Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 26
asiza spune:
Alex,
...aici sunt si eu si am citit tot...
Am o intrebare pentru cunoscatoare: Calciu si magneziu se da compensat pentru
...daca da, sunt pe aceeasi lista cu Elevitul si Materna????
Oana
26+ cu
Denis Cristian
dolores spune:
asiza eu stiu ca nu se da compensat..dar nu stiu sigur...
eu as vrea sa fac botezul lui bebe in post..pentru ca la restaurantul unde vreau eu sa-l fac e ocupat pe 2007 de nunti...e full, mai putin in post..iar botezul se poate face si in post, nu e ca la nunta....deci in aprilie e pastele...ca ma gandeam sa fac in martie..multumesc pentru raspunsuri
dolores
29+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
Lavinia_P spune:
Cleo, si eu sunt de acord cu Chris.Nu cred ca m-ar ajuta fata lui ingrijorata si nici sa ma vada in ipostaza cu pricina.Numai cand ii povestesc cum va fi ,adopta o mimica de parca incepe sa-l doara pe el
..daca sta cu mine pana intru in sala e suficient.
bamboletta spune:
Salutare burtici 
La inceputul sarcinii cand nu stiam prea multe despre nastere nici nu ma gandeam ca sotul sa nu asiste la nastere
dar acum m-am razgandit este deajuns sa stea cu mine pana ce intru in sala de nastere ![]()
DANDUSA-frumoase pozele si tu la fel esti o
tare frumusica,pestele l-ai prins tu?
MIRONA-si eu cateodata ma lovesc de astfel nesimtite
ca barbatii parca is mai atenti cu noi 
CHRIS80-

ce comica esti cu iepuroiul tau ![]()

RAMSAN-ce mai face bebe RARES? vad ca bebelina ANTONIA s-a obraznicit si ea
azi noapte nu prea m-a lasat sa dorm imi tragea niste suturi ca ma trezea din somn ![]()
pupici
ma duc sa ma intind un pic in pat
bamboletta
31+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
Ktrinel spune:
neata burtici!
eu una nu ma plang, dorm asa de bine de vreo saptamana...parca uneori mai simt mici miscari la bebe....dar nu ma trezeste...asa de draguta e!!! sper sa ma lase si in continuare de dorm si sa doarma si ea noaptea...dupa cum se zice ca cum va fi in ultimele luni , va fi si dupa nastere...ar trebui sa nu am un bebe problematic...dar cine stie!? cu ocazia asta vedem cate din povesti se adeveresc...
raportez, deci, eu NONE PROBLEMS...ceea ce va doresc si voua !!sanatate! iar cu kg stau bine , zic eu 10kg pana acum...sau cel putin asa era ultima data...miercuri merg la control si sper sa nu am suprize...
tot miercuri incep si cursul de prenatal...poate vin si eu cu noutati, metode canadeze :))
o zi buna!
Ktrinel si
Ana Julia 30sapt
doradora spune:
dolores esti sigura ca se fac botezuri in post? mie mi se cam taie, eu tin post doar in saptamana mare, dar nu as vrea sa il am pe tata popa pe constiinta...
chris
28+
alexandra
doradora spune:
din seria hai sa stam cu socrii, azi iar m-au scos din pepeni, fara sa ne certam insa. soacra-mea se vaita ca stie ea ca are alzheimer, si mi s-a acrit, dupa ce acum cativa ani murea de tumoare pe creier. i-am spus, de fapt repetat, si destul de rastit, ca pana nu vine cu hartie de la dr pe care sa scrie diagnosticul asta, sa ma cam lase in pace, dar nu stiu dde ce ma obosesc, ca oricum stie ea mai bine.
si mi-a facut-o si socra-meu, dupa ce am dormit 3 ore azi noapte, am adormit in fotoliu, si vine sa ma intrebe daca sunt obosita. ce sa ii mai zici? daca ii spuneam ca dormeam, continua conversatia cu sfaturi sa ma intind, sa stau mai comod, si sa incerc sa dorm diseara. 

chris
28+
alexandra
Ktrinel spune:
hai mai fetele, am citit ca lumea nu va respecta ca gravide....ce naiba! dar cand te mai respecta, daca nici acum???
eu chiar imi intrebam sotul ieri intr-un magazin, ce au frate astia de imi tot zambesc? parca as fi clovn...si locul mi se ofera mereu pe unde umblu , asa ca probabil ca am uitat eu cum e in tara....ce repede se obisnuieste omul cu binele...asta e, sotzietate fara printzip..
nu stiu cine a starnit pofte cu croissante...pai bine ...daca imi ziceti mie de foi Miorita...m=ati pierdut si chiar aveam pofta sa fac ceva la aragazul supersonic!! acu'...ma uit lung...dar gasesc eu un substitut...ca Mioritza nu a fost pe aici prin transhumantza!
Ktrinel si
Ana Julia 30sapt
Cleomoni spune:
Fetelor asa gandeam inainte de ce sa ma vada prietenul la nastere???...de ce nu imi doresc sa ma tina de mana si sa participe si el la chinurile mele ca vorba aia sa vada ce inseamna, oricum m-ar alinta fata lui si cred ca ar fi mai usor sa il am aproape...in fine si el isi doreste si mi-a spus ca daca sunt cuminte mi-l aduce repede dupa ce il spala si il imbraca pe bb a lui
daca nu o sa stea numai el cu bb, auzi la el
de parca e dupa el, nu dupa mine![]()
Multumesc fetelor care mi-au urat bun-venit sunteti foarte dragute si de aceea va iubesc pe toate....cat despre uitat am noroc ca imi scriu la servici cine da avans pt piese ca altfel ar fi o harababura cu tot ca am inceput sa uit de la mana pana la gura....
va pupic pe toate si sa stiti ca incet incet prinde contur casa noastra noua parca imi e draga acum cand a venit si dulapul pt sufragerie, mai trebuie sa ne luam si canapea dar mai asteptam sa mai vina niste banuti, mai ales ca am cumparat ceva lucrusoare pt casa si bb si mami in germania si s-au mai dus si pe acolo ceva
Cleo 30+ saptamani 
Mirona spune:
dupa ce am scris 3 mesaje aici ... am obosit. m-am dus la o mini culcarica ... si iata ca iar am avut de citit vre-o 3 pagini.
eu fetele harnice - vai mie ce-o fi cand om intra toate in prenatal.
Alex
tzuca-te mama de suparacioasa mica - nu mai fi asa - te rog eu. A normal ca tot ce se discuta aici sa fie pro si contra dezbatut - dar asta nu implica ideea de a renunta, oki? Tu dai inainte ... si da-ne sfaturi si pareri ... ca noi te oprim cand sunt gresite si te
cand sunt bune. Vrei? Si-nc-o data mai flacai ...
si iara
.
Cris dar soacra-ta asta e teroare rau. Nu stiu daca as suporta-o mai mult de o zi in casa cu mine. Cat mai tre sa stati cu ei? Nu ai zic nika de sugestia ce ti-am dat-o cu iepuroiu. Nu cedezi, ai?
in grupa.
Miro
32+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită