Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 23
blueeyes2003 spune:
Fetelor,astazi am avut probleme cu pc-ul si nu am putut sa iau legatura cu voi.Mi-a fost dor de voi!
Laura mersi! De maine o sa incep sa iau si eu vit. E.
Flavia, insanatosire grabnica tie si lui Dominic!
Sorina, spor la prestat Iti tinem pumnii sa se prinda!
Catty,asa cum ti-au spus si fetele poti sa iei cu incredere acid folic si vit.E Profita din plin de perioada de ovulatie
Va pe toate si aveti grija de voi!
MIRELA
estecri spune:
fetelor, cum e cu acidul folic si vitamina E? Stiu ca poate va stresez cu intrebarile mele , dar doctora mea nu mi-a spus nimic de asa ceva. Adevarul e ca am 1 an de cand ma chinui sa fac bebe si nu am reusit iar daca luam de atunci.,..nu era prea mult? Nu influenteaza in nici un fel organismul?(mai ales luat pe o perioada asa mare?). Pot sa le iau de acum chiar daca cine stie cand fac bb?
Va rog luminati-ma si pe mine....
Va pup,
sorina
Laura Ioana spune:
Sorina acid folic poti sa iei oricat (adica nu e nimic rau daca iei luni la rand) ptc organismul elimina surplusul. Iar vit. E poti lua in primele doua luni zilnic (1 capsula/zi) si apoi sa iei cate 10 zile pe luna (1 capsula/zi). Asa mi-a spus dr, asa zic si eu
Fetelor nu e randul nimanui la teste?
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
blueeyes2003 spune:
Sorina,asa cum ti-a spus si Laura,poti sa iei acid folic oricat vrei pentru ca organismul elimina surplusul.Eu iau de 1 mg,cand eram insarcinata luam 2/zi iar acum iau doar unul.Vitamina E o sa iau si eu de azi,daca Laura zice ca e bine!
Laura, eu sunt in Z 22 dar o sa fac testul doar daca imi intarzie CM,care luna trecuta mi-a venit la 25 de zile,deci nu mai am mult de asteptat(sper sa nu mai vina)
Tu cred ca esti in plin proces de procreere?
Multi pentru toate fetele!
MIRELA
Della spune:
Buna fetelor! Am intrat sa va salut
Flavia sanatate! Imi pare rau ca si tu ai patit-o, ca si mine . Sper sa ai totusi o forma mai usoara ca si mine.
Ileana, cum esti? Sper ca totul este bine . Asteptam noutati.
Mirela, asteptam trezultatul -ului.
Sorina, Idaira, Ralu, Lariana, Laura
Eu sunt bine, de luni am venit la servici. Cu concentratul inca imi merge greu, asta este. Va scriu de la servici dar acuma tr. sa plec la gradi dupa Richie.
Apropo, era sa uit... daca cumparati careva revista Mami, pai... am aparut pe pg. 10-11 a numarului curent (octombrie). Eu nu am formulat chiar asa, adica titlul este cam exagerat... asa l-au scris ei "Ce crezi? Implinirea unei mame se masoara in numarul copiilor adusi pe lume?". Ma rog, nu mai povestesc mai departe ...
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Idaira spune:
Acidul folic tre sa fie de 400 micrograme /zi.... e mai mult decit indicat sa se ia inainte de a ramine cu citeva luni si chiar primele 3 luni de sarcina tocmai pt a preveni eventuale malformatii de spina bifida.. Eu iau din ianuarie...
Vit E eu o iau din a 5 zi si pina in a 14 zi,2 tb(una dim si una seara)..e prima luna cind iau..
andreea16 spune:
Fetelor, intrebare:
Am tot citit pe forum ca in perioda ovulatiei e bine sa prestam din2 in 2 zile. Mie doctorita mi-a spus ca e bine in fiecare zi, dar nu mai mult de o data pe zi. Cum e mai bine??
Va pup pe toate
Andreea
estecri spune:
Multumesc fetelor pentru raspuns. Ma duc peste doctora si ii propun finut sa imi dea si mie o reteta pentru acid folic si vit E. Chiar daca se dau si fara reteta macar o instiintez ca vreau sa le iau.
Va pup pe toate....sa auzim de burtici!!!!
sorina
Idaira spune:
quote:
Originally posted by andreea16
Fetelor, intrebare:
Am tot citit pe forum ca in perioda ovulatiei e bine sa prestam din2 in 2 zile. Mie doctorita mi-a spus ca e bine in fiecare zi, dar nu mai mult de o data pe zi. Cum e mai bine??
Va pup pe toate
Andreea
Unii medici recomanda o data la 2 zile altii chiar la 3 zile,asta pt calitateasa fie optima..