Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)
Raspunsuri - Pagina 15
ana_maria222 spune:
Fetelor, numarul Mirelei de Orange il are cineva sa mi-l dea si mie???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
ana_maria222 spune:
Am primit de la Cici 20 Ron si 50 E si de la nuschu 100 Ron! Multumim!! 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84459" target="_blank">Tine aripioara asta, voinice...
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
Lory_k spune:
ana maria222, pentru mine nu ai nicio veste? Deja am inceput sa-mi fac griji in privinta banilor!Presupun ca posta nu lucreaza astazi...e cazul ca luni sa mearga sora mea la posta sa intrebe?
ana_maria222 spune:
Lory...din Japan nu am primit nimic....plus ca am trecut aici si la subiectul deschis pentru confirmarea plicurilor tot ce am primit!!
Ajut-o pe Barbye
ZIUA MEA
Pozeeee
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Liana30
ne'am strans aici sa'ti redam speranta!!!sa'ti spunem ca visul ti se va implini!!!sa'ti aducem din nou veselia in cantecul numelui!!!
Lupta!! nu te lasa!!!nici noi nu te lasam Mirela!!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"Nimic nu-i imposibil!"
Esti EXTRAORDINARA! Ai spus totul in cateva cuvinte! Iti multumesc si eu pentru aceste cuvinte

Mirela, capul sus, noi suntem alaturi de tine! e interzis sa-ti pierzi optimismul si forta cu care ai luptat pana acum

Barbye - una de-a noastra, haideti sa o ajutam

Liana30 spune:
doina sunt aici si te astept cu vesti noi si bune!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"
"Nimic nu-i imposibil!"
X-ray spune:
mirela sa nu disperi.nu exista niciodata ci poate doar mai greu....
se poate face ceva!medicina a evoluat atat de mult...bine,nu la noi...dar se poate!
fetelor trebuie sa ne mobilizam ii vor trebui o groaza de bani!
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
adelina spune:
Am fost azi pe la Mirela impreuna cu Doina. Ce pot sa zic? Mi se pare foarte de admirat puterea cu care intr-un timp atat de scurt s-a obisnuit cu ideea ca viata ei in urmatorii ani va in mod sigur cu totul alta decat era in urma cu o luna. Nu stiu cum ajunge sa te intareasca Dumnezeu in momente de genul asta care par de domeniul nebuniei cand stai sa te gandesti...
Pe de alta parte mi s-a parut oarecum derutata. Am avut timp sa discut si cu Doina si sper sa nu se supere pe mine ca i-am luat-o inainte cu postatul pe forum. Doina intelege totul mult mai bine decat mine si stie cate nevoi vor aparea in viata Mirelei cu fiecare zi care trece. Dar o las pe Doina sa va spuna despre asta. Ce pot sa spun, insa, este ca are foarte mare nevoie de noi, de dragoste, de atentie, de prieteni. Azi ne-am descarcat una alteia melodii pe telefonul mobil si maine, cred ca ma duc la ea, ne machim si facem o sedinta foto... Asa ca asteptati-va sa vedeti ultimele tendinte toamna-iarna in direct de la Bagdasar Arseni Party!
Elemer spune:
quote:
Originally posted by adelina
Am fost azi pe la Mirela impreuna cu Doina. Ce pot sa zic? Mi se pare foarte de admirat puterea cu care intr-un timp atat de scurt s-a obisnuit cu ideea ca viata ei in urmatorii ani va in mod sigur cu totul alta decat era in urma cu o luna. Nu stiu cum ajunge sa te intareasca Dumnezeu in momente de genul asta care par de domeniul nebuniei cand stai sa te gandesti...
Pe de alta parte mi s-a parut oarecum derutata. Am avut timp sa discut si cu Doina si sper sa nu se supere pe mine ca i-am luat-o inainte cu postatul pe forum. Doina intelege totul mult mai bine decat mine si stie cate nevoi vor aparea in viata Mirelei cu fiecare zi care trece. Dar o las pe Doina sa va spuna despre asta. Ce pot sa spun, insa, este ca are foarte mare nevoie de noi, de dragoste, de atentie, de prieteni. Azi ne-am descarcat una alteia melodii pe telefonul mobil si maine, cred ca ma duc la ea, ne machim si facem o sedinta foto... Asa ca asteptati-va sa vedeti ultimele tendinte toamna-iarna in direct de la Bagdasar Arseni Party!
Adelina si Cristi cel Blonduelle
Buna
daca ajung si eu in Bucuresti ,o sa fac o vizita lu Mirela,cat mai sta in spital,in ce salon este,numele de familie a ei?
doinabita spune:
Am fost cu Adelina la Mirela.Imi place starea ei psihica!E foarte buna, dar nu imi place escara!M-a speriat chiar...mi-a aratat-o de pe telefonul mobil, iar fiindca am vazut cat am fost acolo, atunci, de mult la alti bolnavi sa stiti ca e de speriat...Se poate opera acolo, la etajul 9, la chirurgie plasica, dar mi-a spus ca nu au de unde sa-i ia grefa de piele deoarece a slabit mult...si are dreptate!Trebuie sa existe o solutie, cineva compatibil cu ea , cu grupa de sange O1, si RH pozitiv, ea nu simte acel loc, acea rana, dar acolo rana sapa continuu pana la os...Are nevoie pentru cand va pleca acasa de un scaun pentru baie, pe care il va folosi si pentru WC.Are nevoie de un scaun cu rotile pantru ea caci de acolo nu ii dau acasa,o saltea pentru pat si sustin ideea de a fi din 5 bucati!Ar fi ideal sa aiba acasa un pat ca cele de la spital, care se ridica progresiv de la cap, caci intr-un pat normal nu va sta bine!Dar are nevoie de noi toti!de prieteni multi care sa o ajute, sa nu fie singura...caci acasa va fi cel mai greu!Are nevoie de prietenia noastra sincera !Zambetul ei, speranta din acei ochi frumosi, m-au facut sa va scriu aceste randuri!Si imi pun o intrebare?De ce sunt asa de rare postarile ?Oameni buni, Mirela are nevoie de noi toti!Haideti sa o facem!Fiecare cu ce si cum poate!Va rog din suflet!Haideti la Mirela!caci va asteapta o tanara frumoasa, zambitoare si cu un suflet de inger!Veniti?
bita doina