Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)
Raspunsuri - Pagina 7
felicia_ spune:
Anca, nu stiu exact cand o muta, zicea ca asteapta sa se elibereze vreun loc... poate e doar la stadiul de intentie si nu am inteles eu bine, nu as vrea sa induc lumea in eroare...
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
soni spune:
Dupa 15 ani fisioterapie AICI, TARE AS VFREA SA VIN SA VAD CUM SE FACE REEDUCAREA ACOLO!!! Doamane , da aflu eu!! Poate va treziti cu mine acasa!!!
doinabita spune:
La etajul 10 noi am stat 3 luni.E un adevarat iad...imparatia spagii...nu sunt duri cu pacientii ca sa ii scoata din starea in care sunt, sunt indiferenti, vin doar la serviciu...si doctori si asistenti si infirmieri, sa-si ia spagile de la cei care sunt internati acolo, atat!Noi aveam acum 10 ani un mare OM , care ne-a ajutat mult atunci, un strain car s-a implicat mult, un senator, Dumnezeu sa-l odihneasca caci a murit!A facut o sponsorizare mare...cu rugamintea ca sa aiba mare grija de Dan!Acolo la et.10, te tine 3 luni.Dupa ca au trecut cele 3 luni, dr. Tudor m-a chemat la el in cabinet si m-a intrebat?ce faceti , mai sponsorizeaza d-l Sarbu?( caci asa il chema)sau plecati acasa?si a fost vorba despre o suma de vreo 50 milioane lei acum 10 ani, aparatura pt. sala de recuperare si 4 instalatii de aer conditionat.
Mirela sa fie tare!sa fie vesela caci totul depinde de psihicul ei!Ne are pe noi toti aproape si pe Dumnezeu la care ma rog continuu sa o ajute!
Asa sta treaba cu fisioterapia la et. 10!
bita doina
ancamironiuc spune:
Doina ceea ce spui este infrocosator, dar nu ma mir. Pe Mirela o maseaza mai putin decat pe vecina de pat pentru ca nu cotizeaza zilnic si cat trebuie. La et. 10 a auzit ca trebuie dat 30ron/zi. Aparent uman insa cant stai sa le aduni pe toate devine ingrozitor, cu ata mai mult cu cat oamenii aia sunt latiti pentru asta...
Sa o ajutam pe BARBYE
POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI
M&M spune:
Dar nu se poate sa fie mutata Mirela la Elias??? Au o sectie mare de fizioterapie. Sau si acolo trebuie data spaga????
eu
poze nunta
Cristina
doinabita spune:
Peste tot e cu spaga.La et. 10 trebiue sa dai saptamanal spaga la : seful de sectie, medicul de salon,asistenta sefa, fizioterapeut, ce sa mai zicem de fiecare tura de asistente si infirmiere...pe noi ne-au secat...eu va spun sincer ce e acolo...Am vorbit si cu altii care au fost la alte spitale si tot asa era...Am carat de la pesti mari, struguri, fructe dupa sezon, pasari de curte...si atunci stateam la bloc...si le cumparam...bani, cafele, cola de toate.Mirela are nevoie de carsafuri de schimb caci si pentru alea se da spaga, ca se fac ca nu au...si dupa ce dai gata au!caci se intampla si accidente din alea...stiti ce...si trebuie sa schimbi patul neaparat.Noaptea le spalam si le uscam, dar m-am dezmeticit tarziu, dupa ce am dat 25 mii lei pentru fiecare cearsaf schimbat...Daca le dai se uita la tine ,daca nu...cand vin la Bucuresti o sa va spun multe sper sa puteti sa ne intalnim la spital la Mirela.Cred ca vin sambata viitoare, depinde de administratorul de camin al lui Catalin ,caci vin sa rezolv cu locul in camin pentru baiat...iar spaga...
Ma rog pentru Mirela si pentru toti cei aflati in suferinta!
Doamne ajuta!
bita doina
Amaya spune:
Oricum nu cred ca la Elias pot fi comparate conditiile cu Bagdasar. Si cred ca ne este si mult mai usor sa gasim ceva pile si cunostiinte la Elias. Eu sunt absolut sigura ca i-ar fi mult mai bine acolo daca poate fi mutata...e o varianta care trebuie luata in considerare, parerea mea, fiindca este jale absoluta locul unde se afla acum.
Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
ana_maria222 spune:
Am primit azi 50 Ron de la katty!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica
doinabita spune:
Pentru moment starea ei nu ar permite sa fie mutata de la un spital la altul...doar o pila forte caci nu prea se baga medicii unii peste operatiile altora...Ar fi bine daca voi credeti ca acolo aveti pe cineva care sa aiba un cuvant forte de spus in recuperarea Mirelei, caci cale de intors la Bagdasar nu ar mai fi...
bita doina
salomea spune:
Am reusit sa ajung si eu vineri la Mirela, dar n-am apucat sa va povestesc. Ce sa zic, am gasit-o exact asa cum o descrieti voi: curajoasa, barbatoasa, plina de viata, eu nu as fi gasit atatea lucruri de vorbit cate gaseste ea (nu numai cu mine, ci si cu cei din salon). Avea momente cand devenea brusc nostalgica si trista si atunci incercam sa schimb subiectul... I-am povestit ca am o cunostina kinetoterapeut care mi-a povestit ca a pus pe picioare multe persoane cu paralizii carora medicii nu le dadeau nici o sansa. La care ea a zis ca nu are cum sa se deplaseze regulat la sala si i-am povestit ca tipa asta pe care o cunosc merge ea la domiciliul pacientilor. Si m-a rugat sa tinem legatura ca poate o sa apeleze la ea cand iese din spital. Acum ce sa zic, mi-e clar ca fizioterapia este salvarea pe care o asteapta pe ea dupa externare, facuta regulat si cu simt de raspundere. Numai ca nu as vrea sa o dezamagesc pe Mirela, pentru ca eu nu am vorbit inca cu tipa asta, stiu doar ca e foarte cautata si aglomerata si chiar mi-a zis ca nu mai ia decat obligatii... Ma rog, eu am sa insist oricum pe langa ea si sper sa o comving, dar daca nu reusesc, poate cunoasteti voi un kinetoterapeut bun care sa fie dispus sa mearga la Mirela acasa luni bune dupa externare...
Mi-a zis si mie ca ar asculta niste muzica mai "saltareata", in rest nu am putut scoate nimic de la ea la capitolul "ce-ar mai avea nevoie"...
Cam atat... daca mai ajung pe la ea, va mai povestesc...