Durerea unei pierderi de sarcina (6)
Raspunsuri - Pagina 16
Della spune:
Multumesc Cristina, pentru povestea ta. Ma bucur ca esti puternica, asa si trebuie! Viata noastra continua indiferent de greutatile prin care trecem, deci trebuie sa fim puternice. Medicii nu sunt atot-stiutori, din pacate , deci trebuie sa putem trai si fara raspunsuri.
Bafta la bb, abia astept sa te vad graviduta. Am admirat pozele tale de mai demult si sunt superbe. Asa idee buna ati avut, sa pozezi in aceeasi pozitie... Daca voi mai fi gravida, o sa fac la fel.
Ai dreptatre Mirela, nu trebuie sa o lasam pe Laura sa se retraga, incetul cu incetul, finut. Avem nevoie de optimismul si umorul tau, Lauraaaaaaaa!!!!!!
Sorina, imi pare tare rau, ca si tu ai patit ca noi , dar daca tot ai patit-o, ma bucur ca ne-ai intalnit, pentru ca ai nevoie de "recuperare". Da, aici ai parte de "recuperarea sufletului", pentru a o putea lua de la inceput. Fetele de aici sunt toate una si una, aici gasesti o familie virtuala, in care poti avea incredere . Scrie-ti aici toate durerile, ponoasele, descarca-te de toate durerile si ai sa vezi ca viata o sa capete coloare, sperante. In final vei deveni o mamica fericita cu cel mai minunat bb .
Adela
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Jocelyn spune:
Dragi fete, iertati-ma ca am lipsit atat
sa ma scuz, am fost si in al doilea concediu, ne-am odihnit, a fost foarte frumos, sa vedem daca s-o intampla vreo minune lunile astea.
Imi pare rau ca au aparut si fete noi, dar va spun bine ati venit, chiar daca nu e cel mai vesel club din lume...macar ne incurajam reciproc.
Pepsi, cum merge luna asta?
Fetelor, voi pana la ce varsta sau pana cand (daca e vorba de un nr. mai mare de pierderi) v-ati propus sa incercati? V-ati gandit la adoptie? Eu am 26 de ani dar mi se pare ca se scurge timpul in defavoarea mea desi a fost prima incercare si prima (sper si ultima) pierdere...
estecri spune:
della - multumesc pentru incurajari . Este cu atat mai greu cu cat nu stii cauza. Si o teama tot o voi avea pana cand voi face un copil. Daca mi se intampla acelasi lucru? Mai ales ca doctorii au ridicat din umeri si mi-au raspuns foarte rece:"daca s-ar sti de ce se pierd sarcinile nu ar mai exista intreruperi de sarcina"--voi ce intelegeti din raspunsul asta?
Mi-am facut eu analize : toxoplasmoza, rubella, citomegalovirus(cred ca le-am scris bine), toate au iesit cum trebuie...dar...
Ce m-a derutat cel mai tare este ca nu am avut nici un simptom inainte de a pierde sarcina.Am plecat de la servici , am ajuns acasa , m-am pus la masa(aveam o foame de lup)-dimineata ma trezeam cu capul in frigider- si cand m-am ridicat de la masa...hemoragie.Cam asta a fost povestea mea.
Incerc din rasputeri sa nu imi mai amintesc , dar imi este atat de dor de senzatia aia de foame si de sentimentul ca ai un sufletel in burtica...
Gataaaaa!!!Nu mai scriu ca imi vine sa plang!
Trebuie sa fiu tare si sa merg mai departe
Sa auzim de cat mai multe burtici de la aspirante
sorina
estecri spune:
Jocelin, eu am intels ca dupa 30 ani ovulatia se produce mai greu (nu sunt sigura , dar din ce am mai citit)dar copii se fac si la 40 si de ani. Asta nu cred ca mai conteaza de vreme ce eu am 28 ani si fac tratament cu ova-mit pentru declansare ovulatie.
Asa ca ai tot timpul inainte- binenteles ca iti doresc cat mai repede un bb.
sorina
Della spune:
Jocelyn, bine ai venit . Abia astept rezultatul concediului . Pozele cand?
Mirela, am citit mesajul tau, chiar daca a aparut inaintea celui de-al meu. Multumesc, sunt mai bine, cel utin asa simt azi, si nici febra nu am mai avut. Incep sa ma obisnuiesc cu statul acasa si nu este deloc rau . Eu totdeauna am crezut ca e groaznic sa stai acasa, de aceea nu am profitat nici cand s-au nascut bb-ii. Cu Roberta am stat pana a implinit 4 luni si jumatate, iar cu Richie 8 luni si jumatata. Daca va fi sa mai am un bb, sigur voi sta cu el cat mai mult posibil. Statuia nu mi-au ridicat-o la servici nici pana azi.
Adela
Poze
Pentru ca raul sa triumfe, este suficient ca cei buni sa nu faca nimic. (Lacrimi din soare)
Jocelyn spune:
Mai, stiu ca teoretic putem face copii pana la... dar sincer eu imi doresc sa fiu mai tanara de 40 de ani cand oi face primul copil ; adica as ajunge la disperare sa treaca atatia ani pana cand... nu cred ca m-ar tine nervii.
Della, multumesc, eu poze nu pun pe forum, trimit insa link pe mail daca vrei
Ieri am sarbatorit cu sotul 2 ani de casatorie
Della spune:
Jocelyn, felicitari pt. aniversarea voastra! Multi ani fericiti inainte!
M-ai pus pe ganduri cu pus-ul pozelor pe forum...
Da, vreau sa-mi trimiti link-ul . Pe unde atiumblat?
Sorina draga, stiu f. bine ce simti, si imi pare nespus de rau, ca dupa atata timp, mai bine de 1 an inca nu ai prins curaj. Eu, cand am avut prima sarcina oprita in evolutie, la 17/18s, doctorita m-a incurajat f. mult. Mi-a recomandat o pauza de 1/2 de an, care s-a transformat in 5 luni (a scurtat perioada cu 1 luna), si am ramas din prima gravida. Totul a mers excelent, a fost ca un film de dragoste perfect intre mine si puiul meu. Acuma, cu sarcina oprita la 18/19, dupa baietelul meu, am ramas socata sa constat ca am patit-o iar. Cum zicea si fetita mea, "Mami, de ce pierzi fiecare a doua sarcina?". Ma revolta faptul ca medicii dau din umeri, si eu nu o sa accept nici-o-data raspunsul "Nu exista explicatie!", pt. ca ea EXISTA, doar medicii nu o cunosc! Sa fie clar, NIMIC NU SE INTAMPLA FARA MOTIV. Sper ca cu aceasta efirmatie pana si medicii sunt de acord... doar ca unora dintre ei le este extrem de greu sa recunoasca ca nu sunt a-tot-stiutori si a-tot-puternici.
Asta este. Ma mai apuca plansul din cand in cand, dar am curajul sa o iau de la capat.
Adela
Poze
Pepsi spune:
sorina, nici la mine nu s-a stiut de ce am pierdut sarcina.....aveam 12 saptamini, nici un simptom, merg la controlul normal, si-mi spune ca bebe e mort de 2 saptamini.......nu vei gasi raspunsul la de ce, asa ca nu mai cauta, marea majoritate nu stim de ce! uite cristina, saraca, a pierdut bebeul la 37 saptamini fara sa stie de ce.....du-te inainte esti tinara, cu ovulatia ce sa-ti zic, eu am ramas cu al doilea si fac anul asta 32 ani din a doua incercare, si fara nici un tratament si am numa un ovar jumate.....asa ca se poate, sint tot felu de teorii, dar pina la 40 se tot poate, e drept ca nr ovulelor scade dar ......in plus eu am deja un baiat de 2 ani si 4 luni nascut corect fara nici cea mai mica problema, si eu ma intreb de ce? de ce o data a putut fi bine si acuma nu?dar din pacate n-am sa am raspuns la asta......si timpul trece, si eu fac 32 in noiembrie si in plus mai vreau si 3 copiii.......mult noroc.
jocelyn, mai norocoaso, sa ai tu 2 concedii.....si daca tot ai facut 2 ani de casnicie eu te felicit si la mai multi, si poate vedem rezultatul in curind....eu ce sa-ti zic, proiectul bebe a inceput, dar avind in vedere problemele mele nu trag mari sanse de luna asta, dar mai stii, cum zicea Ileana......eu, numar impreuna cu Mirela, colega mea de banca si de suferinta, Z16mult noroc, astept vestea buna.
della, ma bucur ca esti mai bine.
fetelor aveti dreptate cu laura, ar fi mare pacat sa nu mai intre printre noi, dar eu zic ca-i va trece supararea si va numara din nou alaturi de noi luna viitoare, acusi tre sa ne facem galerie, eu am zis ca nu-mi iau test decit daca nu-mi vine ciclul.......
cristina, iti tin pumnii in octombrie, sa fie cu noroc!
Flavia, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sgflavia/album?.dir=/f878
http://community.webshots.com/user/pepsidominic
ileana_marius spune:
Mari din pacate ieri iar am stat mobilizata la pat din cauza durerilor de cap si nici azi nu sunt mai bine, dar a trebuit sa vin la birou. Sper ca bb e bine pt ca l-am tinut ieri nemancat, nu am putut tine nimic in stomac si am inceput sa imi fac griji. Pe de alta parte aceleasi probleme am avut si la prima sarcina si nu s-a intamplat nimic atunci.
Mirela
Flavia
Nu mai pot sta acum, o sa termin mesajul alta data.
tuturor.
Ileana 8+
my baby