Durerea unei pierderi de sarcina (6)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Felicitari lui Laliq pentru bebe Matei!
la 33 de sapt. a avut 3300gr? Cred ca este un grasunel!
Sa le traiasca si sa le aduca numai bucurii!

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Fetelor cred ca laliq a nascut. Uitati ce am gasit in lista mamicilor de septembrie-noiembrie :
63. Matei (33sapt., ora 9:40, 3300gr, ?cm, APGAR ?, sectiune cezariana, dr.?, spit?) - Laliq
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85008
Felicitari laliq! Multa sanatate lui Matei sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii.
Sper sa nu va suparati ca am felicitat-o la acest topic, dar nu imi vine sa intru acolo si sa o felicit doar pe ea.

Ileana 8+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana_marius spune:

Chantal te-am trecut deja in lista, sa imi spui daca vrei sa modifici ceva.
Stiu prin ce treci, dar iti spun sincer ca eu aici mi-am gasit locul dupa ce am parasit lista mamicilor (de asta nici nu imi vine sa plec de aici). Urmeaza o perioada tare grea acum, dar sper sa gasesti linistea de care ai nevoie si sa speri alaturi de noi la un nou inceput.

Ileana 8+
my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Flavia,multe mesaje apar anapoda si multe fete se plang de asta.
Se asteapta rezolvarea problemei.Nici nu imi vine sa mai scriu cand stiu ca apar aiurea mesajele si ora este decalata.
Sper ca se va rezolva

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vai fetelor cite s-au intimplat de ieri de cind n-am mai intrat.....

chantal, , am plins citindu-ti povestea, e groaznic, cu medicii astia incompetenti, sint timisoreanca, sotul meu lucra in sanatate ca si jurist, si cite imi povestea ca m-am ingrozit.....ei nu se pot numi medici, poti face plingere la colegiul medicilor, sau o televiziune , cine stie, e prea devreme, dar poate intr-o zi.......Doamne nu-mi vine sa cred, ai dreptate ca ai mormintul unde sa te duci sa fi aproape de puiul tau, si eu as fi vrut sa-l pot inmorminta pe al meu, macar asa cei din jur(asa zisele prietene) realizau ca este un doliu ce traiesc, dar la 12 saptamini nu mi-au oferit sa-l ingrop.....nu stiu ce sa spun ca sa-ti fie bine, atit pot sa-ti zic bine faci ca mergi in Ungaria, opereaza-te si fa ce trebuie ca sa fi sanatoasa s-o iei de la capat, nu ai de ales trebuie s-o iei de la capat, uite la roxana, e un exemplu bun de reusita, ileana, care e insarcinata din nou, uite laliw care a nascut, si alte fete, aici toate am trecut prin durerea pierderii unei sarcini si stim ce este, vei gasi intelegere printre noi, pe mine m-au ajutat f mult fetele dupa pierderea mea, si ma ajuta in continuare, ai mare grija cu antidepresivele pe termen lung dau dependenta, m-am gindit la sinucidere, am fost si eu la medici, mi-au tot facut teste, etc, dar eu, asa cum spunea della, m-am agatat de Dominic, puiul meu, pe mine el m-a ajutat, sigur vei gasi si tu de ce sa te agati , e greu acuma, dar cum imi spuneau mie fetele la inceput, ca voi gasi puterea sa merg mai departe, atunci nu ma credeam in stare, dar acum uite am gasit puterea, si uite ca incercam din nou sa avem un bebe. iti doresc sanatate multa, si puterea de a avea un bebe.

roxana, am plins si eu ptr bebe tau, e atit de trist, cum spuneam si lui chantal, e de necrezut ce se intimpla cu incompetenta medicilor. iti multumesc ca ai scris povestea ta, cel putin mie imi da atitea sperante, e un caz concret de realizare, si ca se poate, sa-ti traisca fetitele, si baietelul, iti dai seama, ca e un semn clar daca ai ramas cu trompele legate, ca el trebuia sa vina in viata voastra, esti atit de norocoasa, si eu ma bucur mult ptr asta, si eu vreau trei bebe cel putin, acuma cum o vrea Domnu....si sotul....sanatate mult, nastere usoara.

ileana, si eu la Dominic aveam ca niste dureri de ciclu, tot imi disperam medicul, mi-a spus ca e normal ca uterul se mareste, si de aia am dureri, din luna a 4-a nu am mai avut probleme, oricum nu se aseamana o sarcina cu alta, dar cum spunea si roxana, ca vom trai cu frica intr-o urmatoare sarcina dupa ce pierzi una, ca vrei sa fii sigura ca totul e ok. vorbeste cu medicul tau, sa vezi ce-ti spune, sanatate ai grija de tine.

andreea, spor la prestat, sa iasa cum vrei tu, si nu mai numara atita, lasa lucrurile sa curga,

mirela, pai bine mai da paranormala mai esti, ca apar tot aiurea mesajele tale, ca citeam `ma bucur de laiq....`zic mai da ce s-o fi intimplat, tre neaparat sa le zici la admin, sa faca ceva mey

laliq, felicitari ptr nasterea baietelului, sanatate multa!

Doamne fetelor citi bebei s-au nascut in sept octombrie, e mare lista, e bine, se pare ca sint si mamici fericite, asta da speranta.

sorina, cu placere si daca mai ai intrebari cu mare placere, am uitat sa-ti zic, ca mai simti durere in ovare cind ovulezi, si este o scurgere care o ai in perioada aia ca niste muci(scuzati expresia), si vezi ca si pe sit la prima pagina iti calculeaza.

in legatura cu mine, cred ca am pierdut trenul luna asta, ca am retinut gresit data ovulatiei, si sotul meu e tare stresat cu noua scoala, deci ne vedem noaptea tirziu de tot.....dar nu ma stresez ca oricum mi-a spus dr ca nu crede ca voi ovula, e intotdeauna o luna urmatoare nu? succes la fetele care incearca!

va pup pe toate

Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Della, asa este, suntem de-o seama, implinesc 36 de ani in ianuarie.

Nu v-am mai spus ca eram insarcinata cu Oana in 4,5 luni, si am fost la ecografie, cu o cunostinta care si ea era medic. In momentul in care acea cunostinta i-a spus acelui doctor de povestea cu lysteria, a inceput sa-mi spuna ca am placenta praevia, ca am lichid mult ceea ce inseamna malformatie la bebe, si ca nici inima nu-i bate bine. In concluzie, sfatul lui este sa fac avort, ca se poate si la 4,5 luni, nu-i nicio problema. Cum acea cunostinta a mea era de garda in ziua aceea, a trimis-o la mine a 2-a zi cand a iesit din garda, sa ma convinga sa fac avort. Iar copilul este bine , n-are nimic din toate aberatiile spuse de el, nici macar placenta praevia n-a fost.

Am vrut si sa infiem un copil, direct din maternitate, dar am vrut baietel, si cum in perioada aia nu erau decat fetite parasite de "mame", nu am mai facut-o. Oricum, este usor cand te gandesti la adoptie, dar cand stai si judeci mai bine, incepi sa ai dubii, poate sunt eu mai ciudata, sa nu ma intelegeti gresit, toata stima ptr cei care adopta copii, dar e o hotarare destul de grea.

Nu stiu ce sa va mai spun, capul sus si mergeti inainte.

Ileana_marius, stiu povestea ta, ma bucur ca esti , totul va fi bine, iti doresc nastere usoara si un bebelus sanatos.
La fel si ptr celelalte fete, sunt convinsa ca veti avea bebelusii vostri, doar ca trece timpul asa de greu...stiu cum este si va inteleg.

Roxana31+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Chantal, prin multa durere ai trecut, este sfasietor prin ce ai trecut, nu gasesc cuvinte pentru a-ti alina durerea; ma rog ca Dumnezeu sa-ti dea taria de a merge mai departe; iti sunt alaturi.
Imi doresc ca tuturor sa ni se indeplineasca cat mai grabnic dorinta cea mai de pret.
Cu mare drag,
Ellis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Chantal draga eu una te apreciez desi este normal sa te duci la mormintul fetitei tale pe cind eu nu am curaj sa ma duc la baietelul meu.Au trecut 3 luni de la inmormintare dar nu pot sa merg singura imi este frica.si in acelasi timp imi este un mare dor de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vad ca toata lumea e trista.
Si eu la fel . Daca totul mergea bine la prima sarcina , azi ar fi trebuit sa nasc , dar.......... s-a pierdut pe drum.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Cata durere poate suporta un suflet de om, de mama
Chantal plang alaturi de tine pentru puiutul tau Sa-ti dea Dumnezeu putere! E grea, foarte grea perioada ce urmeaza dar, in timp, vei putea sa povestesti fara sa mai plangi si fara sa te mai doara sufletul atat de tare Ingerasul de ea te vede si-ti va trimite pe surioara sau pe fratiorul ei sa iti bucure inima, fii convinsa! Despre medici.........

Roxana am citit povestea ta, e ingrozitor prin ce ai trecut si ma bucur ca ai reusit sa ai asa o familie numeroasa si frumoasa Asta inseamna ca si eu pot spera la un happy end Sa ai o nastere usoara si un baietel sanatos

Mirela, medicii de familie sunt niste tampiti, majoritatea si se baga unde nu le fierbe oala, asa ca nu lua in seama cuvinele lui!

Pup toate fetele optimiste sau optimiste in devenire (ca nu le lasam sa fie altfel, nu?)

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput