Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Chiar ca e liniste !!

Pe unde umblati fetelor ??

Cum stati cu regimul ????

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu71 spune:

Buna fetele!!!
Va spun ca v-am citit in fiecare zi dar abiacum am reusit sa va scriu si sa va spun ca dupa o saptamana de Scarsdale am dat jos 4kg.Sunt foarte multumita dar mai e cale lunga pana voi atinge targetul...
Brianamica,tu, care esti promotoarea acestei diete te rog din suflet daca ai timp spune-mi si mie despre varianta vegetariana a acestei diete...ca parca as diversifica un pic...
VA multumesc sa ma primiti in gasca voastra si spor la slabit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Fetelor,mai tineti dieta???

Brianamica,sincere felicitri pt. reusita!!!!

Ralu,ai dat bine 4 kg intr-o sapt.,atat as vrea si eu!

Acum sa va spun despre mine. Vreau si eu inlistuta,am inceput de azi dieta scarsdale si am nevoie de incurajarile voastre. Doresc sa slabesc in jur de 4-5 kg,am 52,5 acum....si am foarte mare nevoie de ambitie. De 2 ani de zile ma chinui cu aceste 4-5 kg care nu se mai dau duse.

Bafta fetelor!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am spus ca nu mai scriu pana nu ma pun pe treaba. Mi-am luat cele necesare si de luni am inceput. De la 67 kile. Am adaugat o portie buna de exercitii in fiecare dimineata si coarda de 3 ori pe zi.
Azi e miercuri si vad pe cantar 65 kile. Sunt super incantata. Tinta mea 56-55. Ar fi ideal sa scap si de burta de la cezariana.
Asa ca intru iar in joc!

Brianamica, felicitari...90 kile

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Svety,felicitari,e foarte bine -2kg in 3 zile.Bafta in continuare! Si eu am pb burtii de la cezariana. Nu cred sa mai scap vreodata de ea....si eu fac abdomene si bicicleta zilnic.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Svety,inca ceva...tie nu iti e foame?? Eu mor de foame la ora asta si am rontait un morcov.Off,tare e greu !

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Asa e vesnic cand tii cure, ti-e foame. Dar de fapt nu mi-e foame. Mi-e sete. Nu simti ca ti se usuca gatleju de sete? Mmmm apa cu lamaie...Baga apa cu lamaie.
Nu rabda foame, mananca ceva din programul de azi, de ex. o bucatica de carne de pui, cu salata, sau o salata de varza cu lamaie. Eu asta am mancat la prima dieta. E super. Iti taie foamea.
Important, nu mai mai manca dupa 6-7 seara.

Auzi, cu tot cu abdomene si bicicleta ai ramas cu burta...? Disper!

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Pana la urma am tinut ca la carte.Si nici foame nu-mi mai e.Dar pana la sfarsit ,cale lunga.....

Abdomenele cand le fac ,cand nu,nu prea m-am tinut de ele.De bicicleta de abia de vreo 2 sapt. o am ,imi place ,fac si cate o ora pe zi.Sper ca in curand sa se vada ceva.
Despre apa,alta poveste,eu beau foarte multa apa,pur si simplu mor de sete daca nu beau vreo ora . Ajunsesem sa cred ca de la apa nu mai slabesc!
Bafta! Pe maine!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Neatza! Sa aveti o zi super!
Mmm azi avem oua si spanac. Si apa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Buna!
Am de gand sa incep si eu de luni, sper sa reusesc s-o duc pana la sfarsit... Mai incepe cineva?

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput