Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)
Raspunsuri - Pagina 18
danita spune:
dolores, du-te in explorer pe site=ul http://www.no-ip.ro/ si acolo vei afla ip-ul tau . e cea mai scurta metoda . ca sa afli locatia altui ip fa un surf pe aici : http://www.whois.sc/
succese
D 29 fix
BeBelusca
atudor spune:
Pupici fetelor cu burtici!
Am intrat putin sa va salut. Ma chinuie teribil o durere de spate, am mai "castigat" un kg (in total 10 pana acum) si ma simt din ce in ce mai greoaie. Maine e ultima zi de munca, abia astept sa se termine si sa ma pot odihni. Am muncit tot weekend-ul
si deja ma resimt. O sa stau putintel intinsa in pat ca-mi ajunge. In rest, arsuri la greu si o stare generala proasta, sunt chiar deprimata pot spune. Nu stiu de ce.
Va pupez, aveti grija de voi.
Ana
33w2d cu 
ramsan spune:
Salutare burtici!
Danita maine cred ca voi scana documentele pe care ni le-a dat d-na dr. la cursurile Lamaze si voi face un document .pdf pe care il voi trimite in mailul nostru comun de pe yahoo (il vei gasi in folderul numit Pastrare).
Raluca ce surpriza ti-a facut?
Eu raportez ca am inceput sa-mi cumpar cele necesare pentru spital. Mi-am luat trei camasi de noapte cu maneca scurta (cica asa trebuie daca va fi nevoie de perfuzii) si cu nasturi in fata pentru alaptare (plus chiloti de bumbac) iar lui Rares i-am luat un costumas de fash gros cu pantalonasi si jacheta cu gluga si doua salopete (din alea cu talpite).
O zi buna va doresc
Ramona
32+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
dolores spune:
buna frumoasele mele mamici
aelita asa sunt si eu cu treaba prin casa...am terminat bucataria in 3 zile...asta ca sa nu fac chiar totul intr-o zi ca ar fi insemnat chiar sa ma doara rau de tot burta..si asa am facut batraneshte..ca melcul, dar am terminat.
treaba cu "tu urmezi" a fost o gluma , dar nu e exclus sa fie dupa vreun caz real...asa m-a distrat..iti dai seama ca sunt persoane care nu sunt prea dusi la biserica si ar fi capabili sa puna in practica aceasta glumitza??hahahaha 

m_monique acum imi fac si eu o cafelutza fara cofeina. mi-am cumparat ieri un pachet...azi m-am trezit mkai teziu pentru ca la ora 5 dim m-am culcat, iar bebe a fost si el treaza..cred ca a dat vreo petrecere ceva caa fost tare zbenguit...dar il iubesc mult de tot..asta e singura frumusetze intr-o sarcina...sa simti cum mishca bebe si sa vezi burtica ce forme ia...in rest...nimic
, nu am reusit sa aflu ip-ul....iar azi am uitat sa-mi intreb soztul daca are habar....iar acum e plecat..poate mai tarziu..acum am citit ca si tu il ai pe automat..dar la mine nu se vede deloc....
Raluca_u sa ne zici si noua pe unde te-a scos sotzul...sa te faci mumoasa..de fapt sa va facetzi..ca acum are tata 2 fete frumushele foc si cucuiete 

Lavinia_P iti multumesc din suflet...am incercat toate posibilitatile si tot degeaba..cred ca o sa dau un tel celui care mi-a instalat windows-ul sa-l intreb unde mi-a "ascuns" ip-ul 

asiza..te-am luat la kg...m-a bufnit si rasul cand mi-a zis ieri doctora ca am luat-o razna cu mancarea...hahahaha..

rad eu rad dar cine abia se mai misca??cine gafaie ca un porc??hahahaha
alex citeam undeva ca durerile de cap sunt in trim I si III cele mai frecvente..scria ceva de paracetamol dar eu nu recomand..asta pt ca nici eu nu iua nimic cand ma doare...intreaba medicul totusi..o guritza de cafea nu ti-ar face bine??? pofta mare la gratar si sa te distrezi

danita pupa mama pe tine....esti dulcica rau...sa stii ca aseara ma dat cautare pe net...ceva de genul my ip..am dat de diverse site-uri...gasisem vreo 2 ip-uri..si uite caci cu ajutorul tau unul din ele chiar se potriveste..uraaaaaa

atudor, de maine te asteptam mai des pe forum...si eu am o stare deprimanta de f multe ori..cred ca nu e anormal..pe mine una ma inceraca tot felul de sentimente, ganduri, griji....am si o imaginatie f bogata..asa ca nu esti singura..uite ne tinem de manutza si vom depasi impreuna aceste momente grele da? ca nu mai e mult pana vine bebe

ramsan..foarte bine ai facut..si eu raportez ca mi-am luat 2 camashi tot cu maneca scurta si nasturi in fatza si vreo 3 perechi de chilotzi gogoshari...si mi-am mai luat si un halat....tot cu nasturi de sus pana jos si cu maneca scurta...

dolores
29+
David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
dolores spune:
multumesc fetelor pentru ajutor ref la aflarea ip-ului..ce bine e sa ai prietene....va pup pe toate 

dolores
29+
David Cristian
poze
poze dolores
oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica
danita spune:
Dolores.....Ma bucur ca ti-am fost de folos si se pare ca mai avem ceva in comun :
amandoua
.
eu am depasit 80 kg si am inceput numaratoarea de la 67
. Azi dimineata abia m-am putut abtine la ora 6 sa nu pap.
Ramsan , thxxxxxx
pupici si o duminica frumoasa !
D
BeBelusca
marinelaf spune:
Buna burtici,
sa nu ma certati ca nu am mai scris de foarte mult timp dar chiar nu am avut timp. Andreea a facut o amigdalita urita, cu firma ne-am tot chinuit sa o aducem pe linia de plutire si ar mai fi o gramada de alte probleme de care nici nu vreau sa-mi amintesc pentru ca incerc sa-mi mentin optimismul.
Cu toate astea sarcina decurge bine, analizele s-au incadrat in limite normale, miercuri mergem la eco sa-l vedem pe bebe.(speram sa nu i se fi scimbat sexul).
Adina ma bucur ca te-ai intors din spital si sinteti bine si tu si bebe.
Dia iti spun si eu La multi ani chiar daca o fac cam tirziu.
As vrea sa am acces la muzica pentru copii, imi spuneti cum se procedeaza?

si sarcina usoara in continuare.
marinela 25
si
Andreea
atudor spune:
Dolores, iti multumesc pt incurajari
. Se poate ca starile depresive sa fie ceva normal in sarcina. Azi de ex nu am chef de nimic, trebuie sa ma duc si la o cununie acum pe la 5 si credeti-ma...ca e singurul lucru care-mi lipsea (sa mai si incep sa bocesc prin biserica...de asa e la nunti). Totul parca-mi sta in cale, au inceput si rubedeniile cu superstitii.....ca sa nu care cumva sa cumpar ceva copilului inainte de a se naste; si sotul meu ii alimenteaza asa ca sunt singura impotriva lor
. Eram asa fericita ca intru in concediu si ca voi colinda la cumparaturi...acum nu-mi ramane decat sa cumpar pt mine una alta si pt bebe un termometru, o cremuta, un sapunel...numai lucruri NU
. Treaba lor, sa-i vad cum dau atunci din colt in colt sa le cumpere, sa le spele, sa le calce, etc. Deja nu vreau sa-mi mai fac nervi.
Va pupic pe toate
Ana
33w2d cu 
dolores spune:
lasa danita..acum ce sa facem..mergem mai departe..incerc doar sa nu mai mananc cu asa multa paine..si s-o las mai moale cu dulciurile.
atudor..ma bcuur ca sotul meu nu e de acord cu restul care au superstitii de genul asta....eu am cumparat absolut tot pentru bebe...asa nu te mai pregatesti nici pentru nunta ca deh..se poate intampla ceva nu???off doamne...imi pare rau..nu trebuie sa fie prilej de boceala la nunta...tru esti gravidutza...vei fi mamica si asta e tot ce conteaza..te rog simte-te bine....in curand va veni bebe si o sa fie bine...si pe mine ma apuca plansul din te miri ce..plang..stiu ca nu e bine..dar nici sa tin in mine nu pot..dupa care ma calmez..asta e..
dolores
29+
David Cristian
poze
poze dolores
dandusa spune:
DIA,
LA MULTI ANI!!!

ANA,
de ce trebuie sa asculti de rudele tale ?Eu zic ca trebuie sa faci cum crezi tu ,ca doar cine stie mai bine ca tine de ce are bb nevoie?Eu am luat aproape tot si daca indrazneau sa ma sfatuiasca in aceasta privinta...,aveam eu grija sa le inchid gura.Pai noi trebuie sa ne pregatim bagajul de spital cu ceva timp inainte sa ne apuce ...,ca nu stie nimeni cind va veni...sorocul.Cind au ei timp sa spele lucrusoarele ,sa le calce si sa le aduca la spital sa-l imbrace pe bb?Poate sa le aduca nespalate sau nu prea vad cum...,ai mare grija ...ca tu stii mai bine !!!
LUCIARO,
ce mai faci?Mai treci si tu pe la noi...,mai des.
Fug sa fac croisante ,ca nu mi-am facut pofta pina acum.
dandusa 33 + si
printesa mea, Crinuta 
poze de dandusa