Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

miro - gand la gand cu bucurie! chiar vroiam sa ma ofer sa cumpar si sa trimit buretele respectiv pentru fetele interesate ca am vazut ca sunt cateva. vroiam sa gasesc ce-a mai buna/facila modalitate de trimitere ca sa anunt direct cu toate detaliile.

Asha discutand deocamdata in principiu, ma ofer cu drag sa cumpar bureti de baie ca cel din fotografiile afisate (mai erau pe verde si pe galben, cred...) si sa ii trimit la voi (poate va grupati pe orase si eu trimit un singur colet la o adresa si voi ii impartiti la intalnirea voastra de mamici bebeloase din orasul acela).

si vorbind de intalniri - asiza - DA, vreau sa iesim toate burticile la o pizza cand ziceti voi, chiar si saptamana asta (maine, sau sambata?) ca tot nu am alt program cel putin deocamdata.

Lavinia - multumesc foarte frumos pentru premiu, nu stiu daca il meritam chiar pe cel mai amre ca mai sunt fete cu poze frumoase si din locuri frumoase dar sunt incantata ca itzi place.
Eu coordonez activitatea unui ONG de educatie non-formala pentru protectia mediului (centrul de Initiativa pentru Mediu), sunt președinta retelei europene Environment Education Network cu parteneri in Franta, Polonia, Bulgaria si Macedonia si sunt partenera in cadrul firmei CRIM-Tabere (www.crim-tabere.ro) care organizeaza tabere si excursii pentru copii de la 3 la 17 ani. Practic asta e viata mea... sau era pana mai ieri... acum, de cand cu burtica, prioritatile raman aceleasi doar ca a aparut un element nou. Si o data cu bb o sa se nasca si noua noastra firma (transformam CRIM-Tabere in Adventure Inc. ce o sa pastreze ramura de tabere si o noua ramura de Team Building).
Asa ca practic ma poregatesc de doua nasteri in toamna asta!
Si da, tati este pasionat si de fotografie, printre altele - ca el e absolvent de Arte. De fapt marea lui pasiune este animatia si pana in iunie viitor o sa se "nasca" si primul lui filmuletz de animatie, si o sa il vedetzi si voi, daca o sa vretzi.

marcela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Buna fetelor,

miro imi place tare mult cum i-ai aranjat patutul Karinei.

Marcela si eu as vrea buretel de baie. ti-am scris si un pm si daca crezi ca e ok ce ti-am scris te rog cauta-ma.

Adinuta mea e tare jucausa. face valuri valuri in burtica.
maine implinim 32 de saptamani.

Raluca 31 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.......azi am fost plecata mai toata ziua...incercand sa fac ceva sa-mi ocup timpul....si ghiciti ce am facut?...am luat-o pe mami(buni)...si am plecat la cumparaturi...fiind primul nepot s-a gandit sa-l rasfete ea....si am cumparat primele hainutze....am facut si pozici...le pun sa le vedeti.....
De aseara de cand nu am mai intrat a-ti terminat deja un capitol...si eu care ziceam ca nu am cum sa pierd nimic acum ca am timp...m-am inselat....de abia am terminat de citit si acum ma apuc sa va raspund...
Dandusica...drum bun si sa fiti cuminti....
Kokorina....saracutza de tine...de la 2 luni?....pentru binele bebicilor si al tau....dar te cred ca e greu...si ultima ta patanie...bine ca sunteti sanatosi....Despre cum sa pui pozici" ascunse"...vad ca ti-a dat Miro pontul....si sa aveti grija de voi....
Lorym...bine ai revenit....felicitari pentru aniversare...te asteptam mai des cu vesti.......a si am vazut si pozele....ce burticuta frumoasa ai...si ce frumoase flori ai primit...ai fost rasfatata...nu?
Asiza....felicitari pentru rezultatele de la eco....mie mi-a zis doctorita ca nu se mai intoarce numai 1% din cazuri pentru ca acum ia in greutate si e mai greu sa se miste...pererile difera...bine ca e sanatos...sa stii ca si eu iau pe langa Materna...magneziu si fier....alea au iesit mai scazute la analize.......si multumim pentru lectiile de alaptare...eu daca nu am aici asa cursuri macar invat de la voi......
ank999...nu iti face griji...eu am pornit de la 72 la o inaltime de 1.56 si acum am 88...asa ca sunt ca si o bilutza....
Miro...esti chiar dragutza...ai face tu asta pentru noi...uite aici cati ...ai primit...
roxana....bafta la medic...te asteptam cu vesti bune..
Marcela.....multumim mult de oferta....pe mine chiar m-ar intersa un buretel din ala....cat costa?.....nu se poate trimite prin Cargus?...cu ramburs?....
Dolores...unde esti?...ce face David?
Cleo...tu ai plecat fara sa ne spui?????......
V-am pupat si revin mai tarziu....a venit tati de la servici....sa va uitati la pozici.......

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

deci pana acum, am pe lsita de cumparaturi 3 bureti - unul pentru Timisoara, unul la Bucureshti si unul la Sighetul Marmatiei.

eu zic sa mai asteptam putzin ca poate sa inscriu si alte fete si facem cate un colet pe oras...
Eu la birou lucrez cu FanCourier, si livreaza in max 24h pe Bucureshti si max 48h oriunde in tara. Fiecare colet de pana la 20kg costa 138.000 lei pt Bucureshti si nu mais tiu exact dar sub 200.000 lei altundeva in tara. Asha ca "riscati" sa il platiti dublu daca trimit fiecare burete separat.
Buretele costa 190.000 acum 2 luni cand l-am luat eu. o sa merg pe acolo sa vad ce culori mai au, sa nu se fi schimbat pretul... si cred ca la inceputul saptamanii viitoare pot trimite pachetelele... ce ziceti? Daca va spun sambata culorile si pretul exact e ok?

marcela 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex..tocmai am terminat de mancat...azi am fost sa-mi iau medicamentele..diseara fac injectia..am fost sa platesc tel fix, cu sora mea pe afara..am spalat aragazul si acum pe la tv..davidutzu misca in continuare..sa-l pupe mami de jucaush.

cleo a plecat asa pentru ca nu i-a mers netul...am vb eu cu ea aseara..oricum va pupa pe toate..zicea ca tot incearca sa intre pe forum si nu reuseste

dolores 28+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salut burtici!

Dolores, scriai ca iti place sucul cu acid... eu ii spun "cu bulbuci". Am avut si eu o perioada in care am baut mult, acum imi place apa minerala cu bulbuci, altceva nu mai suport sa beau. Apa plata... brrrr... e asa de plata!

Chris, nu am timp acum sa ma uit pe site-ul cu alaptarea, dar in legatura cu ce ai scris tu, stiu ca:
1. Nou nascutul nu trebuie sa stea mai mult de 4 ore nealaptat. Dar cine stie, poate s-au mai facut cercetari noi intre timp. Dar nu cred ca m-as simti confortabil sa las bebele 5 ore nealaptat si ca regula generala fara sa citesc niste studii foarte convingatoare.
2. Eu am folosit pentru sani o crema numita Garmastan care a facut minuni! Dar am auzit de la alte mamici ca si laptele pus pe mamelon e foarte bun, asa ca data viitoare as incerca si asa... dar cu Garmastanul langa mine, in orice caz!

Eu nu as compara mestecatul mancarii pentru copil cu pusul laptelui pe san. In primul caz e vorba de microbi pe care ii treci copilului, in al doilea e vorba de o alternativa naturala la creme. Totul e sa fie eficienta metoda cu laptele pe mamelon. Iar sanul oricum este bine sa fie spalat inainte si dupa alaptare. Eu faceam asta chiar si cand foloseam Garmastan, mai putin in cazul in care nu eram acasa, ci in vreo vizita sau la iarba verde cu prieteni, ceea ce nu se intampla in majoritatea timpului.

asiza, multumesc pentru site, o sa-l studiez si eu mai pe seara, ma bucur ca exista profesionisti care se gandesc cum sa ajute proaspetele mamici.


Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna fetele,

sunt pe fuga, am intrat numa sa spun ingerasei: suna la HANUL HAIDUCILOR in Berceni, se mananca bine si ieftin sau la CASA ENACHE pe Dorobanti unde am fosteu la o taiere de motz si pentru 13 persoane s-au platit 5.800.000 lei vechi masa+1 bautura.

pupici

desiree 27+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Marcelina trimis mail pe yahoo - cu datele mele.
daca mai ai nevoie de ceva - spune-mi.

Pentru Timisoara trece pe lista 2 bureti - ambii de culoare galbena - unul pentru mine si unul pentru Dia- tocmai am vb cu ea la tel.

merci mult de ajutor si ca ai acceptat.


Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

donia inca inainte de a contesta proprietatile curative ale laptelui matern, am o problema majora cu aspecte precum mirosul. banuiesc ca si laptele are un miros care se accentueaza sau in orice caz se modifica in intervalul dintre supturi, indiferent ca e de 2 sau de 4 ore.plus ca una e o crema care intra in piele, si alta e laptele care cand se usuca banuiesc-nu stiu cu siguranta-ca se face ca o crusta. si dupa mintea mea sanul cu probleme nu are nevoie de cruste, mai ales ca mai urmeaza si suptul. eu cam asa vad lucrurile, repet, dupa cum imi imaginez, nu am de unde sa stiu cu siguranta.

dar oricum nu mi se pare igienic, pt ca suntem invatati sa ne spalam corpul de orice secretii, nu? de aia am pus in aceeasi oala cu mestecatul mancarii de catre mama, pt ca ori din gura mamei, ori din contact prelungit cu aerul,in cazul laptelui, microbi tot se formeaza

chris 27+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Desi nu am mai scris do FOOAARRTTEEE multa vreme, eu va citesc in mod regulat.

Am vrut doar sa va spun ca am fixat data pentru cezariana. M-au apucat asa niste emotii... Va fi pe 14 noiembrie, la ora 12:00. M-am bucurat cand am vazut data, caci era cea pe care o doream eu (soacra este nascuta in acea zi si am vrut sa-i fac un cadou, mai ales ca Thomas, primul meu baietel, este nascut in aceeasi zi cu mama mea, deci acum ambele bunici sunt fericite; le-am facut cate un nepot la fiecare!).

Va doresc o zi frumoasa in continuare!


Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (31+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput