Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Dia - la multi ani multa sanatate, un bb sanatos, frumos si papacios si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca.

Adina bine ai revenit printre noi - ma bucur ca tu si bb sunteti ok si asa sa ramaneti pina la termen cand va fi intalnirea cea mare.Multa sanatate si ai grija de voi.

Pupici dulci .

Mariana - 30+ cu ANTONIA

Mamicuta de -ANDRA si SARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara burtici......
Dolores....multumesc frumos pentru grija.......da am cam muncit ziele astea ...nu am fost cuminte...dar trebuie sa fac si miscare....dar fara efort.......ma bucur foarte mult pentru rezultatele de la analize...si ca esti bine....sa fie tot asa...
Cez.....felicitari pentru fetitza...sa fiti amandoua sanatoase si sa mai treci pe la noi......
Miro...cred ca a fost obositor pentru tine drumul....vad ca ai preocupari....sa te bucuri de zilele astea...
Fetelor pe unde sunteti?....iar sunt singurica........
Uite daca nu am cu cine vorbii...ma uit la prostii..acum la surprize e un caz cu o fetita de nici un an bolnava....nu ma mai uit la Tv..

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra nu esti singura. am aparut si eu pe aici.
am vazut ca era ceva la surprize surprize dar eu nu ma uit la aceasta emisiune, decat 2 minute maxim sa vad cat e de dezbracata andreea, iar sotul meu face alergie cand o vede

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna fetele. Azi ne-am apucat de zugravit, si toata ziua am muncit. Ma cam doare mijlocul, dar mai rezist un pic. Doar pana citesc ce ati mai scris.
Dia la multi ani, sanatate, si un bebe mancacios si cuminte.
Adina bine ai revenit. Te asteptam cu vesti.
Alexandra am vazut si eu o secventa la Tvr1, dar nu am rezistat sa vad pana la final. De cand am bebe in burtica sunt destul de sensibila si nu mai pot sa ma uit la accidente sau alte intamplari tragice. Asa ca acum vad meciul.
Dolores sa stai cuminte. Mai usor cu treburile casnice. Te pup.

Ma duc la nani ca maine am program de plimbare.
Noapte buna

Monica 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

monique...la fel e si sotul meu....face alergie numai cand o aude...nici eu nu am nici o sansa sa ma uit........numai cand nu e el acasa fentez....nu stiu de ce nu mai am rabdare sa ma uit la nici un film...nu am stare...trebuie sa fie unul foarteeeeeee bun ca sa ma capteze...

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

alexandra te inteleg. la ce filme tampite se dau la tv nici eu nu am rabdare sa ma uit.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lavinia, gasit documentatia !doar ca nu se poate citii :( incearca te rog sa atasezi aceste fisiere in emailul comun , asa vor ramane la dimensiunea care le-ai facut tu si s-ar putea sa fie mai bine .
pupici
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

nimic frumos la tv..desi e sambata...si acum sunmt fericita ca vremea este inca buna de iesit la plimbare..dar cand o veni vremea urata si ploioasa si friguroasa..atunci sa vezi plictiseala...bine ca nu mai este prea mult pana in noiembrie..ca de atunci nu ma intereseaza cum o sa fie vremea pentru ca o sa fiu preocupata cu bebe David...

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor stie careva dintre voi cum se afla ip_ul de la calc???ca nu are cine sa ma ajute in momentul asta

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Dolores,

sper sa reusesc sa te ajut, ca nici eu nu ma pricep cine stie ce.

Eu am conexiune internet prin RDS de exemplu. Ma duc pe iconita aia care imi arata ca sunt conectata la net, dau click dreapta pe status, acolo pe Details, si jos ultimele doua sunt "server IP address" si "client IP address".

bafta multa,

Lucia31+ si Serban-Alexandru

Mergi la inceput