Mamici de noiembrie - decembrie 2006(39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Multumesc de urari, fetelor!
ne-am chefuit aseara pana pe la 3 jum si azi m-am trezit f. vioaie pe la 11.... oare din cauza ca stiu ca de maine sunt in concediu? cred ca e unul din cele mai frumoase cadouri primite de ziua mea :)
asa ca de maine ne vedem mai des pe-aici

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Adinutza, welcome home ! sa stai cumintica pana e vremea lui bebe sa iasa afara... sa nu te ridici din pat, si mai ales, sa nu stai la birou....take care de tine si de bebe
dolores, te plangeai ca te-a certat doctorul ca ai luat in greutate.... eu am luat 12 kg pana acum la 1.77 m si mie mi-a zis ca e ok... tu cat ai luat, ca suntem cam tot prin aceeasi sapt de sarcina?
aelita, eu sindromul cuibului il am de cand ne-am hortarat sa facem bebe si s-a accentuat chiar din prima luna de sarcina... norocul meu, ca asa am apucat sa facem una-alta prin casa, ca nu eram in stare sa le fac acum pe toate... si asa imi sta pe creier ca nu e gata camera bebelinei, mai tb sa-mi vina dulapiorul si masuta de infasar

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

alexandra, sa nu bei bauturi energizante gen red bull, ca contin nu stiu ce tampenie care are la baza hormoni, bla-bla... nu stiu exact, stiu doar ca nu e bine pt bebe :)) (retin si eu concluzia, ca nu mai am loc pt. alte informatii :)) ... eu cand am dureri de cap beau un pahar de pepsi si ma ajuta... incearca si tu...
atudor, dolores, eu nu cred in superstitii din astea.... mi-a zis cineva care are magazinul premaman in tm (si e din buc) ca numai in oltenia, moldova, si in zona bucurestiului oamenii cred in superstitia asta ca sa nu-i cumperi hainute lui bebe.... si ca tare s-a mirat ca in tm toate mamicile cu burtica isi cumpara totul de la A la Z inainte de nastere... si ca in buc nu prea a vazut asta :)) ...eu pe-aici, in banat, ardeal, chiar nu am auzit pe nimeni sa zica asa ceva .... ca doar ce o sa faci: sa umbli cand iesi din spital sa-i cumperi una-alta lui bb sau sa te bazezi pe ce-ti cumpara rudele (care intre noi fie vorba de cele mai multe ori habar nu au ce ai nevoie sau nu au axceleasi gusturi ca tine)?

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dia , asta incercam sa-i zic si eu lui atudor..sa nu mai fie superstitioasa..ca eu am cumparat totul pentru bebe.
referitor la kg am la bord 15, dar....eu cam din iarna incepusem sa pun pe mine..asa ca se aduna si alea...ce sa mai zic...asta este...nu sunt complexata, a nu se intelege gresit..doar ca ma incurca la respiratie..pupici

dolores 29+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

oamenii se urasc pentru ca se tem unii de altii;se tem pentru ca nu se cunosc;nu se cunosc pentru ca nu comunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

DIA,cu intarziere iti urez si eu,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cadoul din burtik.
ADINA,ma bucur ca ai iesit din spital.Totul e sa stai cuminte la pat si sa nu faci niciun efort.
Ati vorbit despre greutate,raportez si eu:83kg(am plecat de la 75)la 1,56m.
Va

DENY32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dia,stiu ca e tarziu, insa iti urez si eu "La Multi Ani!",sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri alaturi de cei dragi tie de un bebe sanatos,care sa-si asculte parintii si sa-i faca mandri in fiecare clipa.

30+,Iasmina Timeea si Georgia

cristina

Mergi la inceput

deny75, cristina, multumesc de urari
dolores, nu-ti fa probl, dam noi jos kg repede, alergand prin casa cu bebeii in brate :)) ... si daca o sa alaptam, o sa mearga si mai repede jos
pun imediat niste poze facute ieri, ca sa vedeti ce burtik mare am avut de ziua mea

Dia 28+ cu Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Raluca,,ultima oara cand le mai spala ca e greu?? Anunta-l ca vor mai fi ocazii,sa se obisnuiasca!
sa-l mai pui la geamuri ca vad ca iti pregateste surprize ! speram si noi ca dragute!
sa ne povesteeeeeeesti neaparat!
Adinutza,cum esti azi ?
alexandra,ce fel de energizant? daca e ce stiu eu,cred ca e mai rau decat cafeaua.
pt cap,stiu ca toti medicii recomanda paracetamol,pt orice durere.altceva,nu am auzit.desi,eu nu am luat nici un paracetamol pana acum..nu stiu cat de sigur e.
atudor,e normal sa fii si deprimata daca nu esti odihnita ! odihneste-.te bine,ai nevoie.
dolores,hahaa m-a distrat tare gluma cu "CU TU URMEZI" ,desi nu reuseam sa mi te imaginez pe tine tragandu-le de obraji
cu curatenia..of parca nu tine deloc.ieri,inainte sa plecam pe-afara,am bagata spiratorul,spalat pe jos..tot (bucataria doar pe deasupra deocamadata ca imi ia si mie trei zile cand m-oi baga in ea) si azi cand m-am trezit,aveam sosetele negre ,asa ca m-am apucat iar de spalat temeinic tot solul,in timp e al meu dormea,si am facut in liniste sa numa auda,ca imi sare in cap .si asa nu-l mai las sa umble descult prin casa ca imi lasa urme de talpi
Bine ca ai terminat bucataria...trebuie sa o fac si eu ,sa intru in dulapuri,ca ultima data cand am facut asa sa scot totul a fost acum 5 luni,cand m-au ajutat sora-mea si mama ..si e la loc .Am incercat eu sa intretin,dar cum al meu pune degetele peste tot...e plin de amprente.Cred ca o sa iau si eu cate un dulap,cate un dulap..usor..nu mai tine ca pe vremuri,toata intr.o zi sa cad lata.
marinelaf
,bine ai revenit! sanatate multa Andreei!
Dia
,eu tot mai am niste lucruri care trebuie aruncate din camera lui bebe ,si tot astept s-o faca azi,ca sunt grele pt mine,si sa spal din nou camera aia,ca vreau sa intru in sifonier,haha nu eu cu totul,dar sa scot si e acolo tot ,sa-l spal si sa incep sa bag lucrusoarele pt bebe,spalate,aranjate..

25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

De ieri am inceput sa am ameteli. Eram cu sotul prin oras si brusc m-a luat cu lesin. Am stat pe o bordura pana mi-am revenit. Daca ridic o farfurie sau deschid o usa, obosesc ingrozitor si iar ametesc. Sa fiu oare anemica? Trebuie sa refac analizele, dar ma gandeam sa ma duc pe la 35 de saptamani. Daca continua starea asta le fac mai devreme. De maine o sa iau si fier pentru orice eventualitate, banuiesc ca rau nu are cum sa-mi faca.
Bebelina mea e bine, are 2,100kg si ma loveste cu toata puterea ei, uneori doare destul de tare. Eu credeam ca o sa se rareasca loviturile din lipsa de spatiu, dar de unde. Parca s-au indesit. Va pupam pe toate!

mayaione 33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Buna seara, fetelor!

Am venit adineauri, am vazut ieri la tv un reportaj despre Festivalul cascavelei , pe Valea Doftanei, si cum vroiam sa plecam pe undeva si nu stiam unde, am gasit solutia.Acolo am gasit aglomeratie....mi s-a luat de festivaluriAm plecat de-acolo si am oprit intr-o padure, am facut gratar si ...acasa. Acum ma duc sa pregatesc fetele de scoala, de gradinita...

Dia, cu intarziere iti spun si eu La multi ani, tot ce-ti doresti sa se implineasca, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos.

M-am cantarit de dimineata, n-am pus niciun kg saptamana asta, cu toate ca am dat iama-n Twixuri. Deci tot 15 in plus deocamdata. Nu ma bucur prea tare ptr ca am mai patit o data, n-am pus 2-3 sapt nimic, iar dupa aceea aveam 2 kg in plus asa, deodata.

Nu v-am spus ce-am patit vineri la servici: am luat furosemidul, m-am gandit ca unul vineri, unul azi si unul marti si gata, dar vineri am lucrat dupa amiaza si l-am luat cand am plecat de-acasa, iar timp de vreo 2 ore am stat mai mult pe la toaleta, cam la 10-max 15 minute trebuia sa fug ca simteam ca fac pe mine. N-am patit asa niciodata, acum imi este invatatura de minte, azi l-am luat pe drum cand veneam spre casa, si deja a inceput..... Oricum, parca nu mai mi s-au umflat picioarele asa rau, ci foarte putin.

Fug ca a intrat Ana in baie si la spalatul pe cap pe mine ma prefera, ca nu-i dau apa-n ochi.

Roxana30+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput