Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

irlandeza, imi pare rau, e greu, nu te vad in lista, si scuze ca nu-mi mai amintesc povestea ta, dar sint alaturi de tine

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Della spune:

Irlandeza, stiu ce simti, e groaznic. Calendaristic si eu trebuia sa fi nascut (ca si tine) ieri, pe 29 septembrie . Luna asta, in 16 asi fi dorit eu sa se nasca, asa ca si pe 16 m-am simtit la fel... Eu, de multe ori, in astfel de momente, simt ca o iau razna. Sper ca totusi, sa nu o patesc. Incerc sa petrec cat mai mult timp gandindu-ma la ce am, la cat de multe lucruri pot sa-I multumesc lui Dumnezeu, si astfel imi revin.

Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns William spune:

V-am citit povestile si sunt foarte triste, si mama mea a avut al doilea dupa mine, mai rau este ca s-a nascut si a murit dupa 1 luna de tumoare la creier, mama a fost ditrusa total pshic, dupa ce a nascut-o si pe sora mea 6 luni nu s-a atins de ea, a zis ca daca nu eram eu (inainte sa moara Bogdanel, aveam 2 ani si ceva) inebunea clar. Acum suntem 3 copii 2 baietzi si 1 fata si ii merge foarte bine, dar se duce cand are timp la cimitir la bogdanel, eu nu vreau sa ma duc pentru ca nu imiplac cimitirele si in al doilea rand nu imi place sa o vad pe ea si pe mamaie cum plange.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Roxana, iti multumesc ca ai intrat aici si ne-ai spus povestea ta. Cred ca toate avem nevoie sa ascultam din cand in cand si astfel de povesti. Pentru mine este o incurajare si o dovada a faptului ca exista minuni si ca nu trebuie niciodata sa ne pierdem speranta. Sa it idea Dumnezeu un baiat sanatos si sa te bucuri de familia minunata pe care o ai!

Mirela, chiar nu inteleg de unde a scos medicul tau de familie chestia cu un an, nu am mai auzit-o.Si eu cred ca salopetele sunt urate, mi se pare cel mai frumos lucru din lume sa ai burtica si sa o porti cu mandrie. Las-o in pace, nu trebuie sa faci cum zice ea atat timp cat ginecologul ti-a dat unda verde.

Doamne, Chantal, imi pare atat de rau pentru durerea ta. Stiu ca e aproape imposibil, dar incearca sa fii tare si sa nu te lasi doborata. E bien ca acum ai dat peste un doctor competent, sper sa iti rezolvi problema cu fibromul. Sunt alaturi de tine, si asa cum spunea si Della, intra aici oricand simti nevoia.

Flavia, mai bine sa nu te stresezi, asa cum zici si tu, mai exista si luna viitoare. Asta incerc si eu sa fac.

Laura, toate trebuie sa speram la un happy end si povestea Roxanei e dovada cea mai vie a faptului ca se poate.

Irlandeza, te inteleg asa bine. Am ramas insarcinata anul trecut in acelasi timp cu o colega de birou. Eu eram cea mai fericita din lume, ea nu dorea un copil atunci, nu era inca maritata si nu considera ca e momentul. Se gandea sa faca un avort, dar a convins-o viit sot sa pastreze copilul. Cd a nascut, in iunie, m-am bucurat mult pentru ea, dar in acelasi timp, am fost cea mai trista persoana din lume…Atunci ar fi trebuit sa nasc si eu si mi se parea nedrept ca eu, care mi-am dorit atat de multun copil, sa pierd sarcina. Dar am reusit sa trec peste moment si m-am dus sa vad copilul pe care l-am indragit imediat. Acum ma gandesc ca exact acum 1 an am ramas insarcinata si indraznesc sa sper ca anul acesta se va intampla la fel…

Della, pentru tine! Si nu mai fi trista!

Fetelor, eu iau maca si imi pun mari sperante. Am tot citit pe forum ca a dat rezultate, asa ca ma straduiesc in fiecare zi sa nu uit sa iau 3 pastile. In rest, ma rog mereu la Maica Domnului, pe mine ma ajuta.

Va pup pe toate

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Andreea, eu am nascut prin cezariana si unii medici sustin ca trebuie sa treaca 2 ani intre cezariana si urmatoarea sarcina.
Medicul meu initial mi-a spus sa astept 8 luni, iar la controlul de 6 luni mi-a spus ca pot incerca sa raman pentru ca uterul s-a refacut.Bineinteles ca nu voi lua in seama ce spune med. de familie.
Iti tinem pumnii sa dea rezultate si in cazul tau,maca.Succes!

Va pe toate si ne "vedem" diseara pentru ca acum plec cu sotul in Gradina Botanica

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

La mine ar fi trebuit sa se fi intimplat pe 19 noiembrie...din pacate,cauzele pierderii sint necunoscute... poate si incompetenta medicilor(asta ca sa am un tap ispasitor!).Ce sa zic,ca nici acum nu pot privi o gravida cind trece pe linga mine? Ca nu pot accepta ideea ca nu pot concepe? Ca ma infunda plinsul la fiecare CM? Ca incerc din rasputeri sa nu cad prada depresiei? Ca uneori ma simt atit de obosita ca mi-e indiferent ce se va intimpla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andreea, ai mare dreptate cu stresul, iti doresc sa ti se intimple ca si anul trecut.bafta

wiliam, merci ca ne-ai spus povestea mamei tale.

Idaira, capul sus, ca nu avem de ales, trebuie sa mergem inainte, mult noroc.

vad ca dupa della e rindul meu sa am nu stiu ce virus, ma doare capul, gitul, nasul curge, febra e 37.4C, nu ma simt deloc bine, asta-mi mai lipsea, pe 21 oct ne si mutam.......am luat paracetamol, niste chinaceea, si miere cu lamiie. vom trai si vom vedea

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,astazi am fost in Gradina Botanica si in parc si va spun ca este invazie de Doamne,ce frumosi sunt si ce mult ne dorim si noi! Peste cateva zile vom vedea daca o sa avem acum sau mai asteptam!

Flavia, imi pare rau ca esti bolnavioara.Incearca sa iei ceva inainte sa se instaleze prea mult virusul.Ai grija de tine.

Va si va doresc numai bine

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor (Adela si Flavia) multa sanatate si sa scapati cat mai repede de nasul enervant de "curgacios" Flavia tu tre' sa ai mai multa grija ca poate vine bebe si tre' sa fii OK

Idaira te inteleg perfect si stiu cat doare! Capul sus si spera, nu lasa speranta si te va ajuta Dumnezeu sa fii mamica

William multumesc

Offf fetelor, daca tot suntem la aniversari nenorocite, pe 30 septembrie (adica ieri) fetita mea trebuia sa aiba 6 luni! Am varsat cateva lacrimi, dar mi-am impus sa nu ma intristez si sa fiu optimista pt viitor!
Acum iau vit. E si acid folic (de vreo 3 luni il iau) si sper sa ma ajute si sa fie luna norocoasa (anul trecut cand am ramas gravida luam vit E pt piele si par)

Va pup pe toate si va urez sa ploua cu bebici in toamna asta

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hair spune:

Gathering Buds

Jesus has taken a beautiful bud
Out of the garden of love
Borne it away to the city of God
Home of the angels above.

Gathering buds, gathering buds
Wonderful care will be giv'n
Jesus is gathering, day after day
Buds for the palace of Heaven.

Full blooming flowers alone will not do
Some must be young and ungrown
So the frail buds He is gathering too
Beautiful gems for His throne.

Fathers and mothers, weep not or be sad
Still on the Savior rely
You shall behold them again and be glad
Beautiful flowers on high.

Blooming in beauty in Heaven they are
Blooming for you and for me
Follow the Lord, tho' the city be far
'til our bright blossoms we see.

Stiu ca gandul la reintalnire nu atenueaza durerea pierderii, dar ajuta.

pe 28 sept. a fost ziua mea, si ziua cand micutul meu iubit ar fi implinit 9 luni! banuiti prin ce stari trec...

blueeyes, am fost si io azi in botanica cu copiii, este in adevar expozie de bebelusi frumosi, cred ca majoritatea cu bb-i vin in botanica. si gravidele, chiar m-am intalnit cu o prietena in luna a 6-a.

Mergi la inceput