Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 8
roandre spune:
Felicitari pufymic si refacere rapida!
Se pare ca s-a grabit flacaul tau si n-a mai asteptat pana astazi la control.
Si acum si eu...ca sa nu mint poporul cu calculatorul recunosc ca astazi la eco morfologica mi s-a spus ca tititza mea va fi un ROBERT de fapt!
Tati e mai sus de al 9-lea cer de bucurie dar eu tre sa recunosc ca desi ma bucur ca e baietel totusi parca imi pare rau ca nu va mai fi tititza Denisa.
Pupici!
georgiana.david spune:
Andora din pacate nu am facut poze decat la un bar super tare unde rafturile sunt atat de strambe incat sticlele sunt legate cu sfoara
http://family.webshots.com/photo/553637478/2127873030085748218FVnwIw
andora spune:
LA MULTI ANI FRANCESCA-ELENA!!!
Neata fetelor, va pup si eu asa ca omul somnoros. Am vrut sa va ce mai faceti inainte de a duce copchilu' la cresa .. si cred ca iconul asta ar fi mai nemerit . Azi o duc pe la 8.30-9 si o iau la pranz, sa vedem ce=o fi o fi, tineti-mi pumnii.
Vroiam in mod special sa felicit un baietel din burtica Robert sa fii sanatos si sa iesi frumos din burticuta Mihaelei, si sa ai grija de surioara mai mare cu ochi ca cerul
Pufy oare ce-o face? Cred ca iese din spital... Eu vreau poze cu printul cel mititel si scump.. sper sa fie mancacios si somnoros pt ca mami lui sa se refaca repejor....
Geooo mai ce bar am vazut eu, nu e barul pratilor? Ca nu-mi dau seama, dar rafturile alea sunt super
Ania pup draga de Inush vorbaret , lasa ca vin si verbele, si noi prea dam atentie detaliilor, eu ma chinuis-o fac sa zica prepozitiile dar numa' pe unele le nimereste. Ce-o sa rada cand o citi chestile astea cand o creste mare...
Mina cum mai e Mateiut?
gata cafeluta cu laptic, ma duc sa initiez actiunea "trezire-plecare-rupt spatele mami pana la cresa". Pup!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
elyanne spune:
Hop si eu pe aici ... nu asa de harnicuta ca voi
Am citit in fiecare zi, dar n-am fost in stare sa mai si scriu
Am intrat in primul rand sa le zic piticilor care s-au serbat pana acu': La multi ani!
Apoi... felicitari Pufymic! Sa fie sanatos, iar tie, refacere rapida... sa vi repede acasa si sa ne povestesti
Mihaela felicitari pt. nazdravan.
Acu' pt. mamicile si piticii care se lupta cu acomodarea la gradi/cresa... ce sa va zic... succes... rabdare... sa treaca repede-repede si cat mai usor peste perioada asta...
Mandra mea este bine... vorbareata pe limba ei, inca... Dar de la o zi la alta repeta cuvinte noi. Unele chiar le tine minte ... Mai nou o striga pe ma'sa mare... mamaia... atat de clar... si cu toate literele ... Ma apuca invidia... pai pe tac'su la strigat de muuult (printre primele cuvinte)... pisica la fel... ori miau-miau, ori pisica (s-ul se aude mai incet)... apoi pisicile lu' mama mea... la fel, le striga pe nume... mai am o prietena in bloc Nona... este Nonou... plus un baietel din bloc Babi (adica Gabi) ... Da' pe mine cand? A avut catvea zile cand striga cate juma' de ora "mami"... apoi urma "da"... si tot asa... Deci nu cred ca imi era adresat mie...
Eu sunt bine... bb-ii sunt tot 2 (nu ca m-as fi gandit ca ar putea fii mai multi... dar mama si socara o tineau pe a lor, ca ele nu cred ca's doi ... ca era prea devreme sa se vada etc.). Am fost vineri la eco... si sunt 2 ... sunt bine ... Am si poza (dar a ramas la lab. de analize pt. bitest, si o recuperez sapt. viitoare).
si sper (nu promit) sa va scriu mai des.
S-a mai nascut o stea
mina spune:
Buna Dimineata!
Raport de gradi: dimineata acasa a cerut lapte (pe care-l asociaza cu somnu), i-am zis ca nu avem si va cumpara tati deseara. IN masina a fost asa si asa, nici ferice nici plangand. Cand am coborat din masina a inceput sa zica plangacios "tei cuca hai" adica Hai sa mearga tei la cuca lui la tzara.....
A dat in plans inca de pe alee, cum vazut-o pe educatoare s-a aruncat in brate la ea si mi-a facut pa tot plangand.
Dupa aia am rugat-o pe educatoare sa vina la fereastra cu el sa ii fac pa. Mi-a facut pa de doo ori (tot plangand) dupa aia a tras el jaluzeaua peste fereastra si gata. Acu sper ca astea sunt semne de resemnare (chiar daca pe fond de plans) si incepe sa inteleaga...sper....
Va pup si ma consolez cu munca.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
bozo spune:
Pufyyyy, felicitari, sa fie sanatos si mancacios!!! Pupam amandoua comorile tale . Pana la urma cand ai nascut? duminca sau luni?
Roandre, Eliana, pupam si burticutzele voastre, sarcini usoare in continuare.
Mina, e bineeee, e pe drumul cel bun. De acu nu mai dureaza mai mult de 2-3 saptamani pana da fuga la joaca imediat cum ajunge acolo. Tudor se uita dimineatza la desene, dupa care stinge singur tvul cand ii spun ca mergem la gradi, isi ia crocodilul si fuga. Ajunsi acolo, cu mare placere m-ar tine si pe mine, dar daca vede ca nu e rost, da fuga la joaca. Azi ne-am pupat putin si prin geam, dupa care i-am facut semn sa o stearga la joaca si s-a conformat.
Andora, asteptam raport de cresa. Lorena, la voi cum mai e?
Naty, ce e cu nunta? Ca mi-am adus aminte din urma? Nunta ta? Eu sunt cazuta din luna....
Pupici tuturor.
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
anielas spune:
Neatza!
ioi Laura-super ca s-a adaptat asa bine Tudor la gradi
mina-sper ca se va obisnui si Teiu cu mersul la gradi
Andora-cum a fost azi..nu ne mai dai nici o veste?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
frosa spune:
Am inceput si noi gradinita.
Nu va pot spune cum reusesc sa ma extrag dimineata cu copii dupa mine. In afara de asta Razvanel a uitat ca mergea la gradinita si inainte si .... nu mai vrea, am luat-o de la capat cu plansul. Robert a plans si el dimineata nu ca merge la gradinita ci ca NU merge pt ca este ragusit si ii curg mucii. Deci toata lumea plange si este suparata dimineata.
Cam asta de la noi, incerc sa descarc pozele de la ziua lui Razvanel.
andora spune:
Frosa uite de-aia va admir eu pe cele cu mai mult de 1 copilas
Raportel de prima zi: ca de obicei totul bine si frumos. Cand am dus-o catva copilasi plangeau dar unul plangea rauuuuuu si era in sapt 2. Pana lamurma l-a calmat Goog aratandu-i ca au papuci la fel. Noroc. Mp-a luat de mana cica "haide manica nuntu" inauntru si cand a vazut copii si scaunele cum ii plac ei protocalii s-ar fi dus, a luat-o-n brate doamna si asta a fost. Acum a scos=o dna din clasa si cnd m-a vazut cica 'a venit manicaaaa..." asa constatativ, mi-a aratat unde s-a spalat ea pe maini, era bucuroasa nevoie mare, cica a mancat amandoua felurile, pampersul era plinut, biberonul cu ceai baut, air pana acasa tinut-o intr-o topaitura continua. Apoi a picat lata. Sa vedem ziua 2, de fapt de la 4-5 incolo sunt curioasa. ufffff.
Mai fetelor Ramona cand trebuie sa nasca? Pare-mi-se se apropie terrmenul...
Mina pai e super cum a facu vizi azi, e clar ca a inteles necesitatea procesului si atunci o sa treaca si lacrimile cu timpul. Rapiditate va doresc
Eliana lasa dom;le copilul sa o strige pe bunica, o sa te plictisesti cat o sa fii strigata de 3 gurite deodata hihihi. Asteptam poze cu inimioarele frumoase si zglobii
Fetelor multumesc tuturor ca ati intrebat de noi, chiar ma ajuta suportul vostru, dimineata am dat si apa la crocodili eu care eram cea mai beton mama dpv al smiorcaielilor. Asta e, mi-a trecut sentimentul ala de abandon. pana maine.
Va pupic si va doresc sanatate tuturor si acopmodari rapide la gradinite
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor. Nu mi-a mers netul zilele astea... mama lor...
LA MULTI ANI celor care s-au sarbatorit zilele acestea, Francesca si Alain!
Ioanaaaa, vaaai, super! Sa va traiasca Nicolas si te asteptam cu vesti, poze, stii tu! Refacere usoara si pupici la toti...4 deja!
Mihaela, tu pe cand nasti?! Nu ne-ai mai scris deloc ce mai face Alexia... Eu zic ca e mai bine ca e baietel, ca tati are deja fetita
Mina, la fel se intampla si la noi dimineata. E de GROAZA! Nu mai vrea deloc la copii. Dar se urca suspinand in carucior, isi ia motanul sub brat si bodogane tot drumul... "Nu popii Tzutzu..." Acolo cand ajungem intram cu "fanfara"... mamiii, Mitzaaa... nuuuu... hopa sus (sa-l iau in brate ), sa nu-l atinga nimeni altcineva. Ma pune sa-i promit tot felul. Azi m-a batut la cap "bazazan Tlotlo" (ca sa mergem la magazis sa-i iau desenul animat cu Trotro, un magarus zapacit)... sper sa fi uitat
La pranz cand am sunat era totul bine. S-a oprit din plans la nici 2 min dupa ce am plecat, a mancat, s-a jucat si la ora 1 era deja la nani... Halal suferinta...
Laura, super ca Tudor s-a obisnuit. La noi a trecut doar o saptamana... Lungeste Doamne zilele omului!
Va pup pe toate!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2