Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Eva, eu abia ma obisnuiesc cu stilul asta cu mancare putina la pranz si imi e destul de greu. Pana acum, toate regimurile erau pe principiul mult la pranz, aproape inexistent la cina. Cred ca imi trebuie ceva timp si ambitie.
Memtinerea e importanta, ca daca revii la o alimentatie normala, se depune totul inapoi.

Pana una alta, fac si eu ce pot.

O seara buna,

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Eva03, reteta e pt meniul Scarsdale pt. gurmanzi. Este intr-adevar o omleta dar facuta astfel: 2 ficatei de pasare se fierb in 2 linguri de supa de pasare si dupa ce mijlocul a devenit roz scoti ficateii si ii tai marunt. In aceeasi tigaie pui ouale batute bine si cu o lingura de lemn le amesteci bine. La mine s-a cam prins de tigaie dar a iesit pana la urma.Peste omleta adaugi ficateii si ii amesteci. Iese ceva f. bun avand in vedere ca se gateste faa niciun fel de grasime.
Ca sa te dumiresc dieta Scarsdale are mai multe variante, cu meniuri diferite dar principiile aceleasi: dieta pt. gurmanzi, dieta internationala, dieta vegetariana, dieta economica si cea prezentata de Briana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Laura, eu am fost super strasata de grasimute, si ca sa fiu sigura ca merge imi faceam ouale doar in tigaie de teflon, fara pic de ulei...sau altele !
Luam o tigaie de teflon, in incalzeam bine bine si trageam e oua pe care le amestecam ! Iesea asa un fel de oua batute fara ulei !

Si eu aveam o problema in zilele de fructe ! O problema mare fetelor ca eu nu prea mananc fructe de fel ! De obicei luam bababe si struguri (sa nu ma certati...) si trecea mai usor !

Succes in continuare !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Buna,

Dumitrulaura, de luam si noi cartea asta cu regimul Scardale pentru gurmanzi, ca suna tare bine.

Astept ziua de maine pentru cantareala. Va anunt.

M

Mergi la inceput

Fetele, cartea se gaseste in librarii !

Eu am luat-o acum cateva luni (asa...de chestie..)din Titan ! Chiar asa se numeste Regimul Scarsdale...

Are in ea mai multe tipuri de regim, toate pe acelasi principiu ! Pentru cei care vor sa isi gateasca, pentru cei care prefera meniuri italiene... etc.

Oricum e bine sa o luati , are o groaza de informatii interesante !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Multumiri Briana si Laura!
Eu "raportez" ca am inca 58 kg.
O sa ma duc eu in Titan si va spun daca se mai gaseste. Dupa parerea mea e minunat regimul asta.
Briana si eu am o problema cu fructele Si chiar si cu legumele proaspete
Hai, Moira cantareste-te ca mor de curiozitate ce ai facut!
Succes Laura!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobulet spune:

So...
recent am primit diagnosticul de DZ 2!
Obezitatea + DZ2 => un regim de "viata" total modificat.
Din tot ce am reusit sa citesc in 3 zile de stat pe net, asociat cu regimul de maxim 180 gHC pentru diabet, am dedus ca acesta este un mod ideal de a reduce greutatea. (inca nu indraznesc sa vorbesc de greutatea ideala)
In aceste 3 zile am papat ceea ce mi-a fost prescris si am constatat, dupa 'enspe cautari, ca ceea ce urmez eu este Scarsdale.
Ma bucur ca am gasit "voluntari" la acest regim!
Incep de la 100.6 kg, 25.01.2007 si 100.2 azi
Completare!
Mi-am facut abonament la o sala de fitness, 3 sedinte/sapt. Acasa am o bicicleta medicinala, pentru inceput o voi folosi 5 minute/zi, in prima saptamana.

Mergi la inceput

Bobulet eu am inceput regimul de la 90 Kg si acum am 55 ! Dupa un an si ceva ! Asa ca....se poatee !!!!!!! Iti tin pumnii si sunt alaturi de tine pentru ca STIU prin ce treci !

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE

Mergi la inceput

Buna dimineata,
Am iesit la raport. Am slabit 1,5 kg, in conditiile in care nu am tinut regumul exact cum este el conceput, pentru ca trebuie sa imi educ organismul sa nu o mai ia razna daca nu pap consistent la pranz. Poate slabeam mai mult insa mi-a venit ieri si sunt umflata tare la burtica.
O tin tot asa pana ajung la 52 kg.
Bobulet, bine ai venit!
Brianamica, sunt impresionata de cat ai slabit. Ar trebui sa o motivez si pe sora mea care are 80 kg la 1,75. O sa ii dau regimul sa il tina!

Va pup fetele si bafta!

Moira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua tuturor!
Nu mai este actiune pe aici? Atunci incep prin a va spune ca sunt inca in parametrii si mi-am achizitionat si cartea de la Titan.
Deci informatia pe care vreau sa o transmit: cartea este inca de vanzare la Titan si costa 20 RON.
Va urez succes!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput