Sa o ajutam pe Barbye!!! (III)
Raspunsuri - Pagina 13
Soleil spune:
Of, Doamne, ce povesti cumplite se petrec in spitalele asta... ![]()
Victoria, cred ca se incepe progresiv cu recuperarea - deocamdata chiar si statul in scaun este un pas inainte. Si apoi, incet-incet, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate ca peste cateva luni va face si primii pasi...
Mirela, sa fii tare, sa fii puternica, noi cu toatele stim ca o sa reusesti! Stim ca o sa ai puterea de a nu pune la suflet rautatile de prin spitale - gandeste-te ca pana la urma, chiar daca striga vreun asistent la tine, poate ca e spre binele tau. Noi, oamenii, avem tendinta de a ne proteja, de a ne feri de dureri. Iar recuperarea ta este grea si dureroasa... Dar o sa reusesti!! O sa fie totul bine si, nu peste multa vreme, o sa vina ziua in care tu singura o sa iesi afara, in soare, in lumina si o sa strigi lumii intregi AM INVINS!! Ai incredere in tine si in Dumnezeu si totul va fi bine!! 
adelina spune:
Recunosc ca nu am mai intrat de mult pe DC, desi din cand in cand incerc sa intru macar sa urmaresc ce se mai intampla. De Barbye am aflat abia azi... Eu sunt in Bucuresti in fiecare week-end si vreau mult sa ajung la ea. daca mai merge cineva, contati si pe mine. Eu in prezent lucrez la Medicover (ma ocup de partea de vanzare), dar as putea foarte usor sa vorbesc pentru Mirela. Poate avem un medic de la noi acolo la spital.
Doamne, cat trebuie sa sufere Mirela! ma rog pentru ea...
Adelina si Blondy
Happiness_4_us spune:
Doamne, Adelina, nici nu iti dai seama cat de mult ar conta ajutorul tau pentru ea. Daca ai putea sa o ajuti Mirela si noi ti-am fi recunoscatoare!
Cu mult drag, Nana.
Pentru Barbye-una dintre noi, Trebuie sa ajuti!!!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
adelina spune:
Eu imi cer scuze de la inceput pentru ca, sunt sigura ca apare pe undeva, dar eu nu gasesc unde apare spitalul unde e internata. Ma gandesc sa merg in week-end la ea ca sa aflu toate amanuntele ca sa vorbesc cu colegii mei de la Medicover.
Adelina si Blondy
X-ray spune:
e la bagdasar arseni soseaua berceni la recuperare.nici eu nu stiu care e noul salon.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
luy spune:
adelina, daca ai reusi sa o ajuti in sensul acesta pe Mirela... ai fi un inger pentru ea ...
Uite, am gasit aici :
Originally posted by bubulina1
Mirela a fost mutata la camera 9, etajul 10. A inceput recuperarea, sper sa fie bine
Eventual cere nr de mobil al Mirelei de la bubulina1 sau de la celelalte fete care il stiu...
Iti multumim mult !
Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere Mirelei !
Pentru Barbye - una dintre noi. Trebuie sa ajuti !
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
Doneaza o carte pentru un copil din Basarabia :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77639
M&M spune:
Adelina , ne-ai dat o veste minunata. Sper sa reusesti si sa aranjezi cu un doctor pentru Mirela.
Cristina
doinabita spune:
Ideea cu camera ascunsa e cu dus si intors...Mirela are nevoie pe termen mai lung de medici si de asistente, infirmiere...chiar daca ar aparea dupa...corb la corb nu-si scoate ochii!se va mediatiza si apoi daca Doamne fereste mai are nevoie de tratament in vreun spital ,caci drumul e lung si greu pana va fi bine...trebuie sa gandim de 10 ori si sa facem apoi asa ceva...Acest lucru ar trebui facut altfel, fara a se mentiona un nume,un pacient, ci mai multi pacienti caci ...parerea mea este aceasta!Trebiue acum sa fie ajutata cu toata puterea noastra!cred ca in Wechend ajun si eu la Mirela!aflu sigur dupa ora 14.
Doamne ajut-o pe Mirela!
bita doina
Amely spune:
Am vorbit acum o jumatate de ora cu Mirela... Este intr-adevar, foarte greu la recuperare, asistentele sunt f rele si tipa la ea (poate asa trebuie?...) iar dr-a care a preluat-o se numeste Lepadatu. Mi-a spus ca este foarte nemultumita de respectiva dr-a, de altfel soacra ei a incercat sa puna o vorba buna pentru ca Mirela sa fie preluata de o doctorita mult mai de treaba si mai amabila, Carmen Chiparus, dar se pare ca nu a reusit.
Mi-a rupt inima, fetelor... Are o nevoie disperata de comunicare, de dragoste. De ajutorul material nu vrea sa vorbeasca, dar stim cu totii cat de mult conteaza... Fiecare donatie, cat de mica, i-ar putea face suferinta putin mai usoara... De altfel am vazut cate suflete minunate sunt pe acest forum, si-i multumesc lui Dumnezeu ca exista atatia OAMENI.
Mirela spera ca intr-o luna sa o poata ridica si sa o puna in carucior. Este o etapa foarte importanta pentru ea, pe care va trebui sa o depaseasca cu bine.
Inca ceva, i-au dat diagnosticul final: paraplegie totala. Avea o voce pierduta, cand mi-a spus la telefon ca stie ca nu mai are nici o sansa de a merge vreodata. Am contrazis-o, chiar am certat-o ca cedeaza tocmai acum, cand are mai multa nevoie de toate resursele psihice pentru a lupta. I-am spus ca toate fetele sunt in continuare alaturi de ea, ca nu a abandonat-o nimeni. Dupa ce am vorbit cu ea, mi-au dat lacrimile. Ma simt neputincioasa in fata acestui diagnostic, in fata acestei drame... Si totusi, nu incetez sa sper ca Mirela va reusi, ca va invinge imposibilul si va merge candva. Altfel, nu concep. A fost atat de puternica pana acum, a depasit atatea obstacole grele, incat eu cred ca pe drumul vietii ei nu poate scrie decat "inainte".
Va rog fetelor, care va mai duceti la ea, faceti ceva ca sa o inveseliti, de data asta mi s-a parut de o tristete sfasietoare. Parca n-ar mai fi ea. Si spuneti-i cat este de iubita de noi, ca nu va fi niciodata singura.
Doinabita, esti un om minunat. Multa sanatate tie si mai ales, lui Dan.
Din pacate eu nu mai pot merge la ea, deocamdata, desi as vrea... Si am mustrari de constiinta. Dar voi merge atunci cand am sa pot, cat de curand, sper.
Doamne-ajuta.
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"
poze Mirela (Barbye)
Fisa medicala - Mirela
Soleil spune:
quote:
Originally posted by Amely
Inca ceva, i-au dat diagnosticul final: paraplegie totala. Avea o voce pierduta, cand mi-a spus la telefon ca stie ca nu mai are nici o sansa de a merge vreodata.
Nu pot sa cred...