Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Fetele, am venit de la Lamaze, si am pus in album documentatia pe care am primit-o,despre respiratie si fazele travaliului si ce trebuie sa faceti.ENJOY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

alex dar ai muncit zilele astea nu? ai facut efort? ai luat nos-pa pt dureri sau ai luat altceva? totusi stai in pat intinsa, trage un pui de somn si daca tot nu iti trece durerea suna medicul....te pup si tine-ma la curent..

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

lavinia, spune mai aexact unde ai pus exercitiile .....eu nu gasesc .
thx
D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Dolores sa sti ca daca nu vrem sa spunem ce-i bb si cum il va chema nu o facem ca sa ne dam interesanti, ci ca pt asa simitim.
Vrem sa se nasca, sa fie bine si apoi vom impanzi cele patru zari cu vestea cea mare.

Bafta azi la doctor!

Desiree, nici noi nu folosim balsam. Detergent obisnuit, Persil sau Ariel.
Cred ca pediatrul i-a interzis din cauza faptului ca balsamul nu este decat un plus de chimicale, care probabil pot creste riscul de reactie alergica.

Adina, bine ai revenit!!

Alexandra, multumim pt info. L-am vzut cred ca de vreo 2 ori, dar de abia astept inca o data!

Acum sunt la ai mei, si tocmai am strans hainutzele de la uscat. Si acum impaturesc body-uri, pantalonasi&bluzitze albe. Urmeaza tura de colorate.

Dimineata am fost la cumparaturi de mobilier (un bic mirou pt calculatorul lui tati, daca tot il stramutam din biblioteca) si l-am lasat pe Matei la un loc de joaca special singur pt o ora intreaga, e adevarat in acelasi complex.
Spre surprinderea mea i-a placut tare mult, mai vroia sa mai ramana..
si eu care credeam ca l-o apuca plansul... ce baiat mare am!
Sunte tare mandra de el.

29+

Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

DIA sa ai in continuare o sarcina usoara si sa ai parte de o nastere usoara.

26 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

DIA -sarcina usoara,bebe sanatos si mancacios

DONIA-si eu patesc la fel si ii zic sotului dami aia dar nu zic cum se cheama si el se uita la mine asa ciudat si se gandeste oare ce vreau uneori ma si balbaii credeam ca numai eu patesc asa dar vad ca mai sunteti

DOLORES-buna glumitza

DANITA- documentatia de la LAMAZE este la poze in albumul 7-IESENCE LAMAZE

pupici

bamboletta 31+ bebelina Antonia
"poze"

www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna ziua fete dragutze,
intru scurt sa va salut, noi suntem bine - drumul a fost greu pentru burtica, am stat in spate in masina pe doua perne - si tot m-am simtit hurducaita pe soselele patriei.

pentru dia - chiar daca am mai felicitat-o azi o data. Sa ne traiesti mami, sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si papacioasa.

Nu am reusit sa citesc - am vazut asa in mare ca a revenit Adina acasa - Bine ai revenit!
Ai mare grija de tine si stai cat mai mult la orizontala. bucura-te de clipele petrecute acasa ... noi suntem aici si te sustinem. Nu te stresa si totul va fi bine.

Am mai vazut asa pe fuga ca a revenit si CEZ - felicitari pentru fetitza - ma voi ocupa de listutza duminica seara - asta daca nu a facut-o deja altcineva. Ne bucuram ca ne citesti si ne dorim sa mai revi ... sa participi si tu la discutii cu noi.

In rest - va pupicesc pe toate, mi-e dor de voi, ma acapareaza Adnana toata ziua - am facut impreuna 5 lucrari pentru Atelierul Piticilor, o sa pun poze - acum au plecat (intreaga familie) la o zi onomastica ... asa ca profit si stau calare pe net.

you all si ne revedem duminica seara sau luni dimineata.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,mersi,da e muult mai bine acasa,chiar daca stau toata ziua in pat,sper sa treaca repede inca vreo cateva saptamani ,sa ajungem la termen.
DIA,la multi ani ,nastere usoara si bb sanatos si frumos

Adina 31+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

ruxandra...da..normal , e decizia voastra..am crezut doar ca pentru familia ta e o surpriza..dar daca asa simti..eu iti respect decizia...eram doar curioasa..te pup

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

am fost la control..col inchis si lung, am luat-o razna cu greutatea mi-a zis sa nu mai mananc cu paine si normal fara dulciuri. sa continui cu tratamentul si ne vedem pe 11 octombrie. pe 9 octombrie am programare la eco la dr. Herghelegiu..astea sunt noutatile

poze
poze dolores

Mergi la inceput