Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Of biata Mirela prin ce trece, ce dureri...offff

Oare pot sa-i trimit prin posta niste CD cu muzica latino, de dans? Ma rog nu ei personal, uneia dintre fetele care merg mai des la ea? AnaMaria222 pot sa trimit pe adresa ta?

Va rog daca mergeti zilele astea la Mirela transmiteti-i toata dragostea mea. Eu n-am putere suficienta sa o sun

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Da..poti..ca ajung la ea saptamana viitoare!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

quote:
Originally posted by danutza_c

Alina.a, asa m-am gindit si eu, ca poate cineva ii printeaza poezia Mirelei si i-o duce la spital.

Azi a fost cineva la Mirela? Ce mai face? Stie cineva cind au s-o opreze pentru escara si in ce stadiu mai sunt escarele ei?

pentru toate fetele.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
sa nu ne pierdem speranta
danutza

Da, am fost eu de dimineata. Mirela era in forma maxima, radea si vorbea cu toti cei din salon. Se lua de sotul unei fete ca sforaie noaptea si radea de el ca de frica a dormit pe hol.

I-am dusp pernuta si cand au intors-o i-au schimbat-o, se pare ca este mai bine cu asta pentru ca nu se infunda de la greutate, zicea ca revine imediat la forma initiala si o ajuta.

I-am lasat si cateva Cd-uri, nu aveam multe la mine.

Azi vor veni si cei de la Politia din Constanta sa ii i-a declaratia.

De azi si pana luni sora ei nu va putea merge la spital pentru ca lucreaza. Daca poate trece cineva pe la ea i-ar face mare placere.

Mi-a spus ca vor sa ii scoata firele, of saracuta.

Oricum m-am bucurat tare mult pentru ca era vesela, radea, povesteam multe...

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Ana-Maria222-ai primit mesajele mele?

Te pup!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralu

Ana-Maria222-ai primit mesajele mele?

Te pup!

Ralu-mamica de 2 printese (Ioana si Maria)

NU....nu am primit nimic!!!!
Eu plec spre posta acum....apoi trebuie sa plec la tzara la parastas.... Cel tarziu diseara va spun de la cine sunt plicurile!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

In legatura cu pozele, propun sa facem ambele variante. Ana-Maria sa faca albumul si eu le pot strange pe cele digitale si sa facem un tablou A4 sau A3 cu noi toate. Ce parere aveti? Ma pricep la lucrul cu fotografiile asa ca daca sunteti de-acord astept mailuri cu poze pe an_stoica@yahoo.com
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Am ridicat azi de la posta:

mamagiuliei
5 E
mariasor 20 E
leeloo2004 50 Ron
Laura Ioana 50 Ron
Z.C. Bucuresti 50 Ron
B.A.M. Bucuresti 20 Ron
KUKI : 30 Ron

Astept mesaj de la fetele care se recunosc...ca sa pot posta nick-urile!

Soni, nu am putut ridica banii de la tine..sunt inchise bancile! Merg luni!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Am o rugaminte pentru fetele care trimit mandat electronic...sa ma anunte aici sau pe PM. In afara de cel de la leeloo2004 mai aveam unu care , din cate mi-a spus functionara de la posta, zacea acolo de ceva timp!

Multumesc!!!!!

EDIT: Astept pozele pentru album....pe astea le puteti trimite normal.....oricum, am vazut ca si plicurile cu bani trimise normal au ajuns cu bine!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, am fost azi pe la Mirela! Am gasit-o putin obosita, ca tocmai o intorsesera.... dar la fel de optimista cum o stiam! Nu era singura, venise o prietena, banuiesc , Cristina , mai era o doamna mai in varsta, cu ochelari( radea de ea ca nu vede nici cu ochelari, nici fara)... apoi a mai venit o colega de la serviciu, care s-a mirat si ea vazand ce bine arata! A slabit, saracuta, e numai pile si os, dar si-a pastrat curajul! Glumea cu cei din jur , o vecina de salon ( tiganca) i-a zis ca ii gaseste ea un barbat, dar ei nu vor decat fecioare, la care ea : "nici o problema, cu 300 de euro ma fac fata mare"!
A zis ca ii vor face operatie pt escara, dar nu prea au de unde lua piele... Oricum, asta se va intampla mai tarziu, ca deocamdata nu e in stare sa mai suporte o operatie...
De saptamana viitoare o vor muta la etajul 10, nu se stie exact cand, asteapta sa se elibereze un loc . Acolo e sectia de recuperare, "iadul pe pamant" - fiindca cica cei de acolo se poarta f dur cu pacientii, fie ca asta e o metoda de a-i mobiliza, in ciuda durerilor, fie s-au saturat de cate au vazut si nu le mai pasa...
Eu nu i-am dus crema hidratanta, ca nu am intrat azi pe net inainte de plecare... a zis ca o ung permanent, sa nu se deshidrateze, cu Jonson's baby. Deci, cine mai merge, poate sa ii duca, are nevoie permanent.
Cam asta am aflat eu, nu am intrebat-o prea multe, sa nu o intristez...

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Felicia. Cristina, o fata blonda? Este sora ei. Vecina de salon desi are multi vizitatori este draguta, vorbesc mereu cu ea, fac glume, sotul ei i-a imprumutat Cd-uri sa asculte noaptea...nu este rau ca are cu cine vorbi si dintre ei.

Daca o muta la 10 inseamna ca a rezolvat cu recuperarea..este lista spagilor acolo.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput