Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

miro sa iti explic de ce nu am zis de iepure. cand eram eu tanara de vreo 20 de ani am plecat de acasa, ca asta era situatia, am ajuns la socrii, dar asta nu conteaza, si am lasat in urma un motam, care, desi traieste la ora asta, nu pot spune ca o duce prea bine. desi ii platesc si aluia tratamente, ca e batran si castrat si cu pietre la rinichi, si ii platesc si mancarea, nu sta intr-un mediu prea prietenos. eu mi l-am dorit f mult, l-am iubit f mult, dar nu puteam ateriza in casa altora cu animalul dupa mine, era suficient ca aterizasem eu. dupa aceea nu am putut lua motanul la noi acasa pt ca nenorocise deja un rand de mobila, apartamentul nostru era nou si mi-as fi batut joc de toate lucrurile, plus ca eram plecati de dimineata pana seara. asa cel putin, unde e acum motanul nu sta singur. ca sa rezum, l-am cam abandonat, si mi-am promis sa nu mai fac asta. de aia nu renunt la iepuritu, sper sa reusesc sa impac si capra si varza, casa o sa fie gata in vreo 2 ani si atunci va avea toata lumea loc. el e pe balcon, bebelina va fi in dormitor, iar mai incolo, peste un an, il mut in holul mare, ca bebelina va mishuna pe covor, nu pe gresie.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

cat despre soacra, se putea mult mai rau. si in fond, acum nu mai moare de nimic, cu alzheimer o tii mult si bine, spre deosebire de tumoare

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Am vazut o scena care m-a dat rau peste cap, ma doare sufletul si acum. O bebita mica in carucior si cu mama ei, daca poate fi numita astfel. Bebe s-a aplecat in fata si era sa cada din carucior. Ideea e ca nici nu se mai putea ridica singurica, avea cateva luni. In loc sa o ridice repede, mama ei a inceput s-o bata exact in pozitia in care cazuse. Parca era sac de box bebita. Am innebunit. Eram in masina cu sotul si am ramas socati si marcati. Mi-e foarte greu sa deslusesc mintea si sufletul la astfel de oameni, de fapt, mi-e imposibil. O sa ma inchid in casa macar sa nu mai vad faze d-astea ca innebunesc de durere.

mayaione 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Of Cris cat de bine te inteleg - noi am luat un Cocker Spaniel maro - deci seamana cu dani la par - intotdeauna spuneam ca el ii tata catelusei. A fost cateaua noastra dintotdeauna deis noi la Timisoara cu facultatea, ea acasa la mama- ca de are curte si noi la camin nu o puteam lua. Ne-am mutat la apartament ... tot nu am luat-o cu noi ... cum sa muti o fiinta la bloc dupa ce s-a obisnuit la casa?
Acum avem si apartamentul nostru si tot nu am luat-o cu noi. Stie ca e iubita, stie ca e a noastra - de multe ori cand noi eram certati ... ea ne impaca - chiar ma intreba Dani in w/e oare o sa mai avem noi vreodata un animal atat de destept pe cat e Lea? Are acum 10 ani - oboseste repede si e cam batrana in toate cele. E bine acolo la mama- o stiu in siguranta - dar alt animal nu mi-ar trebui sa am la bloc - oricum nu atata timp cat traieste Lea- as simti ca si cum as trada-o.

E greu sa te desparti de animalul copilariei/adolescentei tale.

Ai grija la animalutz - stai deoparte si lasa sotul sa se ocupe de el - macar acum cat e cu probleme.
Cat despre soacra ... dai pe ignore.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

din aprilie pana acum l-am atins pe iepuroi o singura data cand l-am tinut la baie,la samponat, dar aveam manusi. mi-e dor sa il iau in brate, dar asta e, nu stam la discutii. nici nu stau in preajma lui cand e liber, sa nu inghit blana, iepurii fiind mai periculosi la capitolul asta decat un catel sau o pisica.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

mayaone nu trebuie sa te lasi atat de impresionata, pt ca din pacate situatii din astea ai sa tot vezi, indiferent daca sunt bebei sau copii de cativa anisori. din nefericire nu putem face nnimic sa impiedicam astfel de lucruri, chiar daca stateai de vorba cu mama respectiva cred ca mai rau facea, roaga-te sa aiba doamne doamne grija de copilul ala.

chris 28+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mai fetelor, am stat, am citit, si am ajuns la partea cu prenatalul si postnatalul. De bine ce-am zis ca ma lamurisem, am intrat iar in ceata. Deci daca nasc la inceputul lui noiembrie, si-mi iau doar concediu de odihna(care mi-a ramas pe anul asta), nicio zi de prenatal sa spunem, iar dupa ce nasc iau cele 42 de zile care-i obligatoriu de postnatal, pot sau nu pot sa intru in CIC? Adica din prenatal si postnatal sa iau doar cele 42 de zile si atat dupa care sa intru in CIC?Pot sau nu pot?

In legatura cu baita si sterilizarea biberoanelor, baia mai poate fi sarita -tinand cont ca va fi iarna- dar macar la fund si tot trebuie spalat, oricate servetele veti folosi. Iar despre biberoane, cel putin 2-3 luni tot trebuie sterilizate, bine-ar fi mai mult, dar mai ales in primele luni trebuie sterilizate.

Roxana30+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by dolores

fetelor..stie cineva cand e postul pastelui pe 2007?? si cand cade pastele , in ce data? multam

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

pastele va fi in 2007 pe 8 aprilie

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

8 Aprilie in 2007
http://www.credo.ro/data-pastilor.php

quote:
Originally posted by m_monique

quote:
Originally posted by dolores

fetelor..stie cineva cand e postul pastelui pe 2007?? si cand cade pastele , in ce data? multam

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

pastele va fi in 2007 pe 8 aprilie

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

am schimbat semnatura ca am mai crescut cu o saptamana.
azi m-am cantarit. am luat 10 kg de la inceputul sarcinii.

27 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput