Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare tuturor!

Sa ne traiasca IOANA si sa se refaca repede ! Multi ani fericiti ii doresc alaturi de baietii ei.

La multi ani Sofia, Mihai Stefan si Alain jr!

Eu sunt cam in viteza, am cetit din urma dar ma grabesc ca ma ajung toate trebile lasate ne=facute de vineri cand a trebuit sa plec mai devreme.

Azi Matei s-a pus pe scartait inca de acasa....a plans chiar si cand a coborat din masina, of of. Sper sa se fi linistit repede.
In we asta a cam vomitat insa cred ca din cauza lacomiei cu care mananca, blegu pamantului. Ca altfel nu are nici un semn de boala....Om vedea...

Va pup.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Pufyyyy superrrrrr felicitari !!!! Refacere rapida.

LA MULTI ANI!!!!!
Sofia,
Mihai Stefan si
Alain jr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Buna
la mullti urez si eu Sofia, Mihai Stefan si Alain jr!! sa fiti sa natosi si cuminti!

Ioanaaaa sa fiti sanatosi toti 4, refacere usoara si bebe Nicolas sanatos si cumintel
i-ati ales un nume superb!
Sa veniti repede acasa!

Herra, detralex stiu ca ia soacra-mea pt tensiune, e chiar bun si pt hemoroizi? Cat sa iau?
Am iesit ca sa zic asa din criza, dar tot ma am dureri.
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

FELICITARI PUFYYYYYYYYYYYYYY
SI PUP DULCE PT BEBE NICOLAS MIHAI SI FRATIORUL ALESIO!
Wow, ce frumos, sa fiti sanatosi, sa te refaci rapidulet si bebe Nicolas sa pape tot si sa creasca mare ca fratiorul cel balai . Hihi, mai stii cand intrerbam daca "duminica n-ar fi ok", ca asa am nascut si eu maimutica, mis e pusese pata ca e zi libera si vine lumea la mine Superb numele Nicolas, e tiz cu idolul meu in materie de actori

LA MULTI ANI ALAIN JR , SA CRESTI SANATOS SI VOINIC!!!!

Si Mateiut, lasa poftele si fii domnule mai cumpatat, te pupic si sa nu mai auzim de greturi et co.
Geo wowww la vama Veche? te cred ca a fost distractie,boze n-ai cu marea toamna in Vama?
Noi in fuga, ne pregatim pt maine prima zi de cresa. Hai ca va pupam si meem afara pana nu ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Mada, uite aici:

http://www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=1297

eu stiu ca soacra mea lua pt varice - deci tot niste probleme de insuficienta venoasa; si mie mi l-a recomandat un dr. ginecolog si unul chirurg chiar dupa ce nascusem si aveam probleme (hemoroizi).

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

PUFY, felicitari. Ovi, cand ai timp sa ne scrii cum a fost si ce iti fac baietii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA, SOFIA SI MIHAI STEFAN!

(iarta-ma Susulina ca nu m-am trezit Vineri dar m-a poditit o mare raceala si am sters-o de la sv=net).

Felicitari Pufy! Multa sanatate la toti 4!

Cristiana, Andrei (29Sep04) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Bine ai venit NICOLAS MIHAI si sa iti traiasca mamica si fratiorul! Refacere usoara Pufy!

Intru eu mai rar pe aici, dar nu puteam rata un asemenea eveniment.

LA MULTI ANI! Sofia, Mihai Stefan, Alain Jr si tuturor celor nascuti in aceasta perioada! Sa cresteti mari si voinici.

Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze

Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Bravo Pufy! Sa-ti traiasca si al 2-lea printisor, sa fie sanatos si voinic! Sanatate multa la toti 4!

Tin sa o felicit si pe Mihaela(Roandre) a carei tititza o sa fie un baietel, Robert. Felicitari si sarcina, apoi nastere usoara!

La Multi Ani! Alain Jr. sanatate si bucurie!

Va si va doresc o zi buna! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Wauuuu,ce fain MIHAELA ca o sa fie baietel...deci o fetita si un baietel are mami si tati,ce frumos!!!!...sarcina usoara!..cat mai ai pana nasti?..si ce nume frumos...pe toti!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput