Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI SOFIA SI STEFAN!!!!!

Noi iar pe fuga, va pupam scurt, Lorena la cat mai multe tato-uri si sanatate mare amnandurora, pupam pe Cali si scupicii mici sdi..Mirela m-ai omorat cu "tati male"
Gata merem sa papam pa-pa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI!!!
SOFIA
MIHAI STEFAN

Lorena-multa sanatate..sa va treaca repejor

Aissa-voi cum mai sunteti...sper ca v-a trecut definitiv.. ingerashul mic

Ioana- nastere si mai ales refacere usoara...deja mi-a dat emotii mesajul tau de la burticutze...sa-l rogi pe Ovi sa ne anuntze si pe noi

Eu sunt cea mai fericita (chiar dc rupta de oboseala-am fost la cununia civila a cumnatzelului meu si nu am dormit decat 3 ore)..Iny a venit acasa...parca a crescut asa mult...e tare sigura pe ea, vorbeste tot timpul...ii lipsesc verbele din vocabular...dar leaga tot mai multe cuvintzele. Acum isi testeaza noul patut...o sa fie mai greu sa ne acomodam..mai ales ca ea in ultimul timp nu a mai dormit singurica...
Va pupic..ma duc sa ma mai uit la ea..ca prea doarme ca un ingerash

Pupici

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sofia si Stefan Mihai, La multi ani!Sa cresteti mari si sa aveti parte de o copilarie minunata!
Pufy, iti sunt cu sufletul alaturi si abia astept sa citesc vestea.Recuperare cat mai usoara iti doresc!Sper ca are timp Ovi sa ne tina la curent.
Fetelor toate, merci de complimente!
Lorena, sanatate si tie si puiutului!
Noi suntem bine, iar Alma e o smechera si jumatate.Mai nou imi trage cu ochiul si ma cheama cu degetelul, iar in tp asta mai da si din fundulet ca si cand ar dansa, uneori zice si "kom,kom".Asta e un fel de limbaj codat al ei inventat pt a ma coopta in prostioarele ei.Culmea e ca de fiecare data stiu sau simt ce are de gand sa faca.Mi se pare din ce in ce mai tare ca e copia mea fidela de cand eram piticot poznas.Poate de aceea si anticipez deja ce urmeaza sa faca.Si à propos de dansat, asta am facut noi doua vineri seara pt ca la un moment dat nu mai stiam ce sa inventez pt ea, iar tati al nostru oricum "se juca" cu MP3-urile pe calculator.Ne-a durut burtile de atata ras cand am vazut-o pe Alma dansand "rap adaptat".Ea dorea sa sara-n sus, dar nu-i iesea si sarea pe lateral.Ei bine, saritul asta combinat cu unduiri din fundulet, mainile prin aer...va inchipuiti poate cam ce facea.
Fug sa mai calc o tura de haine.Poate revin mai tarziu.Oricum spionez ce face Ioana

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

a nascut IOANA ,felicitari draga mamica!...asteptam sa te refaci cat mai repede si sa vii cu povesti despre puiut,si poze!!!!! ...frumos nume NICOLAS

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LORENA multi si sanatate voua!...da ce facui,luara-ti de la noi raceala?!...sa auzim de bine maine!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioana, felicitari, mamico!Sa-ti traiasca minunea mica, sa se faca mare, sa fie mereu sanatos si sa-ti insenineze zilele la fel de mult ca Alesio!Tie iti urez recuperare cat mai rapida!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Pufyyyyy! Sa iti traiasca ambele minuni si te asteptam cat mai repede cu detalii si poze!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

FELICITARI IOANA!!!!!
Sa-ti traiasca sufletzelul ... ca creasca mare si cuminte

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

wow, FELICITARI IOANA!!!

sa ne spui cum a fost!

refacere rapida!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Eu am reusit sa intru abia azi pentru ca de vineri dimineata am fost plecata, la Vama Veche intr-un training cu serviciul. A fost super distractie.

Surpriza mare cand am citit mesajele, Ioana a nascut! Felicitari si recuperare rapida!

La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de peste WE!

Mergi la inceput