. Sunt mai activa la copilasi, ca m-am obisnuit cu fetele, de 2ani tot acolo sunt. Da, acum sunt bine, nu mai am greturi, ca si la primul, cele 3 luni de inceput au fost groaznice.
criss68 spune:
Buna dimineata,
Helenutza23, nu am patit in timpul sarcinii, dar de regula e foarte eficient ceaiul de menta. Sa nu-l indulcesti decat eventual cu zaharina (nici asta nu se recomanda in timpul sarcinii, dar una nu are nimic). In caz ca nu-ti trece vezi ce zice medicul de familie, am impresia ca saprosanul se poate lua, se da si la copii. Dar poate rezolvi cu ceai.
Catalina, doamne ajuta sa fie bine! Parca nu-mi vine sa cred ca se mai poate intampla ceva acum, la atatea saptamani.
O zi buna tuturor!
criss 22s
Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by sraluca
Acum pt toata lumea am si eu o intrebare: S-A GANDIT CAREVA PANA ACUM CUM TREBUIE SA NE PREGATIM PT SOSIREA INGERASULUI, SI NU VORBESC DE BAGAJUL DE SPITAL CI DE BAGAJE IN GENERAL: COSTUMASE, CACIULITE, ......., CATE, DE CARE UN MINIM NECESAR?
Daca aveti idee lamuriti-ma si pe mine ca m-a apucat chestia aia cu "facutul culcusului" dar sunt in ceata, ma duc in magazine si ma uit ca prostu' si plec cum am venit!!!!
Cam devreme m-a apucat!
Cu toate ca Luca s-a nascut vara, iti pot scrie o lista, pt iarna, cand vom naste noi:
- body cu maneca lunga si pantalonasi cu piciorus sau fara (pui botos) multe, astea vor fi baza. treb sa faci un stoc, sa te gandesti la cate zile vei spala. Noi de ex la inceput spalam si de 3 ori pe sapt. Deci treb sa ai macar pt 3 zile.
- apoi de-asta mai grosute: bluzite, de stat in casa, pt ca mult nu vom iesi afara, botosi, sunt unii din bbc, f buni.
- caciulite: eu ii puneam lui Luca numa dupa baie, juma' de ora. Numai daca ti se pare rece in cam, il tii mereu. Dar daca ai in permanenta in cam copilului 22-24 grade, nu e necesar (acum fiecare face cum crede, eu asa l-am tinut pe Luca)
- prosop mare cu gluga daca gaseti e f bun, pt ca-l infasori f bine cand il scoti din baie
- de iesit afara: e f bun un costumas intreg matlasat, e ideal, in general astea au botosi si manusi. Caciula groasa, eu nu i-am pus niciodata fular.
Daca mai e ceva mai scriu, aveam pe acasa o lista am s-o caut, si o postez. Era si pt bb si pt spital
cristia spune:
Michelle: Slava Domnului ca rezultatul amnio a iesit bine! Ma bucur tare, tare! Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine de acum inainte!
Catalina: secretiile vaginale sunt mai abundente in sarcina; lichidul amniotic nu se poate "vedea" pe absorbant / lenjerie ca e ca apa; si ai simti o scurgere daca ai pierde din el dar eu sunt sigura ca nu-i asa; os a vezi ca Radoi o sa-ti zica ca nu--i nimic grav!
Flavia: pai daca echo le arata bine care-i problema? Poate ai placenta anterioara sau cordonul scurt; poate fetitele nu au atata loc de desfasurare ca un singur bb.Eu iti tin pumnii sa le simti cat mai repede!
Helenutza: si eu am mai avut deranjamente la stomac de cand cu sarcina asta; nu am luat nimic; am mancat doar mai cu atentie (mai multa branza telemea) si a trecut.
Vorbeati de nastere: aia naturala nu-i atat de rea pe cat se spune si pe cat pare din filme; eu capatasem din sursele taman mentionate o imagine groaznica despre nastere; cand au inceput durerile insistam ca nu-s de nastere si nu nasc; vroiam sa plec de la spital pe la 22.30 seara spre stupoarea doctorului; si pana am nascut nu am scos nici un sunet de intrase sotul la ganduri pe holuri ca nu m-auzea si pe mine de loc.Eu nu am zis nimic ca ma pastram pentru durerile alea mari pe care mi le povestisera unii si altii sau pentru ce vazusem in filme.Si am avut travaliu de 12 ore (asa au zis doctorii ca pe mine m-a durut mai tare in ultimele 4).Am intrat in amanuntele astea ca sa va incurajez ca vad ca va ia teama si nu e cazul.
Am vazut si eu in final pozele: numai mamici frumoase si suple!. Zau asa mai fetelor doar facem un copil aici nu mancam ca sa ne aflam in treaba (eu tocmai am mancat fro 5 bomboane de cioco ca s-au intors niste colegi din concedii si n-am putut rezista ofertei lor).Iar cu toate cele 5 kg luate (+0.5 in dimineata asta) ma simt f bine si am de gand sa nu le las singure multa vreme
Cristiana ,Andrei (29Sep04), 20+