Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Dragele mele burtici frumoase!
m-am trezit si eu dupa o noapte furtunoasa,in sensul bun al expresiei,bb a miscat cam 2 ore destul de puternic incat a reusit sa ma trezeasca,am citit pana s-a mai potolit si am dormit la loc.Va multumesc mult de intampinare ,ma bucur mult ca sunt alaturi de voi aici pe forum.KTRINEL,DANITA,imi pare rau ca ai trecut si tu prin experienta cu spitalul,e tare neplacut,BULISOR,BAMBOLETA mersi de primire,CHRISS,DANDUSICA,M MONIQUE,yammmm ce pofta de ciorba de burta mi-a venit...,ALEXANDRA,iti tin pumnii cu locuinta,sper sa va rezolvati cu brio,RAMSAN,nu stau in fund deloc,mi-am pus laptopul pe un scaun langa pat,stau f confortabil,intinsa si nu e nevoie sa ma ajute nimeni,il am la dispozitie cand vreau si pot scrie singura fara efort...ce imi place...,LAVINIA,DONIA,AELITA,DOLORESsunteti cu toate niste scumpici!!!
IMi beau cafeluta aici alaturi de voi,am tensiunea cam mica,9 cu 5 asa ca o cafeluta miculuta merge.Pusici la toate!!!

Adina 31+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata,fetelor cu burtici!
Am intrat numai sa va salut, asa, pe fuga, ca ce ma asteapta mai tarziu,mama,mama...........
La toate cate aveam pana acum pe cap,acu' s-a mai pus una:trebuie sa ne gandim la cum sa decoram restaurantul,la meniu si la cadoul pe care trebuie sa il iau Iasminei,ca indata va face patru ani, si ea este foarte exaltata de idee.Of,of,mai,mai......S0o vedeti cum isi ajege posete si pantofi asortati cu hainutele ei,mai nou si-a mai luat un parfum, cateva creme de corp......Pur si simplu merge prin magazin si da directive:veau aia,aia,aia...
Georgia este zbenguici mare,ca mi-a si dat emotii mari de vreo cateva ori,mi-era ca o scap.
Abia astept sa vina vremea sa nasc, mi-e greu sa ma misc,mai ales noaptea, sanii imi curg,insa multumesc lui Dzeu ca nu am picioarele umflate ,si nici mainile.
Nu am pus mult pe mine, doar 7 kg,insa le simt de parca as avea 100 in plus.
Bun venit Adinei si sanatate maxima in continuare.
fetelor, va pup,ca trebuie sa o sterg la treburile mele.
Aveti grija de voi

30+,Iasmina Timeea si Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

si eu sunt la capitolul curatenie...azi ma duc la doctor la control..sa-mi tineti pumnii...nu am emotii..sa stitit ca am ajuns in faza in care nu mai am rabdare...vreau sa-l tin pe bebe mai repede in brate...cred ca si voi simtiti la fel..va pup

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

DIA sa fii sanatoasa,sa ai in continuare o sarcina usoara si fara probleme, sa fii iubita si sa ne pui poze...te pup

poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dolores, nu fii grabita ca il grabesti si pe bb , lasa sa stea acolo la burtik atat cat trebuie . Am vazut ca voi ati trecut deja la 29 :)

Donia, sper sa supravietuiesc;) cand am mers cu salvarea la maternitate, era noaptea, m-au internat de urgenta, eu eram ametita moarta aproape ca nu stiam pe ce lume sunt...am lesinat si abia ma trezisem .... dr de garda dormea si striga la mine ca am deranjat-o !! m-au internat si m-au lasat la usa cabinetului sa astept ....eu am inchis ochii si vine o asistenta razand la mine ... era o colega de liceu ... in gandul meu: "l-am prins pe Dumnezeu de picior macar e ea ".... aiurea !!!! Am fost absolut total dezamagita !!! Nu aveam mai nimica la mine, nici haine nu aveam, mi le-a adus mai tarziu ...... internarea mi-a facut-o in salonul cu avorturi ! ce am vazut si simtit acolo nu doresc nimanui !!!

Alta data am fost in camera cu o tiganca :) si atunci chiar am protestat ca eu nu stau si basta !

data urmatoare am invatat lectia: am dat de la inceput indiferent cine era ;) tratamentul a fost cu totul altul ;) . Asta se spune : am cumparat serviciul ! corect ! dar cine se arde cu supa ........ ;) Personalul de pe sectie deja ma cunostea ..... ca devenisem clienta permanenta aproape ......dar ......

Sper sa nu mai am parte si va doresc si voua sa nu aveti parte de tratamente d-astea .....dar..... pregatiti-va de orice ;)
Acum cred ca ma intelegeti .... why !!

Va doresc un weekend cu soare !!!

D 28+

BeBelusca

Mergi la inceput

nu sunt grabita..cica...dar mai bine ca mine nu le face nimebni si zau ca nu pot sta asa...sa vad praful de o palma sau aragazul murdar sau aletele..am trecut deja la 29 ca maine nu stiu cat voi intra pe net....nu se pune nu??cica sa nu fiu grabita..te pupacim si aveti grija de voi

quote:
Originally posted by danita

dolores, nu fii grabita ca il grabesti si pe bb , lasa sa stea acolo la burtik atat cat trebuie . Am vazut ca voi ati trecut deja la 29 :)
[red]

BeBelusca

poze
poze dolores

Mergi la inceput

glumitza
cand eram mai mic la fiecare nunta babele faceau enervantul lucru de a ma lua de obraji si de a spune "tu urmezi!". Au incetat d a mai face acest lucru cand la fiecare inmormantare am inceput sa le fac si eu la fel...TU URMEZI... )))))))

poze
poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna ziua burtici......azi sunt intoarsa pe dos....nici nu stiu cum sa descriu starea mea....parca ma simt slabita....burtica ma doare dar asa parca se impinge bebe....nu am chef de nimic....
La multi ani DIa............primeste de la mine....virtual........iti doresc sa ai parte de un bebe sanatos si tu sa fi bine.....sa ai o zi frumoasa.....
Adinutza.....draga de tine...nici nu stii ce mult ma bucur ca esti bine si ca esti acasa.....
Cristina....vad ca Yasmina are o personalitate...ce o sa te faci cand o sa fie mai mare........bafta la pregatiri...
Dolores...iti tin pumnii si sper sa vii cu vesti bune....
Si mare dreptate ai.....noi suntem cu sfaturile...sa nu faci aia...sa stam cuminti...dar si mie imi urca tensiunea cand vad praf pe mobila...sau aragazul murdar...si daca vad ca nimeni nu face ma apuc eu...si uite ca nimic din ce mi-am impus nu respect....
...si te asteptam cu vesti....
V-am pupat pe toate........

alexandra 31 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

iar liniste pe aici....unde-mi sunteti fetelor....sper ca nu faceti curatenie........

poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Fetelor sa nu uitati maine la National Geographic la ora 20:00 documentarul "In Pantec"........

poze

Mergi la inceput