Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

nu se poate

poate se mai poate face ceva.........????

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi

Pentru Barbye, una dintre noi...Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

Am vorbit si eu cu ea. Mi s-a parut foarte OK. IMi spunea chiar ca se plictiseste si ca ar mai vrea niste CD-uri.
Am vorbit cu ai mei de la Medicover si cu cineva de la Min. sanatatii. Stiu cat de mult poate influenta atitudinea si "dragostea" asistentetelor momentul in care isi dau seama ca cineva sta cu ochii pe ele. Deocamdata, cautam sa vedem ce medici avem noi in spital acolo. Eu maine merg pe la ea. Aveti incredere ca o fac eu sa rada. Cand lucram in AVIVA am fost declarata campioana la ridicat moralul.
N-o sa uit niciodata ce a facut DC pentru mine cand eram disperata sa-l iau pe Cristi (nu stiu daca il mai tineti minte pe blondutul meu). daca as putea sa fac si eu macar putin din ce ati facut voia atunci pentru mine...

Adelina si Blondy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

quote:
Originally posted by Amely

Am vorbit acum o jumatate de ora cu Mirela... Este intr-adevar, foarte greu la recuperare, asistentele sunt f rele si tipa la ea (poate asa trebuie?...)

Apropo de "asa trebuie". Eu am facut practica in spital la ortopedie, si stiu ca e f. grea recuperarea. Iar daca nu sta cineva cu gura pe tine nu reusesti. Pentru c anu e usor sa faci exercitiile respective, te doare totul si tinzi sa renunti. Insa trebuie facute si poate si din cauza asta or fi asistentele cu gura mai mare. Stiu ca pacientul are tendinta sa nu coopereze. Nu iau apararea nimanui, stiu cum sunt asistentele, dar trebuie foarta multa rabdare.

Mirela, trebuie sa fii puternica si sa nu te lasi. Recuperarea depinde FOARTE MULT DE TINE, trebuie sa ai o vointa de fier. Trebuie sa muncesti mult si sa nu abandonezi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina spune:

eu plec acum! o sa intru mai pe seara! ma gandeam sa facem o camera pe chat pentru barbye sa putem vorbi acolo mai usor. stiu ca chat-ul nu prea merge, dar totusi din cand in cand merge, nu-i asa?
Sper sa am vesti mai bune pana deseara!

Adelina si Blondy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

adelina transmite-i inca o data din partea noastra,a tuturor gandurile bune,spune-i ca o vrem optimista si puternica in continuare chiar daca diagnosticul suna cumplit...trebuie sa ramana optimista

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Ajutati-o pe Barbye!!!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82950

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ne'am strans aici sa'ti redam speranta!!!sa'ti spunem ca visul ti se va implini!!!sa'ti aducem din nou veselia in cantecul numelui!!!

Lupta!! nu te lasa!!!nici noi nu te lasam Mirela!!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

MIRELA FII TARE CA O REZOLVAM NOI SI PE ASTA!!!!
FETELOR ,hai sa continuam sa adunam ca furnicutele si acu cit e proaspata treba sa o putem trimite la un transplant de cell stem!!! Are sanseeee!!!Cine se poate interesa cit costa .sa vedem cit s-a adunat si sa continuam!! Au trimis pe altii dupa ani si au reusit dar ea!!!
DOINA succes si numai bine pt. baiatul tau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Liana30

ne'am strans aici sa'ti redam speranta!!!sa'ti spunem ca visul ti se va implini!!!sa'ti aducem din nou veselia in cantecul numelui!!!

Lupta!! nu te lasa!!!nici noi nu te lasam Mirela!!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Liana , atat de frumos spus!!! SI ce incurajatoare sunt cuvintele !!!! Sper ca si Mirela sa le gaseasca la fel !!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Speranta nu moare niciodata!Acest diagnostic nu e Nimic!Nimeni sa nu dispere!Dupa ei Dan era aproape mort...dar puterea din noi o vor ridica pe Mirela intr-o zi in picioare!Va asigur eu de asta!Maine voi ajunge la ea!Garantat!Voi sta in Bucuresti pana duminica la ora 15.Dr. Lepadatu e precum numele...A fost dr. de salon a lui Dan.Pe cealalta nu o cunosc, daca doriti putem sa ne intalnim la ea.Voi vedea pe cine mai cunosc pe acolo, dar daca il mai prind la ora la care ajung pe dr.Tudor voi incerca sa-i aduc aminte de ce a primit in vremea cand am fost noi acolo...eu nu prea mai am retineri...si voi incerca sa il rog sa o mute la cealalta doctorita.Sa vad ce pot sa fac.Nr. meu este 0749052857, daca doriti sa mergem mai multe fete la ea.Aveti incredere ca Mirela se va face bine!Tineretea ei si NOI TOTI o vom ridica din nou in PICIOARE!
Dumnezeu sa ne calauzeasca drumul!

bita doina

Mergi la inceput
Mergi la inceput