Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 22
blueeyes2003 spune:
Laura,bine faci ca nu cazi prada tristetii si esti optimista pentru viitor! Trebuie sa fie totul bine intr-o zi!
Si eu iau acid folic dar de vit.E nu am stiut.Ti-a dat dr. sau ai luat pur si simplu?
Ralu,te inteleg prin ce treci.Fiecare zi care trece ne aduce aminte de copilasul pe care l-am pierdut.Si fetita mea ar fi avut 4 luni si jumatate si am fi fost atat de fericiti!Dar nu a fost sa fie...
La Multi Ani pentru 28 sept(in aceeasi zi sunt si eu nascuta)
MIRELA
Pepsi spune:
ralu, la multi ani ptr 28 septembrie, fie sa ti se implineasca visul cit mai curind.
laura, mirela, merci de urarile de sanatate, e rau virusul asta, si nici nu pot lua mare lucru, asa ca sufar in tacere.....si eu iau acid folic, cu dominic am luat cind aveam 1 luna deja, si cu al doilea am luat cu 3 luni inainte sa incep sa vreau sa-l am......
e greu, azi am vorbit cu prietena mea, ce este gravida in 30 saptamini, si mi-am amintit ca as fi avut 23 saptamini si eu ......ma gindesc deja cu groaza la ziua cind ar fi trebuit sa nasc,4 februarie 2007........sotul e nascut pe 8 si ziceam ca-i voi face cel mai frumos cadou.......cred ca ne vor urmari tot timpul aceste date.......din pacate,
dar noi sintem fete tari, si vom reusi data urmatoare cu siguranta, si vom avea niste bebelusi sanatosi foc.....
va pup, ma bag in pat ca-s rupta
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
lariana spune:
Fetelor,hai sa-i multumim celui de sus ca sintem intregi fizic chiar daca nu si sufleteste ,ca poate daca nu luna asta poate luna viitoare ne vom putea bucura si noi de un bb.Toate am trecut printr-un mare necaz, toate facem socoteli peste socoteli,tuturor ne este greu dar sint convinsa ca intr-o zi ne va fii rasplatita toata suferinta.Eu am facut 3 luni de la cezariana si mor de oftica ca mai am pina fac anul dar sper sa treaca repede ,repede.E greu dar nu rezolvam nimic bun daca plingem.Hai sa ne mobilizam si sa mergem mai departe cu un zimbet (fars cei drept)pe buze.Va pup pe toate, si va doresc sa va bucurati cit mai repede.
catty spune:
Fetelor, si eu ii multumesc lui DD pt ca m-a aparat martea trecuta la HSG cand mi-am vazut moartea cu ochii.
O intrebare: M-am hotarat ca de ieri, z14 cand am si vazut dublu la testul de ovulatie, sa iau acid folic si vitamina e. Credeti ca fac bine asa, ca poate ajut sarcina sa se fixeze? Sa iau in continuare capsule de napraznic sau sda le intrerup ca si pe cele de BU
Multumesc anticipat pt raspunsuri
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
estecri spune:
Buna fetelor,
dupa o pauza de doua zile iaca mai vin si eu pe la voi sa va "mustruluiesc" un piculet ca ati cazut in butoi!!! Fetelor ce-i cu voi? E greu sa mergem mai departe cand tot ce ne inconjoara ne aduce aminte cat ar fi avut bebe acum sau cand ar fi trebuit sa nastem dar...important e sa mergem mai departe , sa incercam iar sa ramanem gravide, sa ne punem pe picioare si sa ridicam fruntea sus!!!Purtam in noi o suferinta grea de care ne vom aminti tot timpul , important e sa o cuibarim acolo intr-un ungher, cand nu mai putem sa plangem , sa ne descarcam ..dar sa mergem mai departe. Trebuie sa avem grija ca data viitoare cand facem bebe sa nu mai cadem pe mana unor doctori incapabili si sa facem tot ce tine de noi sa fie bine.
Cea mai buna dovada ca trebuie sa mergem mai departe este ROXANA care ne-a spus povestea ei si care ne demonstreaza ca se poate.
Blueeyes - medicul de familie cel mult iti da trimitere la doctor ginecolog si iti scrie reteta pentru compensate-eu asa stiu. Oricum sa fie cu ochisori si sa ne spui neaparat peste cateva zile cum e.
Idaira-nu trebuie sa te descurajezi singura , Daca vine CM(eu nu iti doresc) inseamna ca peste 14 zile esti in perioada de ovulatie si treci iar la treaba...
Cat despre mine eu sunt in ziua 16 si am prestat si prestez din 2 in 2 zile de mama , mama se cruceste al meu sot : ce-o fi? . Abia astept sa vedem daca s-a prins ceva sau nu. Daca nu o iau de la capat ..duphaston, ovamit, temperatura...etc.
Sper ca nu am suparat pe nimeni si ca ati inteles exact ce am vrut sa zic....orice ar fi orice s-ar intampla cat suntem sanatoase si pe picioarele noastre "musai" sa mergem mai departe.
Va pup dulce si sa auzim de burtici cu bebei cat mai curand
sorina
Laura Ioana spune:
Mirela cand am fost insarcinata cu prima sarcina oprita in evolutie imi daduse dr sa iau vit E (pe langa alte tratamente), asa ca m-am hotarat sa o iau ptc pe prospect scrie ca e bun la sterilitate si alte kestii. Sunt capsule din alea uleioase si iau 1/zi si 1 acid folic/zi. Sa iei si tu, ca nu se stie ce bine iti poate face
Catty faci bine ca le iei (acid folic e bun cu 3 luni inainte de sarcina sa fie luat) sper sa ai noroc
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Idaira spune:
quote:
Originally posted by estecri
Buna fetelor,
Idaira-nu trebuie sa te descurajezi singura , Daca vine CM(eu nu iti doresc) inseamna ca peste 14 zile esti in perioada de ovulatie si treci iar la treaba...
sorina
CM a venit ca o dunga si s-a dus dupa 1 zi jumate(straniu,tare!!!!),dar multumesc pt gandurile tale..Nu mai pot sa ma motivez la inceputul fiecarui CM,parca nu mai am resurse..Dupa acel chiuretaj(primul din viata mea,sper si ultimul sa fie!,traumatizant,rau de tot!!!!!),m-am procopsit cu o mioma si un chist,si un CM neregulat..,mai adaug si varsta(ma apropii de 35),si posibilitaea unor cicluri anovulatorii..ma fac sa ma gandesc ca,sansele mele se reduc substantial..Si totusi, mai am inca,momente de optimism,si mai sper...
estecri spune:
buna
Idaira si mie mi-au facut doctorii chiuretaj tot primul si sper si eu tot ultimul din viata mea. Am plans toata noapta si ma rugam sa reuseseasca medicii sa-mi salveze bebele. Dar degeaba am plans degeaba m-am rugat nu a fost sa fie. Mergem mai departe. Cat despre varsta mai ai timp sa faci un bebe.
Te pup si incearca sa fii tare pentru tine, pentru sotul tau si pentru bebele care va veni---SUNT SIGURA!!!(cand iti doresti cu adevarat ceva ti se va intampla ai putintica rabdare)
sorina
Pepsi spune:
sorina, ai dreptate, cind vrei cu adevarat se intimpla.
catty, asa cum ti-a spus si Laura, acidul folic e bine sa fie luat 3 luni inainte de conceptia copilului, ptr a preveni malformatii ca si spina bifida.
in rest, eu sint bolnava ca un ciine, sint la servici, abia astept sa se termine ziua de azi.....in plus de asta si Dominic e bolnav acuma, tuseste saracu de mi se rupe sufletul, dar macar n-are febra,
hai ca m-am plins destul, sanatate la toate si optimism
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic