Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by gabriela_s
daconstcum se numeste cartea dr Spock?

F buna carte, mai cu seama pt educatia copilului, si este de la 0-adolestenta. Este f groasa, are o coperta alba si scrie cu rosu mare Dr Spock, si apoi cu albastru. O gasesti si pe net, eu asa am comandat-o

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 18+ Samburika

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

delfinuta, uite niste sugestii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66708

gabriela, esti foarte-foarte frumoasa!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Se pare ca saptamana asta a debutat cu fete racite, ma intreb cum va fi la iarna.... mai ales ca eu racesc destul de usor.
Sper totusi ca iarna asta sa ratez pe cat posibil raceli si gripe....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Helenutza 23 - eu am de vreo 2 saptamani in cap ideea cu masajul. Am zis ca incep de saptamana asta mai ales ca am sauna in birou si camera de odihna unde tati al nostru isi face masaj - eu insa nu suport masajul si nu-l inteleg cum poate sa stea o ora intreaga!!!! Insa acum imi dau seama ca evoluez prea repede asa ca vreu sa ma apuc si eu !!! Dar am o dilema - cum ma-sa stau eu pe burta pe masa aia de masaj (ca tati a fost ingenios si o are masa facuta la comanda dupa corp cu gaura pentru fata in caz ca stai cu fata in jos si cu gaura si pentru alte "EXTREMITATI" barbatesti.... - dar nu s-a gandit ca o sa vina vremea cand eu burta nu o sa am unde s-o bag) Deci nu stiu cum fac masajul pe masa aia - astept maseoza sa o intreb daca stie vreo pozitie noua!!! E un chin pentru mine sa rezist la masaj nu suport sa ma ciuguleasca cineva atata timp...

cris 68 sa stii ca ardeii au iesit super abia astept sa mai ajung la ei o tura.... Azi nu mai stiu ce pofta sa-mi mai indeplinesc....

Delfinuta de ce toata lumea se plange ca e racita ? Ce se intampla sau e vremea cea nasoala cand e timpul schimbator si noi nu simtim ca e racoare... plus ca iesim din incaperi unde e cald afara la vantul de toamna... ca hai sa recunoastem .. ca e toamna... Nu stiu cu ce se trateaza femeile insarcinate in caz de raceala chiar ma intereseaza si pe mine sa stiu in caz ca... Apropo eu iarna trecuta nu am racit niciodata ... Sper sa fiu la fel si iarna asta.

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Liuda, eu ieri tot ardei umpluti am "prestat" pentru meniul de azi/maine!!! Eu nu stiu caum au iesit ca nu mi-am bagat nasul in ei, dar dupa cum a infulecat al meu nu cred ca sunt de aruncat! Azi si eu sunt in criza de idei despre ce as manca la munca, oricum sunt limitata la "racituri" deoarece avem 4 zile de cand ne-am schimbat sediul, si pt moment nu exista posibiliati de hrana calda, decat daca dau fuga la pizzeria din coltul strazii sa imi iau o pizza, dar nu prea as vrea, pentru ca e foarte mare si nu ma vad pe mine cu atata bun simt sa nu o mananc pe toata. Cred ca ma duc si-mi cumpar o cutie de pate si manac cu paine calda (hai dati cu pietre)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Megbeng, Albinutzza, Miciurin multumesc pt sfaturi. Deocamdata sunt la birou si nu pot decat sa beau un ceai de fructe cu miere, insa acasa cred ca voi lua un paracetamol si frectie cu otet. Ma doare tot corpul, imi curg ochii si cred ca fac si febra.. Sper sa nu-l afecteze si pe bebe.

Aelita, in legatura cu anestezia la stomatolog..da, eu stiu ca nu mai ai voie incepand cu trim 3.

Daconst si eu am problema cu picioarele umflate/ marite, nu mai pot purta decat o pereche de adidasi mai largi, in rest nici macar papucii de plaja nu-mi mai vin..

Helenutzza in legatura cu masajul, eu ma duc de vreo sapt-doua si sunt f multumita. Ma juta in special la picioare. Pot sa-ti recomand pe cineva cu preturi f bune si care foloseste numai uleiuri naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

delfinuta, eu cand am fost racita am luat paracetamol, la recomandarea ginecologului si augmentin antibiotice, intrucat facusem o aprindere la plamani, deci parerea mea este sa te duci la medic...sa iti dea un tratament, mai ales daca faci temperatura.

Si eu sunt racita de lunea trecuta, dar nu am facut temperatura, asa ca nu am luat nimic, am baut ceai cu lamaie...

Pupici !

Flavia Alexia si Daria 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Delfinuta, eu in sarcina iau numai Imunorezistan, in caz de raceala. Este excelent si te pune pe picioare imediat. Se gaseste la Plafar si este permis fara probleme in perioada sarcinii.
Uite aici mai multe informatii:
http://www.pcfarm.ro/produs/282/IMUNOREZISTAN

Oana 19+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

megbengmerci frumos,de la sarcina cred ca se trage (radiez toata)
si....tadaaaaaaaaaaaa!analizele sunt bine,nu am de ce sa ma ingrijorez!!!!!!!!!!!!!nu sunt asa dramatice valorile despre care vorbeam,plus ca se pot lua in calcul si mici erori ale computerului...

si...am si eu insfarsit o mare pofta!dar pofta nu gluma!!! mi-e rau...tot rumeg in mod imaginar...galusti cu prune fetelor...sau macar niste macaroane din alea date prin pesmet ,zahar si cu putina scortisoara (ca aduc la gust)...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica

24saptamani+

Mergi la inceput

Fetelor, mai incercati si voi "aspirina saracului", daca nu aveti contraindicatii de la medic!

Mergi la inceput