Sarbatoriti de aug-sept-oct 2004 (120)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Bre la noi situatiunea e clara: in baie se presteaza cu usa inchisa, numa ocazional a mai avut placerea sa il vada pe tati la dush. Nu suntem persoane excesiv de rusinoase insa asta e o treaba deosebita cu toaleta si facutul dushului in singuratate. Ca atare Teiu nu are nici macar dorinta de a da buzna in baie. Regula e regula.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ha, a propos de asta (pe mine m-a mai vazut fataindu-ma prin casa in lenjerie mica de tot dar pe tac-su pauza), tocmai ii spuneam cuiva ca eu nu fac dus ziua cand e ea prin preajma, doar seara si dimineata cand ma scol devreme, nu zic ca nu am facut si baie cu ea de cateva ori, dar nu nud total. Ei si ma privea persoana ca si cand sunt o jegoasa, n-am mai intrat in amanunte ca nu avea copii si in plus fiecare cu conceptiile lui... plus ca un spalat rapid cu usa inchisa alunga si el nitel muzeria) Acum m-am descarcat si eu, nu ziceam de rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA IOANA!!!!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Alexandra Ioana! sanatate si bucurie!

Am ras singura de povestioarele voastre... asa ca va zic si eu una de-a Nataliei... :)
L-a vazut pe taica-su la dus o data, si i-a zis foarte surprinsa: "Tati da(-mi) conu`!" Saracu` Doru nu stia cum sa ma dea mai repede afara din baie. Dupa aia a uitat si nici nu s-a mai intamplat nimic asemanator :)

Va si va doresc sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai si noi inchidem usile la baie...dar nu le incuiem (ca nu am cu ce) si pentru mandra nu e o opreliste o simpla clanta.

Am uitat sa va zic ce am eu in zona respectiva conform logicii fetei mele: desi incerc sa am o revista, un prosop ceva in poala tot a zarit ea ceva si a intins mana si cica "buba". Na beleaua!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

M-ati innebunit de tot cu putzele , cucii, pasaricile si cum le-o mai zice!Sunteti mortale fetelor!

Alesio stie ca are fund(si "fundu' tace kk"-adica fundul face kk) si putza(acum Ovi incearca sa-l invete ca e cloantzadar e cam tarziu ca fiu-meu stie de putza(si zice: "putza tace pisssu" asa cu un s prelung ca de sarpe-ca deh, numa ce s-a invata sa zica s de la salopeta).

Andreea , sunt bine, contractii tot am , tot neregulate, dureri am cand mai mari cand mai mici....dopul e la locul lui, membranele intacte(inca)....asteptam in continuare.....
Oricum luni dimineata aflu si eu ce va fi(dc nu se intampla nimic pana atunci) ca am fix 40 de sapt si a zis dr sa-l sun....

Alexandra

Va pup pe toate si va tin la curent....dc mai pot!

Pupici

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

haha, noi chiar facem baie cu el in "sala de baie" - ca sa nu ma repet; asa m-am invatat, decat sa-l las singur in camera...sau sa-mi dea usa de perete sa ma vada toti musafirii sau doar bona...ca la noi wc-ul e pozitionat optim, supraveghezi de pe el toata casa!

dar nu manifesta nici un interes deosebit decat pentru apa; de-aia a si bagat o data (el si cu Stefan!) mana la taica-sau cand facea pipi, tot ca sa "prinda niste apa".

Pufy, si eu ma gandesc la tine, bafta multa!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

a, si tot uit sa te intreb, Ioana:

tu faci cezariana, dar astepti sa se declanseze nasterea? nu e programata?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

herra, si eu am nascut prin cezariana si medicul ma lasat pana sa declansat de la sine, ba am avut si ceva dilatatie, cica asa e mai bine, poate si de aceea m-am refacut foarte repede dupa.
Ioana sunt si eu cu gandul la tine!Abia astept pozele cu puiul !Apropo, cum il cheama?

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina !Da, cezariana va fi...cu toate ca eu taaaaare imi doresc sa nasc natural...dar nu se baga nici un medic din Arad la o nastere vaginala dupa 2 ani de la cezariana...!
Si mi-a zis sa-l sun luni(dr) si atunci imi va zice ce urmeaza.....deocamdata nu e programat nimic...astept....
Luni am fix 40 de sapt. Poate totusi nu mai asteapta si ma cheama sa ma opereze....habar n-am!

Ana! Numele e secret inca....fiindca , credeti sau nu , inca nici noi nu stim cum il va chema(dupa ce pana acum era hotarat 100%, de 3 zile ne-am razgandit).

Pupici!

Ioana(39+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput