Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 17
Pepsi spune:
ileana draga, totul va fi bine ai sa vezi, ai doar sentimentul asta ca ti-e frica sa nu fie ceva, si eu ma voi simti la fel, ca poate daca fac ceva sa nu fie rau la bebe, etc, dar e normal din cauza ca ai pierdut o sarcina si ti-e doar frica sa nu se intimple din nou si e normal, si eu avam mari dureri de cap cu dominic si uite ca n-a fost nimic, la al doilea n-am avut nici dureri nici nimic, si uite ca necazul a venit. sanatate multa, mie mi-au spus cu dominic ca din cauza hormonilor aveam dureri de cap, asa ca nu-ti mai fa griji, i-ati tensiunea, maninca mai putin sarat, lasa stresul la o parte, odihneste-te si bea multa apa.
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
blueeyes2003 spune:
Jocelyn,felicitari pentru aniversarea celor 2 ani de casatorie Sa fiti fericiti si sa apara si in curand pentru a va intregi familia.
Ileana,ai grija de tine si de bebe.Incearca sa nu te stresezi prea tare si gandeste pozitiv pentru ca totul va fi bine.Acum trece timpul si il tii pe in brate.Te
Flavia,noi numaram impreuna,suntem si sper ca rezultatul sa fie II.Desi sunt nerabdatoare sa vad ce treaba am facut, ca si tine,voi face testul doar daca imi va intarzia CM.
Cine trebuia sa faca testul zilele acestea,Nushulica,sau gresesc?
Va pe toate!
P.S.Sper sa nu mai apara mesajele intercalate si apar ca fiind scris cu o ora in urma
MIRELA
blueeyes2003 spune:
Laura, multumesc mult!
Nici nu stii ce mult ma bucur ca ai revenit!Sincer,imi lipsesc mult mesajele tale de incurajare si sunt convinsa ca si fetelor.
Ce bine ca nu mai esti trista! Dorinta noastra de a avea un este atat de mare incat nu ne permitem sa renuntam la lupta!
Te dulce!
MIRELA
blueeyes2003 spune:
Laura,ce zici de faptul ca iti raspund la mesaj inainte sa-l scrii tu?Ce puteri am sa stiu dinainte ce vrei sa spui,nu?
Am inteles ca este o problema cu forumul.
Sper sa se rezolve cat mai repede ca ma enerveaza!
Eu am scris mesajul la 24.51 nu la 23.51
MIRELA
Laura Ioana spune:
Doamne, fetelor sunteti niste scumpilici Da' nu plec de tot, meeey! Si nici nu mai sunt trista! Am fost un pic atunci in prima zi, dar mi-a trecut repede! Acu trebuie sa trecem la treaba, de la capat
Michelle, Doamne ajuta sa nu fie nevoie sa faci intrerupere Mergi la alt doctor, cu ecograf performant! Sper din inima sa se fi inselat doctorul tau!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Laura Ioana spune:
Mirela zmuah, zmuuuah Nu mai fi suparici, nu te mai gandi la trecut si mergi inainte Vei fi bine
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Jocelyn spune:
Multumesc pentru urari
Della, nu a fost ceva special, am fost la Baile Olanesti, special am ales statiunea asta mai putin populata ca sa ne odihnim si sa ne relaxam si pentru ca e un aer foarte proaspat, am reusit sa ajungem si la pesteri, Polovragi si ia o pauzarilor, am fost la Horezu si-am cheltuit la greu pe obiecte din ceramica pictate, am facut si putin sport pe munte si a fost superb.
Eu acum sunt vesela si optimista si ma gandesc ca Dumnezeu ne va da un copilas sanatos cand va crede El dar sper sa nu fie foarte tarziu ci cat mai repede of, tot cum vrem noi sa fie...
estecri spune:
Multumesc tuturor pentru incurajari!!
Ma simt ca intr-o mare familie si asta datorita voua.
Puteti sa-mi spuneti si mie exact cum pot sa imi dau seama care e perioada de ovulatie(daca simti ceva modificari in organism si din a cata zi de cand a venit CM?). Si cam la ce intervale(in perioada de ovulatie) ar trebui sa faci... , ca sa faci bb? Si eu si sotul meu avem servicii ff stresante(traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul) si de multe ori poate trec trei-patru zile fara sa facem nimic...mi-ar fi necaz sa ratez exact acea perioada.
sorina
Laura Ioana spune:
Mirela esti paranormalaaaaa Beeey ce ciudatenie cu forumu' asta
Sorina imi pare rau ca ai avut asa o experienta si, intr-adevar, nu se prea afla cauzele pierderilor de sarcina, ptc sunt sute de posibile motive Oricum la viitoarea sarcina sa mergi la un dr care intelege ca te temi de o eventuala pierdere si iti va da tratament de mentinere de la inceput si totul va fi OK
Si mie mi-e foarte dor sa simt un sufletel crescand si miscand in burtica Nu exista senzatie mai minunata (barbatii nu stiu ce pierd)!
A, legat de ovulatie, intra la Endometru... fetele de acolo sunt un fel de doctori in asa ceva, din pacate
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
Della spune:
Jocelyn, cum poti spune ca nu a fost ceva special! Ba a fost, a fost un concediu perfect pentru voi doi, iar noi aici, asteptam roadele alaturi de voi .
Sorina asculta sfatul Laurei si spor la treaba! Ma bucur ca alaturi de noi te simti mai bine si ti-a revenit optimismul. Azi vara, cand am nimerit aici, si eu am simtit la fel .
Laura! Ce ma bucur ca ai revenit! Vezi ca se poate beeey, sa scrii macar un piculetz . Si la scoala mai sunt pauze si nu-i musai sa stai cu colegii . In a cata zi esti? Hai, ca daca eu nu luicrez la bb pana in aprilie, tr. sa fac ceva, si anume galerie pt. voi
Ileana, sai cuminte, daca te simti rau, stai acasa. Nu uita, pe primul loc se afla BB si nu serviciul. Oricum, or sa te inteleaga, iar perioada cu stari de rau dispare. si multa sanatate si liniste sufleteasca. Totul o sa fie bine, odihneste-te cat mai mult. Acuma stau si gandesc, deja au trecut 2 luni! Ai luat ceva in greutyate? Cu Richie (si cu ultima sarcina pierduta...), luasem deja vre-o 4 kg la varsta asta a sarcinii.
Flavia, Mirela, cum stati cu numaratul? Va strang pumnii! Pe cand voi fi eu (sper sa fiu!), voi deja veti fi cu burticile mari si o sa-mi dati sfaturi.
Adela
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)