Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am venit!
Deci totu-i OK, mi-a spus sa stau linistita ca nu-i asa de grav a 3-a cezariana, (i-am spus ce-mi povestise tipa aceea, cu ruptura uterina...etc, fara sa-i spun cine mi-a spus), mi-a spus ca uterul nu se rupe asa, dintr-o data, ca daca se intampla sa am dureri de burta care tin mai mult si nu trec cu no spa, sangerari , atunci trebuie sa ma duc la ea, altfel mai ma duc la inceputul lui noiembrie ca sa ma programeze ptr cezariana, iar la inceputul lui octombrie sa mai fac o ecografie.
Mi-a dat furosemid sa-l iau din 2 in 2 zile -3 pastile doar, iar daca tot se mai umfla picioarele sa mai iau cate o pastila la 1-2 saptamani, nu mai devreme.
Am vorbit acolo cu o mamica (virgula) care spunea ca a nascut la 29 sapt, fetita a avut 1 kg, dar doctorita a trimis-o sa nasca in Bucuresti, la Polizu, ptr ca au aparatura mai buna ptr prematuri. Venise acum sa-i recomande anticonceptionale si venise si cu aia mica, s-o fi vazut ce dolofana era, nu ziceai ca s-a nascut prematur.
Deci mai m-am linistit, eram stresata rau, acum abia astept sa ma duc la eco sa-l vad iarasi pe bebe.
Ma duc acum sa citesc din urma.

Roxana29+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

marcela, te rog pune si pe adresa mea (o stii de pe plic, nu?) un burete.
multzam.

Ruxmax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara fetelor.......
Marcela...ti-am trimis si eu PM
Dolores....ma bucur ca esti bine....vad ca si tu ti-ai facut program azi.....
Roxana....ma bucur ca ai vesti bune...vei naste inaintea mea cu cateva zile....se poate da furosemid pentru eliminarea apei?si mie de ce nu mi-a dat...ma chinui din luna a 4-a cu picioarele umflate...


alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

In sfarsit am ajuns si eu cu cititul la zi ca am ramas in urama. Am citit insa foarte fugitivo si sunt sigura ca am ratat o gramada de amanunte sper insa sa nu fi fost ceva f f importatnt.
Noi suntem bine doar ca burtica e tot mai grea si mai mare. Noaptea ma odihnesc tot mai greu din cauza ca ma doare spatele, ma dor soldurile cand dorm pe o parte si tot asa.
Sa stiti ca si eu am auzit ca bureteii de pus in cadita constitue un mediu propice de a dezvolta bacterii ca si buretele de la bucatarie de altfel. Asa ca eu m-am gandit ca poate mai bine as cumpara ceva special de pus in vanita, din material de prosop, pe care pot apoi sa-l spal, sau daca nu gasesc sa pun chiar un prosopel sub bebe sa nu alunece.
Marcelac ma bucur ca ai primit carutul si ca iti place. Da, prietena mea e o tipa f draguta.
Ktrinel merci ca ne-ai zis de reducerile Baby r us ca tocmai voiam sa merg sa cumpar asternuturi pt crib si cosulet.
Eu sunt in febra zugravitului si doar ce am terminat camera bebelinei (roz)iar acum sutem la dormitorul nostru pe care il zugravim rosu. Pregatim cuibusorul pt mai tarziu






Moni31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Kokorina, in legatura cu baita, eu tot in camera o faceam, si tot cu apa rece fiarta in combinatie cu rece. Cica in aia calda baga nu stiu ce in ea si nu e recomandat la bebei.

Miro, m-ai imbolnavit cu patutul Karinei.

Ank, bine-ai venit in clubul. Eu sunt si mai si: am 1,60 inaltime si-am plecat de la 81, luasem 15 kg pana saptamana trecuta(nu mai ma urc pe cantar ca ma enervez), si inca sper sa nu sar de 100. Culmea este ca ma abtin de la mancare, bag fructe si masa de seara o sar, iau un iaurt, un fruct...dar pun in disperare.Asta este, fetele spera sa le dea jos, eu nu vreau sa le stric ziua spunandu-le ca nu se dau asa usor(exceptie fac cele cu 8-10 kg puse), sau ma rog, depinde si de felul fiecareia, eu le-am dat greu jos pe cele de la ultima sarcina, si tinand cont ca m-am maritat cu 54 de kg, in sarcini am tot ramas cu kg in plus. Nu-i nimic, bebe sa fie sanatos, restul nu mai conteaza, ne-om descurca noi.

In legatura cu alaptarea, eu nu am avut lapte, dar ce am aflat si eu este ca pe bebe sa-l pui la san chiar daca nu a venit laptele, ptr ca daca faci febra laptelui si ti se umfla sanii, te doare de mori, inainte de fiecare supt se spala sanii cu apa calduta ca sa se desfunde canalele si in niciun cazsa nu puneti comprese cu apa rece sau gheata pe sani, ca ramaneti fara lapte. Asta este ce stiu eu, la Oana am facut febra laptelui, aveam ditamai sanii(apropo, unde-i emoticonul ala ca nu dau de el), dureau de muream si o asistenta mi-a spus sa ud prosopul cu apa cat se poate de rece si sa-l pun pe sani. M-a calmat, ce-i adevarat, dar am ramas si fara lapte. La Ana am pus-o la san cand nu-mi venise laptele inca si n-am stiut ce-i aia febra laptelui, a curs putin dar nu cat s-o sature, asa ca am renuntat si am dat-o pe Milumil. Poate a fost si greseala mea ca trebuia sa insist, dar sa vad acum cat de Milka sunt(eu sper).

Danita, m folosit si eu mameloane de silicon, dar nu mi s-au parut prea stralucite.

Chris, nu stiu cum este in Bucuresti, dar aici nu da voie cu alte biberoane decat cu ale lor.

Wow, Iulia, deja ai fixata data nasterii? Si eu cred ca doctorita mea ma va programa pe 13, dupa calculele mele, daca nu ceva mai repede, ramane sa vedem.

Dolores, ce-i cu tine ca scrii cam rar? Parca spuneai ca esti in concediu, nu-ti mai face griji, bebe David va fi bine, stai linistita!

Marcela, m-am uitat si eu pe situl cu tabere, interesante, dar toate activitatile alea sunt obligatorii sau le face doar cine vrea? Si cu transportul pana acolo cum este, fiecare cum poate?

Haideti ca scriu eu rar, dar cand scriu....nu mai termin

Va pupacesc pe toate si chiar daca nu scriu, sunt pe baricade










Roxana29+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

almo/moni voi tineti bebele cu voi in camera sau o pui direct singura? m-am uitat si eu la aparatele alea de supraveghere si nu stiu ce sa fac, daca ssa iau si de care. tu ce ai decis?



Ktrinel si Ana Julia 30sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutareeeee
am vazut si la noi bureti ptr pus in cada si costau 140.000 lei . dar cica se mai gasesc si la carefour .....nust n-am vazut !

ktrinel eu mi-am luat un sistem de supraveghere audio-video , uita-te in albumul meu sa vezi cum arata.

azi am mai luat 6 body-uri cu maneca lunga cu un Z pe eticheta ca sa nu primim reclamatii :) 3 body=130.000 lei . O prietena mi-a spus ca astea se comporta cel mai bine la spalat. si o bluzita verde fosfor si caciulite ca nu gasisem asa frumusele si micute. :)

burtik a inceput sa creasca in pas alert ..... incep sa nu ma mai cuprinda nici hainutele astea .... hmm

Alexandra as venii si eu la o pizza :)

pupici mai gagici si mai revin pe aici .......aaaaaaa .......nu facem intr-o seara un chat pe DC ??? mmm , asa langa un strugure, o maslina ...... :)

D 28+


BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Chris, eu am spus din start ca am mare incredere in crema, ca deja stiu cat de buna este. Dar sunt totusi tentata sa vad cum merge si cu lapte. Cred ca laptele este destul de gras ca sa nu faca crusta, caci asa cum ai spus, crusta ar cauza si mai multe probleme. Repet, cred, ramane sa vad.
Microbii nu prea au cum sa infloreasca in conditiile in care sanul este spalat inainte si dupa alaptare, iar intre timp este imbracat intr-un sutien curat, eventual cu tamponele pentru san.
Metoda asta cu laptele pe mamelon este recomandata si in America de Nord, iar astia nu se joaca cu microbii, in schimb au facut destule studii ca sa stie cand e momentul sa ne ingrijoram din cauza microbilor si cand putem sa stam relaxati pentru ca nu exista un real pericol.
Mai ramane mirosul... aveam impresia ca toata casa miroase a lapte si a branza la inceput, laptele venea din abundenta, imi curgea pana in sosete cand se pornea si ma prindea nepregatita
Dar de la cateva picaturi de lapte pe mamelon nu cred ca se face un miros atat de puternic.
Repet... ramane de vazut. Eu incerc, dar cu Garmastanul langa mine

Iulia, chiar ma gandeam ca de mult n-ai mai scris!
Ce fata si nora buna esti tu si ce cadouri le faci mamei , respectiv soacrei! Daca iti cere si sotul exact acelasi cadou?

almo, nici tu nu ne-ai mai onorat de mult! Ma gandeam zilele trecute daca mai mergi cu bicicleta la servici? Si noi am zugravit (adica eu am participat mai mult cu idei ) si am facut camera lui bebe un verde tare placut ochiului, ma gandesc ca se va simti invitat sa fie calm si relaxat. Ieri am terminat, azi mai ramane sa curatam putin ca nu s-a facut murdarie multa.

Ktrinel, am uitat sa iti multumesc pentru info despre testul de sange, m-am hotarat sa ma duc maine. Sper sa supravietuiesc la atata dulce, eu nu ma prea omor dupa dulciuri...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Roxana, intr-adevar, aici, dupa ce te-ai hotarat, primesti repede programarea. Constat acum, caci prima cezariana nu a fost la cerere, ci a fost vorba despre cezariana de urgenta. La mine DPN era 17 noiembrie si imi era tare frica sa nu fiu programata pe 13 noiembrie (de obicei, nu sunt excesiv de superstitioasa, dar de data aceasta chiar nu as fi vrut sa fie pe 13).

In legatura cu greutatea, stiu cum este... Incerc sa nu ma gandesc si imi fac iluzii ca voi mai pierde din ele dupa nastere...

In legatura cu hranirea la san, nici eu nu am avut lapte destul cu Thomas (plangea, saracutul, mereu de foame), deci acum ma voi inarma, in avans, cu lapte praf si biberoane.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Donia, multumesc pentru intampinare. Stai linistita, sotul meu nu vrea un al treilea copilas (sigur, el si-a facut norma - doi baieti - ce-l mai intereseaza ca as vrea si eu o fetita...). De fapt, eu nu sunt sigura daca as vrea sau nu o a treia comoara, dar el este categoric in aceasta privinta. Doar daca nu apare vreun "accident"...

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput