Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris..cui ii mai arde de noaptea nuntii dupa atata balamuc cu nunta? :)) cine stie care o fi cauza..pupici

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

dolores nu uita ca pe vremuri nuntile nu erau cu atata balamuc

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

da..asta o fi motivul

quote:
Originally posted by m_monique

dolores nu uita ca pe vremuri nuntile nu erau cu atata balamuc

27 + cu

Nunta noastra

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulisor spune:

Buna fetelor, harnice ca de obicei, incep si eu sa tanjesc dupa un concediu mic, dar mai dureaza.Asiza pot sa-ti spun ca medicul de familie mi-a dat calciu,fier si centrum gratuit, cica materna n-ar mai fi pe lista, eu habar nu am dar pe astea le-am luat de la farmacie gratuit.Mai am o pag de citit si ajung si eu la zi.Ce de bebei s-au nascut mamici de sept-oct, ma ia cu emotii iar.Cand mergeti la Romexpo? eu as vrea sambata sa merg dar cred ca o sa fie nebunie.Sper sa stea sotul bine cu rabdarea sambata.Somnic usor, va pup, pe maine.Bulisor 24+Mara

Mergi la inceput

eu ma uit pe realitatea..e teo invitata la turcescu....acum e reclama

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

aelita multumesc pentru primire si urari.
mirona ti-am trimis un PM pentru ca inca nu m-am descurcat cu muzica.
referitor la politete sa va spun ca am urcat in tranvai acum citeva zile si eram si cu fata in brate si nimeni nu mi-a cedat locul, nici macar cei care stateau pe locurile rezervate pentru copii si gravide. asa ca am mers tot drumul (vreo 5 statii ) in picioare .

noapte buna burtici.

marinela 25 si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna dragutelor...

Sunt la firma astept sa vina cateva pachete cu piese si apoi ma duc si eu acasa. Vad ca tot vorbiti despre medicamente ce mai luati, eu continui cu elevit asa mi-a spus dr, si luna viitoare la urmatorul control a spus ca imi ea secretie din vagin si mai continuam cu altele ce se fac la 8 luni.In rest nu am mai facut nimic nici analize macar, a spus dr ca nu e necesar, sper sa fie bine.

Dolores ce mai faci, cum e acasica? nu imi mai dai nici macar o inghetata, bine....iti dau eu una zilele astea ce zici?

Cleo 30+ saptamani

Mergi la inceput

cum sa fie cleo...in fiecare zi fac cate ceva..la bucatarie a durat mai mult ca e mai mare si e de bibilit...ieri am facut in debara...azi probabil in camera la noi...si uite totmasa...mai ies si cu sora si nepotica afara...mai vorbesc cu voi, ma mai uit la TV....astea sunt activitatile mele...
aoleu..fara intentie cu inghetata...dar uite ce s-a inatmplat in ultima vreme..eu cu spitalul..dupca care ai plecat tu..si tot asa...dar saptamana asta cand ai tu timp ne vedem. eu as bea intr-una orice dar cu acid sa fie...fie ca e suc, fie ca e apa...zici ca a innebunit lupu...azi-noapte din 2 in 2 ore m-am trezit sa fac drumuri la baie....iar pe la 4.30 davidutzu era foarte activ..nu vroia sa se mai culce......ramane sa stabilim ziua, locul si ora..te pupam dulce..va pupam pardon

quote:
Originally posted by Cleomoni

Dolores ce mai faci, cum e acasica? nu imi mai dai nici macar o inghetata, bine....iti dau eu una zilele astea ce zici?

Cleo 30+ saptamani

poze
poze dolores

Mergi la inceput

mi-am facut cafelutza (fara cofeina) si acum imi pun sa o savurez..cu pofta...cine mi se alatura...apropo..aelita si asiza..ce faceti mamicilor...nu mai sunteti asa matinale..daca va odihniti atunci e in regule, nu ma supar...dar altfel..nu ati mai dat vesti...ce e cu voi??

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata!!!

VA multumesc celor care mi-ati raspuns: Adina, Monique, Dandusa, Chris,Bulisor...concluzionez ca, in mod firesc, ar trebui sa fie gratuit daca unele dintre voi asa le-au luat...sa inceapa lupta cu sistemul...again!

Dandusica, nu ti-a scapat nimic! N-am mai scris asa des pe DC deoarece 2 zile am fost plecata, dupa care chiar n-am avut dispozitia necesara, in schimb am citit tot din umbra! Am vazut si pozele si iar mi-ati facut pofta de mare...Esti tare cu pestele ala...decat sa nu prinzi deloc, mai bine unul mic si dragalas...l-ati si fript??!!!

Vorbeati de politete...eu inca n-am intalnit mitocani pe-aici; in autobuz de fiecare data s-a ridicat cineva sa-mi ofere locul (daca n-o faceau oricum le-as fi cerut foarte politicos s-o faca, mai ales ca mie imi amortesc picioarele si nu pot sta prea mult in pozitie verticala, fara sa ma misc), la medicul de familie mereu am fost chemata prima inautru, iar la laboratorul de analize, din nou, am fost luata prima, dupa ce le atentionam ca sunt insarcinata si s-ar putea sa-mi fie rau daca stau prea mult pe-acolo...Asa ca mai dati si voi din coate cand vi se intampla sa dati de oameni fara pic de bun simt si raspundeti-le cu aceeasi moneda!

Adinuta, imi imaginez ce greu trebuie sa-ti fie sa stai mereu intinsa, fara sa te poti deplasa prea mult...lasa ca mai ai putintel si apoi iti poti tine comoara in brate!!!

Clujencelor, ne intalnim vineri la o pizza????? Ce spuneti? Propun Gente ora pe care-o vreti voi! Daca nu e convenabil, spuneti!

Marcela, pe unde umbli? Tot asa cufundata in munca?
Dolores, sunt prezenta la apel...in ultima saptamana sa stii ca am dormit mai bine, dar azi m-am trezit cu un avant muncitoresc la 6 fix!!!!!!! Cand aud cat esti tu de harnicuta, ma apuca si pe mine...azi vreau sa calc si sa gatesc ceva, ca de cateva zile il tot plimb pe al meu sot ba pe la mama, ba pe la restaurant sa mancam, ca...deh...n-am avut chef de gatit!!!! Noroc ca al meu e intelegator, dar deja mi s-a facut mie rusine!!!

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput