Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

de cand nu ai mai dat pe la noi.....ce mai faci?? frumos nume la bebe...ideea e ca la mine arata ca e automat ip-ul...si vreau sa configurez intr-un program o adresa de mail si imi cere ip=-ul fir-ar sa fie..dar iti multumesc oricum....si treci mai des pe forum

quote:
Originally posted by luciaro

Dolores,

sper sa reusesc sa te ajut, ca nici eu nu ma pricep cine stie ce.

Eu am conexiune internet prin RDS de exemplu. Ma duc pe iconita aia care imi arata ca sunt conectata la net, dau click dreapta pe status, acolo pe Details, si jos ultimele doua sunt "server IP address" si "client IP address".

bafta multa,

Lucia31+ si Serban-Alexandru

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

alexandra,de la o ciorba de burta vin eu la ora asta! am mancat de am zis ca nu mai respir .
bafta cu noua casa!de ce e traziu sa te muti in octombrie?daca ai ajutoare,si zici ca e gata sa-ti pui mobila,ai putea .
Adinutza
,sper ca esti bine si ca stai cuminitica in pat!
Lavinia,eu sindromul cuibului il am de cand am ramas gravida,pe perioade ma apuca!asa ca nu o sa ma prind la final..
dolores,dorm noaptea acum,dar sfarsitul de saptamana mi-am cam facut de cap in chefuri si la intoarcere dau pe la voi..
vin de la restaurant :)
despre curatenie :nici eu nu pot sta cu praful gramada ..pot,nu pot,ma ridic si incep usor usor si ma trezesc intr.un ritm de nu ma mai opresc.trebuie sa fac cand sunt singura,ca altfel sta pe capul meu sa termin si sa las totul.
hahaha ce faza cu "tu urmezi " hahaaaaaa chiar e adevarata ??????
ma bucur ca a fost totul bine cu bebele,la control!

DIALA MULTI ANI! sa ai un bebe sanatos si voinic!! sa fii fericita!
alexandra,stai si tu cumintitca in pat,hai! sunt zile si zile.si eu ma trezesc catepdata ca batuta. si aman totul pe a doua zi,tot ce pot bineinteles,si incerc sa ma odihnesc cat mai mult.a doua zi sunt ca noua!

maaama,cat m-ati tinut!! sa vedeti cat dorm!! la pranz ma mai trezesc!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata! haideti la o cafeluta.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

dolores ai reusit sa afli IP-ul?
si pe mine ma apuca groaza ca ma voi plictisi acasa, ca de maine trec la program de lucru de 6 ore.
deja m-am gandit sa ma apuc de tricotat. ii voi face sotului un pulover si apoi voi face si unul pt. bebe. ca amandoi "baietii mamei" sa fie imbracati la fel.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetelor

sa aveti o duminica frumoasa.

Dolores nu stiu cum poti afla IP-ul daca e setat pe automat.

eu am probleme sa intru pe DC. in rest toate paginile merg bine numai aici nu vrea sa intre. sper sa nu se mai repete.

ieri Ionut a spalat geamurile ca luasem perdele noi si vream sa le punem. a fost prima data cand a facut asta dar mi-a spus ca spera ca si ultima ca e foarte greu cica. oricum a fost bucuros ca a reusit si ca eu nu a trebuit sa intervin deloc.

va las ca ma duc sa ma intalnesc cu el in oras. el s-a dus la tenis de dimineata si mi-s zis sa ma fac frumoasa ca ne vedem in oras...
oare ce imi pregateste?

va pupic.

Raluca 32 + cu Adina Andreea

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

dolores si eu am ip-ul setat automat, dar pot sa-l vad.

Raluca_u si eu mai am probleme cu intratul pe DC. azi nu a mers vreo 2 ore.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Neata,

Dolores,
Pt Ip:My network conection ->View network connection-> Dublu clic pe "local area conection" -> support si vezi IP-ul.

Azi voi pune documentele in email.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Adinuta, ...bine ai revenit acasa!!!!! Ai grija de tine!

Cez, felicitari pentru !!!! Sa fie frumoasa, desteapta si sanatoasa!!!

Cat despre kg......raportez 15 in plus!!!!

Oana 26+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna fetelor.....am intrat numai sa va urez duminica placuta....si revin mai pe seara....ma duc la un gratarel...azi m-am trezit devreme si cu o durere de cap ingrozitoare....ce pot lua oare pentru cap?....parca sunt batuta....tensiune nu am....mi-am luat-o la prima ora....
Ne-am schimbat si semnatura.....si mai avem un pic....deja asa au trecut saptamanile....
V-am pupat pe toate.....
Nu mai imi faceti pofta de ciorba de burtaaaaa.........

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am uitat sa va intreb...are ceva daca beau energizant?

alexandra 32 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput