Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maracine spune:

Eu sunt in a doua zi ( am incercat cu dieta daneza dar am renuntat pentru ca ma apucase stomacul) si raportez 1 kg in minus.
Am 1.63 si 64 de kg si as vrea sa ajung la 54 kg, greutatea mea de inainte, dar ma multumesc si cu 58! N-am facut mari abateri pana acum, ieri seara nu m-am abtinut si am rontait doi biscuiti pe care Ana nu-i mai vroia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna dimineata!

Sunt si eu la a 3-a zi,fara nici o abatere. Am slabit,se vede la burtica,raportul il dau cand termin.Eu vreau sa tin doar o satamana ca nu e nevoie de mai mult si apoi sa mananc sanatos.

Maracine,bafta in continuare!
Niccostea,se pare ca nu mai incepe nimeni de luni,dar ,noi suntem aici si te sustimem.Bafta ,la cat mai multe kg jos!
Svety,cum merge dieta?

Cine se ocupa de lista?Vreau si eu sa fiu trecuta in ea....

O zi buna tuturor!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza. Raportez: 64. Dar mai fac si gimastica de 2 ori pe zi...cat pot si ma tine burta, ma ajuta si Danut.

Bafta fetelor.

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Svety,felicitari! Deci in in 4 zile - 3 kg? E foarte bine!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Si eu vreau de luni. De fapt eu tin deja monty de o luna si am slabit vreo 4-5 kg, dar parca as vrea sa slabesc mai repede. O sa tin Scarsdale dar fara paine integrala la mesele 2 si 3. In rest mi se pare ok si usor de tinut.Va spun luni dimensiunile de la care incep.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amihaela78 spune:

si eu la fel.....tot de luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Gata, am inceput!
Nu cred ca e prea greu de tinut regimul.
Plec de la 61 kg la o inaltime de 163 cm. Tinta mea este greutatea de 53 kg. Sper sa am rezultate si sa nu calc pe de-a laturi!

Pupici

Mergi la inceput

CatXO ,spor la dieta! Intradevar nu e asa de grea ca alte dietea,adica eu dupa primele 2 zile deja nu mai plangeam de foame.

Dupa 3 zile de dieta stricta si inca 2 de calcat pe aratura raportez si eu -1,5kg .Eu zic ca-i bine. Mai am 3-4 kg si-mi ading tinta,daca dau 1 kg pe sapatamana sunt multumita.

Bafta tuturor!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Si eu am cam luat-o pe aratura sambata si duminica...

mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

buna fetelor!
m-ar interesa si pe mine sa tin acest regim caci am impresia ca m-am ingrasat un pic in timpul iernii. nu vreau sa pierd decat vreo 3-4 kg. ce ma intreb insa este cum faceti voi cu masa de pranz atunci cand sunteti la birou? eu nu pot aduce mancare de acasa si iesim cu totii sa mancam. ma gandesc ca aa putea sa inlocuiesc masa de pranz din regim cu o salata, dar oare are acelasi efect? si nu o sa imi fie prea foame seara? voi cum faceti?

Mergi la inceput