Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by roxana c.

Deci daca nasc la inceputul lui noiembrie, si-mi iau doar concediu de odihna (care mi-a ramas pe anul asta), nici o zi de prenatal sa spunem, iar dupa ce nasc iau cele 42 de zile care-i obligatoriu de postnatal, pot sau nu pot sa intru in CIC? Adica din prenatal si postnatal sa iau doar cele 42 de zile si atat dupa care sa intru in CIC?Pot sau nu pot?

Roxana scumpa - in cazul tau: esti in concediu de odihna pana la nastere. Dupa care intri in postnatal timp de 126 de zile. Adica le iei pe toate dupa nastere. Obligatorii sunt 42 ... dar tu le poti lua pe toate.
Asta in cazul in care 85% din salariul tau este mai mare decat 8 mil date de stat.
daca e mai mic decat cele 8 mil - nu merita sa stai in postnatal atata timp .... ci iti iei doar cele 42 obligatorii ... dpa care intri in CIC.
Inteles? daca nu ... mai explicam o data, oki?

P.S. cum fu azi la gradi???

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Mirona. M-am mai interesat si tot asa am inteles, eu vreau doar cele 42 de zile sa le iau, ca-s obligatorii. Dar nici in prenatal nu vreau sa intru.

La gradinita azi a fost bine, n-a fost cu cantec, m-am si mirat ca era un copil care urla ca din gura de sarpe si-mi era frica sa n-o apuce si pe Ana, dar din contra, spunea ca ala-i bebe, d-aia plange

Ia spune-mi, cum e in concediu?

Si parca stiu ca e bine sa se mai faca o ecografie la 32 de saptamani, voi tot asa stiti?

Roxana30+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Pai bine, mai fetelor, si la mine tot pe IGNORE dati cand pun o intrebare???? Stie cineva daca Ca si Mg se dau compensat????????? Mulumesc pentru raspuns, Dolores, !

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna seara fetelor!!!
ASIZUCA,eu nu stiu precis daca se dau compensat Ca si Mg,dar ar trebui.
ALEX,eu stau tot in pat,sunt toata amortita,dorm mult,citesc ,ma uit la tv si pe net.Ce vacanta am...
Acum a inceput o noua telenovela romaneasca,ma uit sa vad despre ce e vorba,daca o sa am rabdare...
Va pupicesc de noapte buna pe toate

Adina 31+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

asiza uita-te aici: http://www.casmb.ro/lista_medicamente.php la listele din iunie, sau intreaba la farmacii

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu m-am apucat de tricotat. sper ca pana nasc sa-i termin sotului meu puloverul

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris sunt foarte sigura ca botezuri se fac in post. am un peot in familie si e ok..nunti nu se fac in post..nu stiu care e diferentza dar in fine..

m_monique, mamaana mulrumesc pentru raspuns

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Buna seara burtici,am ajuns acasa ,am mincat ,am facut dus si acum ma relaxez citind pe forum despre mamicile mele preferate!

DANITA,
ce-ar fi sa dati o fuga pina la mare,macar asa pentru o zi...?
Super filmuletul,ma distrat si m-a incintat,mai vreau...!
MONIQUE,
m-ai facut sa rid...,de unde ti-a venit faza cu pescarul?Lui i-ar place daca s-ar putea sa pescuiasca non-stop,este foarte pasionat ..,dar nu este pescar.De cind sintem noi impreuna ...si am mers la pescuit nu a reusit sa prinda nimic...tare,adica Duminica...cel mai mare peste l-am prins eu si daca vrei sa-l vezi ...,du-te la mine in albume si vezi ce peste dragut am prins.In scimb el...nimic!!!Ce m-am mai distrat...,oricum am mers sa ne distram...
ADINA,
ce mi-ar place sa vad si eu poze mai recente cu burtica ta..,dar daca zici ca seamana cu a mea...,inseamna ca este frumoasa foc,nu?!?
ALEXANDRA,
am vazut si eu pozele tale si nu mi se pare ca esti prea grasa,tu nu erai slaba inainte ca sa-ti faci asa multe griji acum.Incearca sa maninci un pic mai sanatos cum zicea si DOLORES,fara piine si fara dulciuri si este normal ca doar bb nu ia nimic din astea.Baga multe fructe si maninca gratarele si salatele ,ai sa te simti ult mai bine...aaaa ....cu energizantul...mai bine uita de el ca nu face deloc bine.Poti folosi o limonada sau un suc de portocale ca energizant
CHRIS,
mare dreptate ai cu acesti oameni necivilizati,asta este problema noastra a rominilor.Sint intru totul de acord cu tine si ai pus punctul pe "i"
ASIZA,
eu am luat calciu gratuit chiar....,dar nu stiu de listuta ...nimic!Nu stiu nici de Mg,nimic.Dar ce se intimpla cu tine,esti ocupata sau am pierdut eu ceva...,de ce nu scrii mai mult?
BAMBOLETTA,
daaaa ,eu l-am prins ..,ce nu ma crezi?!?Multumesc de compliment
CHRIS,
ce mult imi plac mesajele tale din seria "iepurele" si "socrii",esti tare haioasa si cred ca in realitate esti si mai si...,ma faci sa rid tot timpul si le citesc cu mare placere desi sint pe fuga tot timpul...!
CLEO,
bine ati venit cu bine acasa!
MIRONA,
cum te simti acasa in concediu?Acum ai timp sa dormi,sa umbli prin oras ,sa gatesti ,sa faci hainute pentru bb ca doar ai si masina am vazut...,super.Si eu intentionez sa achizitionez una,ca tare buna este in casa...!

Azi am fost la analize ,le-am si luat.In mare se vad bine,dar astept sa mergem la dr si sa le citesca ...,sa vedem cum sint.Bb este bine,eu sint bine cu mici arsuri ,obosita ...asa ca mergem la nani .

dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

dolores ma gandesc ca o cununie e urmata de noaptea nuntii, ceea ce nu e indicat in post. ma rog, fiecare cu ale lui...cum ziceam, noi tinem doar saptamana mare...

fetelor, voi ce luati ca sa va dezumflati mainile si picioarele?

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

asiza nu te ignor, dar nu stiu sa iti raspund.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput