Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)
Raspunsuri - Pagina 5
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRA! si
nu mai pot de ras...sunteti mortale!!!!AISSA,MADA...da,si noi putza ii zicem si fund...
Noi facem baie impreuna cu el,mai mult tati,dar am facut si eu...si nu ne ferim absolut deloc...eu sunt de principiul ca daca vede de mic si se obisnuieste nu devine curios mai tarziu...la tati mai vrea el uneori sa puna mana,zice"mami tati male"......adica e mai mare ca a lui...dar asta era mai la inceput acum deja stie ca mami are putza altfel decat tati si el...cand ma vede desbracata imi zice unde am "titi" si "putza"...a,si noi mergem inpreuna la wc tot pt al face sa faca si el acolo,ca mami si tati...insa el repeta ca mami si tati fac acolo dar el face mai mult in pampers..
IOANA bafta, si tinem pumnii sa fie totul bine!!!...te asteptam cu drag dupa nastere!
LORENA la voi fara probleme...bafta cu gradii,va tot citesc si ma gandesc cu groaza cum va fi si la noi....noroc ca mai avem un an de stat acasa....si eu cred ca as plange
MINA si voua acomodare cat mai rapida
la toata lumea si sanatate la puiutii bolnaviori!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
pufymic spune:
Sofia!!!!
Pupici!
Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
cali spune:
Buna ziua la toata lumea, intram si noi sa va salutam, daca va mai amintiti de noi, si sa uram La Multi Ani tuturor copilasilor care au implinit si care vor implini doi anisori!! Sanatate multa si noroc in viata!
si ceva vesti despre noi, Menny creste si el, tot nazdravan si bineinteles neastamparat, stie sa zica ca face pisu si kk, numai noaptea mai folosim chiloteii absorbanti! stie multe cuvinte, dar nu vorbeste inca ca lumea! Fetita are aproape 6 luni jumate si ma chinui s-o fac sa suga din biberon, ca nu prea se mai satura cu lapticul meu. Am avut cateva tentative si de diversificare, dar tot asa, nu vrea sa pape cu lingurita, scoate tot afara, cred ca nu stie sa inghita. In rest eu cu doi copialsi nu am timp de nimik, mai ales ca sunt singurica, sotul meu fiind plecat de doua luni!
Ioana, iti tin pumnii sa fie bine, nastere usoara si bebe sanatos!
Numai bine!
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Sofia!
Noi nu mai avem vesti... ieri a fost ok pana la urma la gradi! N-a mai plans, a mancat, a dormit. Seara este insa foarte-foarte agitat si la 8 jumate e deja la nani! De dimineata aceleasi miorlaieli si nervi. Cred ca se astepta sa il duc iar la copii... Acum cand l-am pus la somnul de dupa-masa voia la copii!
M-ati amuzat cu putzulicile si pasaricile! Si noi tot putzulica si funduleata le spunem partilor respective. Stie ca trebuie sa se spele acolo, ma ajuta chiar. Dupa baie isi da cu crema... ma mai fac ca uit si ma atentioneaza mereu: maia, putza! (Maria= maia ne-a dat crema si stie el ca cu crema aia ii dau de obicei).
Andreea, am uitat sa-ti raspund cu prajiturile lu' fiu-meu de la gradi. Da mai, destul de comestibile! Au facut un fel de cookies cu bucatele de ciocolata. Sfrijite asa, dar au fost bune. Si fiu-meu inca mai e mandru ca a facut "tato" la "popii".
Ioana, bafta luni! Vezi sa ne anunti si pe noi! Tinem pumnii sa fie cum vrei. Asteptam si numele!
Mirelusu', multam de si voua inzecit! Mai profita cat poti de perioada asta!
We placut la toate si
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI SOFIA! si ...numai bine si sanatate multa!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Poze cu noi avem la casuta de sus
Andreea_si_Doru spune:
Aissa, Pufy, CRISMIR cumde aveti inimioara sub nume? are legatura cu punctele? Sunt doar curioasa, ca e foarte frumoasa :)
si sanatate!
aissa spune:
La multi ani Mihai Stefan!
Andreea - inimioara are legatura cu cazul lui Barbye de la generale, e o membra a DC care a suferit un accident in urma caruia a ramas paralizata. Se strang bani pentru ea si toti cei ce au donat, indiferent cat de mica a fost suma, au primit inimioara.
Cristina si ghighiloi
lorena_andreianu spune:
LA MULTI ANI, Mihai Stefan!
Zfcristina, ne-ai parasit de tot... te-am ma vazut pe la alte subiecte... nu ne mai spui nimic ce mai face Mihaita al vostru? Macar de ziua celui mic sa te tragem de urechi
Cali, acum vad ca ai scris inaintea mea... Ma bucur ca mai dai si tu vesti! Asteptam poze cu minunea de 6 luni! Cum o cheama?! Am vazut ca nici semnatura nu ti-ai schimbat-o! Ia te rog!
Ioana, cum mai esti?
Cristina (aissa), cum mai e Ale cu patul? Ii place? Ca ma gandesc si eu serios pt fiu-meu...
Altfel, eu am reinceput sa tusesc (a scazut temperatura afara cu vreo 10 grade in ultimele zile) si vad ca si fiu-meu tuseste un pic. Nasul ii curgea de ieri... Ori e de la vreme, ori de la muciosii lui de la gradi, ca erau vreo cativa... A, si nici nu a prea mancat aseara... sa nu fie de la gat... of...
Va pup!
Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2