Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor cum fac sa-mi scrie si mie la semnatura link-ul "pentru Barbye, una dintre noi, trebuie sa ajuti"? Ca habar nu am!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Fetelor,Mirela s-a gandit la acupunctura? Asta chiar face minuni!Am simtit chiar eu!

Ajutati-o pe Barbye!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Fetelor cum fac sa-mi scrie si mie la semnatura link-ul "pentru Barbye, una dintre noi, trebuie sa ajuti"? Ca habar nu am!

Poze Laura

Laura, adaugi la semnatura pe care o ai deja:

[ url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" ]Sa o ajutam pe Barbye (sau ce vrei tu)[ /url ]

Poti da copy-paste la ce am scris eu. Ai grija insa ca la paranteze am mai pus spatii, va trebui sa le stergi ca sa iti arate cum trebuie. Poti da vizualizare ca sa vezi daca a iesit.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fizioterapia e vitala Mirelei dupa ce iese din spital!Acupunctura nu!sunt bani dati in vant...nici chestii din alea cu bioenergie...caci are nevoie de recuperare activa cu ce poate ea, cu mainile caci poate sa le foloseasca, si pasiva facuta de un profesionist pentru a nu se atrofia muschii picioarelor. Aceasta recuperare se face zilnic, de 2-3 ori pe zi, cu cat permite organismul mai mult cu atat e mai bine.Problema mare va fi cu escarele caci nu-i vor da voie sa stea in anumite pozitii chiar si in sezut in scaunul cu rotile...si 5 minute state pe escara ii fac rau la escara.Noi cand l-am adus acasa pe Dan , curgea din carut...ca un cearsaf pus pe ceva...dupa aproape 2 ani de munca continua a reusit sa stea sprijinit de spatarul caruciorului...asta fiinca i-a facut tatal lui Dan un program de recuperare foarte strict si am avut si o prietena de a lui Dan care a treminat Kinetoterapie si venea in fiecare vineri acasa si facea si ea suplimentar si fara nici un leu...dar cum va zic marea problema a Mirelei acum este escra care o tine pe loc si cu recuperarea.Ati gasit saltea din 5 bucati?va asigur ca e mai buna , se pune pe pat in dreptul escarei cu un mic loc intre bucati.
Doamne ajut-o pe Mirela!

bita doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ana-Maria222-inseamna ca nu-ti merge PM-ul. Ti-am trimis 2 mesaje pe PM. Deci am trimis si eu un plic pe adresa ta joi. Iti scriam pe PM ca daca poti sa ma anunti daca au ajuns la tine. Doar asta! Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Anca am reusit, multumesc!

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citesc ce spuneti despre spagi si nu pot decat sa confirm asta pentru ca am avut si eu tatal internat anul trecut la acelasi spital la sectia neurologie.
Nu dai spaga la dr cat dai spaga asistentelor si infirmierelor ptr ca esti la mana lor pana ajungi la medic.
Noi am avut mare noroc cu doamna Lenutza, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate, o infirmiera din sectia respectiva, care a facut mult mai multa recuperare cu tata decat fizioterapeuta spitalului, careia-i dadeam saptamanal 1 milion si asta pentru 30 minute de exercitii zilnic. Bine ca s-a pensionat.
Deci, ezista posibilitatea sa gasiti o infirmiera cu suflet si muncitoare, care sa vrea safaca un ban si sa-si dea tot interesul.
Multa sanatate, Mirela si nu uita ca nu esti singura.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Mirela sunt alaturi de tine. fii tare!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Fetelor, a fost cineva azi la Mirela? Cum se mai simte?

Flavia si Bianca

Sa o ajutam pe Barbye!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mireluta sper ca te simti mai bine iubita ...
Lupta in continuare scumpa si vei reusi! Sintem alturi de tine!

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput